Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Némi kihagyás után pengettem néhány HazRES kört, és a kis házi puttonyom kellőképp meg is telt. Három helyen lettem wanted, az egyik rendszerben mindjárt duplán :U .
    Az első eset a következőképp zajlott: Épp kipucoltam a RES-t, és a következő hullámra várva leparkoltam a gépet egy szikla mellé(ha addig sok nemes vad volt a helyszínen, akkor leürülés után mindenképp érdemes megvárni az újabb adagot, mert jó eséllyel megint finom falatokat fog generálni a rendszer, nem pedig azokat az undok kis döglegyeket). várakozás közben egy rövid ideig társadalmi életet bonyolítottam, majd mikor a szemem újra a monitorra tévedt, meglepve tapasztaltam, hogy ott az a rusnya piros "wanted" felirat a semmiből. A videót visszanézve kiderült, hogy egy frissen érkezett kis gyökér teljes erőből oldalba boostolt, majd kecses tripla rittbergereket bemutatva a szélvédőm előtt látványosan el is pukkant. A hatóság meg közölte velem, hogy mivel én "murder of Simon Clyton" ezért "bounty gained", meg minden. :U
    Egye fene, rendben van, néha van ilyen, biztos rossz helyen parkoltam(bár esküszöm, nem volt megállni tilos tábla), talán nem égett valamelyik helyzetjelzőm, vagy mittomén, felejtsük el, gondoltam. Nyomtam tovább a mókát, jöttek is szépen a finom husik, majd egyszer csak azt látom, hogy megint engem hibáztatnak azzal, hogy egy Mungo Park nevű fickó ma már csak a mentőkabinjában ücsörögve megy haza. Vagy 4x néztem vissza a videót, és mivel az aktuálisan laposra kalapált wanted DBE-n kívül mindenki más sárga a radaron, csak következtetni tudok, hogy Mungó barátunk valószínűleg hátulról nekem jöhetett, mert a bünti előtti pillanatban a pajzs kék karikájának a hátulján látszik valami ütközés féle, más magyarázatot az elpukkanására nem találtam. :F
    Akkor átmentem egy másik rendszerbe, a történet nagyon hasonló, itt is wanted státusz lett a vége, és itt is többször kellet visszanézni a videót a megfejtésért. Egy clean Python indul oszlásnak, aki sárga a radaron, tehát nem lőhettem bele, mert akkor nyilván piros lenne, és onnantól kezdve már wanted is lettem volna. De ő csak sárgán úszik a semmibe, majd bekap egy rakéta találatot(azt a jellegzetes nagy sárga gömböt lehet látni, amit a rakéták okoznak), még továbbúszkál egy kicsit, majd elpukkan. És már jött is az üzi, hogy "murder of Maximilian Krautvornix", 7 nap sarokba állás, stb, stb.
    És ha ennyi még nem lett volna elég egy napra, a végén egy harmadik rendszerben egy Asp csapódik bele a szélvédőmbe, miközben épp egy Dropship hasát vakargattam, így ő is kapott egy apró kis kokit, és meg is lett a negyedik bünti. De itt legalább láttam az okot, és lett volna kb egy tized mp-em beszüntetni a tüzet.
    Eltettem a videókat, ha lesz kedvem, csinálok majd egy kis összeállítást az ilyenekből "Na ezt védd ki" címmel, addig is egy kis előzetes videó.
    Most meg van a fejemen vagy 20k bounty, és vakargathatom magamról a clean fejvadászokat. :(((

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák