Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nubreed

    veterán

    válasz Rick3D #28295 üzenetére

    Hát én ilyen hosszan nem tudok írni, de szerinten nem is kell. :) De köszi a választ. Az elsőnél kissé elragadtattam magam. :)

    Röviden: semmi bajom a fejlődéssel, sőt. Én is rengeteg ötletet leírtam már ide is a fórumbam hogy miket látnék szívesen, most nem sorolmám fel mindet. Az eszetlen farmolást én is utálom a játékban, ez az igazság.

    A direkt csapatokra tervezett küldikkel se lenne semmi bajom, csak ne legyen kötelező. Ez nem neked szól, hanem a Frontiernek. Természetesen az Engineer fejlesztések sem kötelezők, semmi sem az látszólag a játékban, csak ha éppenséggel nem szeretnél 2 perc alatt elpukkanni a fullosan outfittelt combat shipeddel de nulla eng.fejelsztés nélkül egy combosabb CZ-ben vagy RES-ben, akkor megkerülhetetlen az Engineer rendszer, tehát mégiscsak kötelező. Na, tehát ebből a logikából kiindulva, ha lesz ilyen a játékban a Frontiernek ezt úgy kellene megoldania, hogy ne legyen mindenáron muszáj ilyenekben részt venni annaki, aki nem akar épp.
    Visszatérve az Engineer-ekre, alapvetően nem rossz elgondolás az, hogy ne lehessen már mindent pénzért megszerezni, főleg úgy, hogy pénzt szerezni a játékban sokkal könnyebb mint reputációt farmolni, gyorsabban megy sokkal, de ez az iszonyú farmolás, ami ahhoz kell, hogy 1-1 upgrade-t megszerezz valami eszetlen baromság.

    Az endgame-hez kéne valami story is, amin végig mész, nem? :)

    Rengeteg dolgon lehetne fejleszteni a játékban és sok az átgondolatlanság benne. A másik, egy kezdő játékosnak, aki csak szeretne egy jó space sim-et hogy mondod el, hogy az a helyzet hogy mindent beleszámítva, minimum többszáz óra amíg lesz egy minden szempontból majdnem tökéletes hajód...Valaki ettől megijed vagy egyszerűen nincs rá ideje. Viszont nekem ettől tetszik is az egész, hogy itt nem kapsz meg mindent azonnal vagy alig némi ráfordítással és itt aztán nem fogják a kezedet. Ezen én nem lazítanék.

    Remélem, hogy a 3.0 tényleg a karakterekről fog szólni, azaz minden a first person módról, és végre bejön egy picit a karakterközpontúság, ez sokat adhat a játék élményhez. Jó lenne körbe járni a saját hajónkat (belülről is), az állomásokat ahol ilyen módon is kapcsolatba lehetne lépni NPC-kkel, aki valamilyem speckó, csak itt és így felvehető küldetéseket adnának. Ezért már le lettem hurrogva, hogy ez nem jó mert lassítja a játékot. Én azért szívesen látnám. Nem tudom first person lövöldözés lesz e, de nagyon remélem, hogy igen. Nekem tetszene. Simán el tudom képzelni, hogy lennének ilyen küldetések, amik csak lábon lennének kivitelezhetőek bolygókon leszállva. Ja és természetesen a bolygós állomásokon legyenek belülről bejárható épületek, innentől kezdve ez evidens szerintem.

    We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

Új hozzászólás Aktív témák