Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    Nah toltam egy kicsit én is... a galaxis térkép és a starcruise jobban tetszik mint eddig... sajnos még mindig általános hogy ahogy ráfordulok az állomás bejáratára, akkor töltődik be a beltér, ez kicsit "immersion breaking". Tetszik a többféle állomás, hogy lehet látni mennyibe kerülne a javítás ha javítani kellene az adott elemet, a küldetések rendszere ahogy jobban magunk előtt van. Tetszik még a starcruise-ban az ETA számláló.

    Kevésbé tetszik viszont a valós tér, nem tudom hogy ilyen volt-e eddig, de ez a galaxis sphere map ami körülöttünk van, és amit ráadásul szerintem tudom melyik kép is, szóval az nem igazán tetszik, valahogy nem valósághű a benne lévő objektekkel, bolygókkal együtt... A térugrás animja is kevésbé tetszik, illetve még mindig adott (a játék architektúrájából adódóan), hogy van amikor gyorsan be vagy ki tud lépni a térbe, és van amikor lassan (gondolom itt a szerver válaszra vár).

    Összességében sokat fejlődött, olyan irányba ami orvosolni látszik számomra pár olyan dolgot amit a beta 1 hordozott, de még nem most fogom kiismerni, eleget változtattak a játékon ahhoz, hogy beletegyek még x tucat órát... aztán meglátjuk hogy megint untatni kezd-e, vagy sem.

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák