Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nosam

    aktív tag

    Na most megint eldurrant az agyam, gondoltam mivel 22-én úgy is full reset lesz ezért nem kereskedek és nem gyűjtök, hanem járőrködök - lövöldözök egy picit egy fullra felszerelt A osztályú Viperral.

    Gondoltam én. ;]

    A helyzet azonban az, hogy hiába vannak millióim, hiába vehetnék meg akármit amit csak szeretnék ha nem lehet kapni. Gyerekek még a kommunizmusban sincs ilyen hiánygazdaság, tehát komolyan mondom 5 órán keresztül kizárólag abból állt ma a játékom, hogy leszálltam megnéztem van e A3-as FSD - PP - PD - S - SG... Nem tudok frusztrálóbb dolgot elképzelni annál, hogy kereskedtél napokat vagy akár heteket csak azért, hogy aztán ne költhesd el a pénzed felszerelésre mert a 400 milliárd naprendszert tartalmazó játékban ömlesztve vannak bedobálva a dolgok mindenféle konzekvens vagy kiszámítható logika nélkül.

    A3-as Power Plant-ot és FSD-t égen földön nem találtam és 5 óra keresgélés után egész egyszerűen már nem is érdekel. Ennek nincs értelme, még úgy is nehéz volna megkeresni egy 400 milliárd naprendszert tartalmazó galaxisban az alkatrészeket, ha a galaxis mapról bemennél a system mapba és ott az állomáson írná, hogy mit lehet kapni. Na de hogy potyára elkeljen repkedni minden egyes állomásra, hogy van e olyan amit keresel, ott le kell szállni, aztán még le kell menned a hangárba és utána még konkrétan végigkattintgatni mindenen, hogy ugyan már mit lehet kapni. Hát ennek így ebben a formában nincs értelme. Sajnos.

    Nem tudom, hogy ez így marad e vagy sem, de legalább lennének hajógyárak ahol tudná az ember, hogy bizonyos hajótípusokhoz biztos lehet kapni ezt vagy azt.

    ÁÁÁ....Két napig tuti hozzá nem nyúlok a játékhoz megint.

Új hozzászólás Aktív témák