Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • schawo

    titán

    válasz duvi #2316 üzenetére

    Főleg akkor, ha ott van záradékban, hogy megsemmisül a hajód, ha nem tudod határidőn belül megcsinálni!

    A záradék úgy szól, hogy a hajód megsemmisülése esetén a küldetés érvényét veszti, nem pedig fordítva :DD

    Érdemes azt csinálni, hogy ha olyan állomáson vagy, ahol van feketepiac, ott felvenni minden küldetést amit ad, ész nélkül (beszerzőst, elszállítóst, sőt akár lövöldözőst is) , majd mindent abandonolni (nyilván azt nem, amit érdemes megcsinálni), és a fennmaradt termékeket ("lopott" címkések lesznek, ki ne dokkolj vele) rögtön az állomáson eladni. Ezzel némi pénzhez is lehet jutni. Múltkor pl. 35 platinát loptam így el, és adtam el meló nélkül, rögtön, helyben 200k-ért, ahelyett, hogy elvittem volna másik rendszerbe, és kaptam volna a küldiért 60k.

    Ez a módszer azért is jó, mert amikor felveszel egy (akár felesleges) küldit, akkor egy újat rak be helyére. És van esélye, hogy az új küldi az pont olyan lesz, ami neked jó.

    Más

    Javasolt a modulok upgradje, amint lehetséges.
    A jobb frameshift megnöveli a jumpranget, a jobb thruster kezelhetőbbé teszi hajót (jobban fékez és fordul), a power distributorral pedig gyakrabban lehet elsütni az afterburnert is (amellett, hogy a fegyók és shield is gyorsabban tölt újra). Mivel új hajó vásárlásakor minden item beszámítódik a következő vételárába, így semmilyen módon nem lassítja a fejlődést, nem kidobott pénz.

    [ Szerkesztve ]

    evDirect villanyautós töltőhálózat

Új hozzászólás Aktív témák