Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • duvi

    nagyúr

    válasz schawo #3301 üzenetére

    "- A többség szingliben fogja nyomni"
    Ezt így kijelenteni a béta alapján, elég erős túlzás. Szerintem mindenki megtalálja a neki tetsző részét a játéknak. Soloban mehetsz egyedül, DE mehetsz haverokkal privát partyban is (ez ugye már egyfajta coop játéklehetőség). Már most is vannak küldetések, amiket egyedül nem lehet megcsinálni. A multi részére mennek majd az mmo kedvelők. Ennek is lesz/van értelme. Nem csak a "lövölde" miatt, hanem a játékosok közötti kereskedelem miatt (ez a lehetőség még nem él). Kezdetekben, valószínűleg sokan fognak biztonsági játékot játszani és inkább soloba mennek. Ahogy megizmosodnak anyagilag, egyre többen mennek majd át open playbe, mert a biztosítási díjak kifizetése már nem okoz nehézséget. Tehát a solo/open arány változni fog az idő múlásával.
    "- az x millió csillag között nem találunk se ellenfelet, se célját a találkozónak"
    Lesznek csomópontok az univerzumban. Mind a birodalom, mind a szövetség részéről. Talán még a kalózoknak is lesz saját rendszere, mint most pl LP 98-132 az anarchy státuszával. Itt tuti, hogy mindig találunk játékosokat. Nézd meg a mostani bubinkat. Már ez is elég nagy a maga 500+ rendszerével és mégis ha elnézel Eranin vagy Aulin közelébe, akkor láthatod, hogy rengeteg játékos mászkál ezekben a rendszerekben. Célnak ott lesz a felfedezés (ezt nem a mostani szinten kell érteni), a fent említett személyes kereskedés, a frakciók között kirobbanó harcok, kalózvadászatok. És akkor még nem beszéltünk a DLC formájában érkező FPS, planetside modulokról, ahol tuti nagyobb hangsúlyt fog kapni az mmo rész.
    A leírtak persze csak a személyes véleményemet tükrözik a játékról.

    (#3288) zolee0307
    Én is megvettem mindkét játékot (SC+ED). Az ED-ből már bőven láttam annyit, hogy kijelentsem, megéri beruházni rá :K Nem tökéletes, mert vannak még problémák vele ( Open play dc és lag), de szemmel láthatóan dolgoznak a fiúk a hibajavításokon. Folyamatosan jönnek a patchek és az új tartalmak. Ez a két játék, hatalmast űrt fog betölteni a jelenleg pangó űrszimek piacán. A SC grandiózusabb vállalkozássá nőtte ki magát és jóval később "kapjuk kézhez". Addig is itt van nekünk az ED, ami szintén hatalmas alkotás és sok játékost fog bevonzani az univerzumába. A kedvező áron kívül a bónusz tartalmak miatt is érdemes beruházni a mercenary editionre :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák