Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • privateer2

    csendes tag

    - Neutron csillagoknál ha FSD szupertöltést akartok elérni, akkor egy dologra figyeljetek. Ne közelítsétek 0.18 LS-nél jobban, mert kiestek a szupercirkálásból, és felforrósodtok.
    - Fehér törpékre nem biztos hogy ez az eljárás jó lesz.
    - Az FSD szupertöltés menete tulajdonképpen a csóva szélén való szörfözéssel megvalósítható.
    - Gyakorlatilag úgy célszerű a manővert végrehajtani, hogy:
    1. kijelölitek magát a neutroncsillagot, hogy legyen távolságinfótok.
    2. Majd megközelítitek a villogó fénylándzsás csóvákra merőlegesen rárepülve. Figyeljetek a távolságra is. Nem kell sietni. Kezeljétek úgy a helyzetet, mintha orbitális pályára csatlakoznál be.
    3. Forduljatok rá az egyik csóvára, és maximum 20-30 fokos szögben merüljetek bele. Ha lehet ne padlógázzal repüljetek, hanem szépen ráérősen. Fontos! Kifele haladjatok, ne a csillag felé, mert meghaltok.

    4. Elkezdi vadul rángatni a hajót a gravitációs örvénylés, és közben ki is írja, hogy (Warning! FSD operating beyond Safety limits - FSD a határértéken túl üzemel).

    5. Próbáld meg addig benntartani a hajót, amíg ki nem írja, hogy Frame Shift Drive supercharged. Villogással, és a félelmetes effektusokkal ne foglalkozzatok.

    6. Hagyjad a hajót a gravitációs örvény által keltett hullámokon kifelé sodródni a csillagtól.

    Innentől kezdve az FSD már képes a nagyobb távolságra is ugratni a hajót. Vagyis bemész a csillagértképre, és megkeresed a célrendszert.

    7. jobb oldali panelen megnézheted hogy mennyire képes ugrani a hajó. Csillagtérképen pedig keress rá arra a csillagra, ami a célod irányában van, pl 200 fényév távolságban. És hajtsd végre az ugrást.

    - Megtartja e az FSD a töltést? Ha nem mennyi idő alatt merül ki (Információm szerint nem tartja meg, vagyis amilyen gyorsan lehetséges, ugrani kell).
    - Ha van előre letárolt útvonal, akkor képes e újrakalkulálni, vagy kézzel kell kikeresni a pl. 200 LY-re lévő csillagot? (Itt is azt az infót kaptam, hogy nem számolja újra).

    Ha valami hülyeséget írtam volna bele, pls szóljatok az észrevételekkel. Lényeg hogy korrekt leírás legyen a végén.

    [ Szerkesztve ]

    Gigabyte 970A-UD3P, AMD FX-8300, 2x8 DD3 GB 1866 Mhz ram, Radeon RX 390X 8 GB

Új hozzászólás Aktív témák