Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cooper911

    senior tag

    Szolgálati közlemény:

    A három leghasznosabb weboldalt szeretném a figyelmetekbe ajánlani. A rutinosak már ismerik de hátha valaki nem.

    1. https://coriolis.edcd.io/ Az coriolis.io oldal fejlesztője jelenleg nem fejleszti, de az ED közössége viszi tovább (ezért coriolis.edcd.io), nagyon jó kis hajó tervező, ha kinézünk egy hajót akkor érdemes a jelenlegi hajót is megcsinálni benne és összehasonlitani a kiszemeltel. Illetve a kinézettnél is ki tudjuk próbálni milyen modulokkal mit tud, mennyibe fog kerülni. Már a Beluga és a pax cabionok is benne vannak, de az áruk még nem.

    2. eddb.io Comodity/Trade route kereső, állomás infó DE! a leghasznosabb tudása, hogy akár hajókat vagy modulokat is kereshetünk vele. A Station meüpontnál berhatjuk a Station sells Ships hez hogy pl Cobra vagy a Station sells Modules hoz hogy Passenger Cabin a Reference System-hez pedig hogy hol vagyunk és a find station gombra már irja is ki, hogy hol kaphatók ezek milyen messze, stb minden infóval. Ha a Powers-hez beállitjuk a Li Yoong-Rui-t akkor a kinai diszkontok helyét kapjuk meg ahol kapható az álltalunk keresett hajó/modul.

    3. Inara.cz Sokmindent tud, pl CG-k leirása, log-olások stb, a leghasznosabb azonban a galaxy/engineers menüpont. A mérnökökről minden! Melyik mérnökhöz mi a követelmény, mivel lehet rangot húzni, melyik mérnököt melyiknél lehet feloldani, mit tud tuningolni stb és a komponensekről is egy lista, mit hol találunk, stb. Ha éppen nem a mérnöknél vagyunk megnézhetjük hogy mit kell még vinnünk akár a következő szintekre. Tároló söpréskor megnézhetjük egy anyagról hogy kell e majd valamilyen tervezett fejlesztésünkhöz, stb.

    Remélem hasznosnak találjátok majd ezeket az oldalakat.

    [Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

Új hozzászólás Aktív témák