Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nubreed

    veterán

    válasz BaLee #16878 üzenetére

    Érdekes módon én lawlessel még nem találkoztam.

    A kill warrant scanner, nem automatikus a Fire Groups -ban a 4-es panelon fel kell szerelni, a hatótávolságán belül minden szkennelés 10 mp -ig tart, tehát ennyi ideig nyomni kell. Igen, arra jó amit leírtál. Bounty huntereknek kötelező felszerelés.
    Az explorationbe én annyira nem folytam bele. Van a hajómon advanced discovery scanner, szkenelek vele mindig egyet ha új rendszerbe érkezek aztán 20+ fényévre eladom az adatokat, ennél jobban nem érdekelt a dolog de biztos lesz itt olyan aki többet tud erről.
    A csempéksz küldik elég random -ok tényleg de a lényeg az, hogy ha felveszel egyet vagy kettőt egy adott állomáson, a cél állomásokon is mindig nézegesd a bulletin boardot. Ha nagyon nincs semmi akkor átugrasz egy szomszédos közeli rendszerbe.
    A pénzszerzésnek még jó módja a trade -elés, de az unalmas és ha komoly tétekben akarod nyomni akkor ahhoz sok cargo space is kell = nagy rakterű hajó, akkor már jól profitál. Cobrával aprópénz ahhoz képest, amit mondjuk egy type 7-el meg lehet keresni ebből a szempontból.
    Szerintem eleinte sokkal jobb módja a pénzszerzésnek ráadásul még szórakoztató is, nem halál unalmas mint a trade -elés, a bounty hunting RES -ekben. Én a csempész küldizés után erre álltam rá és jó pénzeket lehet vele keresni. Cobrával elég a sima res, ha mér elég gyakorlott vagy próbálhatsz High Int RES -t is, de Haz. RES -be szerintem még ne menj, ahhoz már illik egy komolyabb hajó, pl egy Vulture. Na azzal már mehetsz mindenhova, de azért 3-as Anaconda wingeket ne támadj be vele. :)

    We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

Új hozzászólás Aktív témák