Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pro Cambarus

    csendes tag

    Boldog Új Évet Kívánok minden kapitánynak!

    Hogy az új év ne induljon kellő számú színes hír nélkül, íme a TRIS (Tawilo Régió Információs Szolgálat / Tawilo Region Information Service) új felfedezése a telepes űrhajók korszakában a Földről indult hét magyar több generációs hajó utasainak elterjedéséről a Tawilo régiójában:

    "Köztudomású, hogy a telepesek időszakának sokszor elfeledett, vagy titkosított tényei miatt a tudósok galaxis szerte másodlagos forrásokból -nyelvemlékekből, nem hivatalos iratokból, geográfiai és településnevekből igyekeznek a történelem ismeretlen foltjait kipótolni vagy a megalkotott elméleteket igazolni. A TRIS geográfiai kutatásait az SSL önkéntes geográfus és információs szakembereiből verbuvált tagjai hasonló módszerekkel végzik. Korábbi bizonyítékaik a hét vezér történelmi örökösének is tekinthető telepes hajók elméletére a Tawilo-közeli Serklich rendszerben található Szebehely Terminál űrállomása, vagy az Uibumisin rendszerben található Szilárd Gateway állomás. A legújabb eredmény legalább ennyire izgalmas. A HIP 110692 rendszer bolygóján található Sakers Arena települése. A saker a Föld egyik legtöbbek által beszélt nyelvén az SSL kapitányai által beszélt nyelv kerecsensólyom nevű földi madarát jelöli. A kerecsensólyom -régiesen turul- éppoly fontos szerepet játszott az SSL elődeinek legendái szerint a történelmi vándorlások végpontjának elérésében, mint a Göncölszekér terraformáló hajó a telepes hajók korszakában."

    Források:
    http://elitedangerous.hu/sons-of-seven-lords-kronikak-ii-resz/
    http://elitedangerous.hu/a-tortenet/
    Továbbá a TRIS saját kutatásai

    [[Akit érdekel a TRIS munkája, az SSL fórumán tud hozzá csatlakozni, de a magyar vonatkozású helységekre, NPC-kre vonatkozó közléseket mindenhol szívesen fogadjuk.]]

Új hozzászólás Aktív témák