- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Htibimor
senior tag
válasz _Kondor_ #16137 üzenetére
Hát ezzel könnyű magyarázni, de tudjuk mi van a háttérben.... a rinya(Bár egyet kell, hogy értsek Orientcx parancsnokkal, kell a kihívás.) Az előbb felvettem három 3 milliós csempész küldetést ezzel pont átfordultam Tycoon-ba. Sajnos én pont 100%-ra vagyok az Elite-től. Márpedig 700 milliót sima kereskedésből nem csinálok meg az biztos. Itt maradok és kimazsolázgatok még zsírosabb küldetést, még mindig jobb, mint simán kereskedni. Majd apránként összejön az Elite. Aztán, ha nagyon megunom elmegyek a brutál kondámmal HaRES-ezni!
[ Szerkesztve ]
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
rtitusz
őstag
Trade kondára mekkora pajzsot szoktatok pakolnim
-
baphomet
senior tag
-
rtitusz
őstag
A sok csempészés sok be nem váltott apró bounty-t szült?
Átláthatatlanná vált a bal panel?Segítünk!
Kövesse a videóban lévő utasításokat!
-
orientcx
őstag
válasz baphomet #16160 üzenetére
Már írom is a ticket-et az ED-nek, hogy a long range csempészést azonnal tiltság be....khmmm...elnézést, az az előző ticket volt...szóval hogy az Assault ship vásárlást vice
házmesteradmirális címhez kössék, valamint teljes vagyonelkobzás terhe mellett Fed hűségnyilatkozathoz.
-
rtitusz - Ez a dolog már sokakban felmerült, de baphomet kollega szerint ezzel koránt sincs megoldva a helyzet, lásd (10544)[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
orientcx
őstag
válasz rtitusz #16159 üzenetére
"felcsapok mustáros atlétás bajszos teherautó... Izé űrhajó... Sofőrnek."
-
Mi a baj, szép szakma az, és látod, még mustáruk is van. Aztán olyan szép, lukacsos atléta legyen ám!
-
"Nekem már az is öröm, hogy nem egy kilométer hosszú a lista"
-
A büntik maguktól eltűnnek a listáról, de sajnos a csak az "Üveghegyen túl" outposton beváltható 200 credites jutalomfalatok meg nem[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
-
Sylc
senior tag
válasz rtitusz #16169 üzenetére
En 1 Haulerre vagyok a founders world-tol
Bar en ma csak a Clipper vasarlasaert leptem be a jatekba.
Gondolkodom azon, hogy veszek minden megvasarolt szinubol egy clippert, igy az alap feherrel karoltve, minden nap a heten masik szinuvel lehetne repulni.
Orientcx:
Miota megtudtam, hogy a Frontier bena es valoszinu nem programozza le a Horizontot Mac-re, mar nem annyira vonzo az ED :S
Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!
-
orientcx
őstag
Amúgy duvi nagymester merre kóborol? Hahó, gazda nélkül a topic! És a gazda nélküli topic olyan, mint a háromlábú lóca, amin senki nem ül....ja, az nem olyan... ...na mindegy, Árvák vagyunk!!!
-
warcat
veterán
A Li Yong Rui és az esküvős discountok stackelnek,árak és vásárlási hely:
Imperial Clipper (roundabout 15 Mio. Cr.) - Arjung, Gunapa, Yen Nu (latter systems only have one station with shipyrd each)
Imperial Courier (roundabout 1,7 Mio. Cr.) - Yen Nu
Imperial Eagle (roundabout 75 K Cr.) - WardinsOlcsó clippert mindenkinek
Szerk.: csúnya módon elloptam más fényképét Hiyya Orbital,Arjung. 15.1mil Cr
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
duvi
nagyúr
válasz orientcx #16172 üzenetére
Figyelem a topikot, csak közben cikket írok/tam az EDHU-ra és az ottani fórummal még sok munkánk van. Most éjjel toltam Tawilo kereskedést a frakciónknak. A nagy csempészbuliról persze lemaradtam. Mire eljutottam Takuruaba, pont vége lett a businesnek Már rég lemaradtam az új generációkhoz képest is! Csöndben elbújok egy sarokba a két kis hajómmal (fullos Python és ASP) és némi apróval a zsebemben
-
orientcx
őstag
válasz rtitusz #16173 üzenetére
És a te Clippered mennyivel szebb, mint Sylcszakié!
-
-
warcat - "Olcsó clippert mindenkinek"
-
Szerintem ingyen Clippert kéne követelned, hogy pont annyiért adják, amennyit ér
-
-
duvi - Hát igen, ezek a mai fiatalok! Mit tudják ezek, bezzeg a mi időnkben...[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
válasz rtitusz #16165 üzenetére
"A be nem váltott bounty-k mind egy szálig eltűntek"
-
Félreérthetően fogalmaztam. Amikor azt mondtam, hogy "A büntik maguktól eltűnnek a listáról, de sajnos a csak az "Üveghegyen túl" outposton beváltható 200 credites jutalomfalatok meg nem", akkor ezt Úgy értettem, hogy elhalálozás nélkül. Ha letelik az egy hét bünti(+ egy ugrás), akkor az magától is eltűnik a listából, de az itt-ott összeszedett ostoba kis 3 credites jutalomfalatok sajnos maradnak. Menekültem már el kondával Sidewinder elől, amikor kiszedett, nehogy be kelljen váltani azt a "hatalmas" összeget.(gondolom, azóta is büszkén meséli az unokáknak, hogyan menekült előle fejvesztve egy Anakonda)u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
Htibimor
senior tag
Csak egy kérdés. Ezekkel a csempészős küldikkel jól felhúztam a repumat Takurua környékén. Szeretném a Fed rangomat is felhúzni az Anaconda alkalmas rá, vagy inkább valami kisebb hajót vigyek?!
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
VitoSagi
tag
Azért nem teljesen haszontalan elmenni TAKURUA és társai rendszerekbe, bár az aranyláz ugyebár hivatalosan is véget ért...
Nekem sikerült pont ott abbahagyni a játékot 2 napja, ezért kiváncsiságból összeszedtem minden olyan szállítós küldetést ami egyetlen adott rendszerbe, azon belül is egy állomásra szól, ne menjek már üresen vissza a buborékba. Jelentem, 27 tonna LEGÁLIS kacat elcipelése hozott a konyhára 4 milliót! Azért ez nem egy rossz összeg a szállítmány méretét is figyelembe véve. Ha valakinek nincs kedve vagy pénze egy Tehén-9 típusú kamionnal A=>B kereskedni, az gyakorlatilag egy nagyot ugró Cobrával már akár kereshet óránként ennyit. Felesleges 60 tonna feletti kapacitás, mert ha 2 rendszerbe való cuccot veszünk fel annak is bele kell férnie annyiba.
Nem egy Klondike, tény, de kezdőknek és az unalmas kamiongrindet gyűlölőknek továbbra is alternatíva lehet a kicsit kevésbé gyors, ám kellően hatékony és változatos pénzszerzésre.
Apropó Duvi, WarHead, van olyan player group aminek Guardians of the Core a neve? Nekem eléggé hangzatosnak tűnik, hogy az legyen. Ez esetben csatolom az SSL hírszerzésnek az alábbi kémfotót ITZA rendszerből...
[ Szerkesztve ]
ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder
-
VitoSagi
tag
válasz gigafun #16181 üzenetére
Oh, pedig milyen boldog voltam, hogy találtam játékosokat... látod, a gugli még ezt a múlandó, pillanatnyi örömöt is elvette volna!
Egyébként jó lett volna még 1-2 kör az Aranyláz futamon, mert nem volt elég pénzem rendesen fittelni az akciós Clippert. Mondjuk volt amiből nem is kaptam nekem megfelelőt, hát egyelőre ilyen lett szegénykém. Azért nyugtassatok meg, hogy valamire jó lesz (locsoláson kívül ugyebár...) átmenetileg így is.
-
nubreed
veterán
válasz orientcx #16123 üzenetére
Nálam a HRES = Hazardous RES. Félreértettél, de sebaj.
Na, amúgy tegnap megvettem a Vulture -t. Indrában sajna nem volt (ez volt legközelebb hozzám, ahol elvileg lehet venni Vulture-t), úgy hogy el kellett érte ugrálnom a kb 100LY -re lévő G 122-60, Watts Enterprises starportba, ha jól emlékszem a nevére, amúgy ez egy Alliance hely. De nem baj több szempontból sem. Egyrészt összegyűlt kb 1millió beváltandó bounty pénz az Alliance -ben. Másrészt a Watts Enterprises környéke tele van mindennel amit csak egy harcra kihegyezett hajóval akarhat az ember. H-RES, Hi-RES, CZ (H/L), sima RES, szóval egyszerűen minden van itt, néhány fénymásodpercre a starporttól. Ki is mentem kipróbálni az újdonsült Vulture -ömet. Hát imádom ezt a kis hajót, a manőverezhetősége valami fantasztikus, öröm volt vele legyakni a Pythonokat, Fer-de-Lance -okat, stb, mindenevő a kis dög. Pénztermelő gép, pár óra alatt nagyon laza játékkal simán össze jött 8millió credit, szóval a ráköltött pénz kb. felét már vissza is kerestem. Cobrával sosem tudtam ennyi pénzt keresni több okból kifolyólag sem.
Alliance -el való barátkozásnak lehet bármiféle előnye? (pl csak hozzájuk köthető hajó vételének lehetősége?) Friendly lettem nagyon hamar, csak azáltal, hogy a környéki mindenféle RES -ekben kilőttem a wantedokat. Szerintem nem kell sok az Allied-hoz ha így folytatom.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
gigafun
senior tag
válasz nubreed #16185 üzenetére
Alliance-vel való barátkozás túl sok hasznot nem hoz. Úgy is mondhatnám, hogy semmit.
Kaphatsz Alioth permitet, amit a következő rendszerekben lehet megszerezni:
Ethgreze
78 Ursae majoris
LP 131-66
Sobek
Ezen kívűl semmi. Nem is értem, miért rakták be a játékba. Eredetileg csak a Birodalom, meg a Föderáció volt. Talán azért, hogy akinek a kettő közül egyik sem szimpatikus, annak kiszúrják a szemét a nagy semmivel. -
Sylc
senior tag
válasz VitoSagi #16182 üzenetére
Nálam ilyen lett az egyik:
http://coriolis.io/outfit/imperial_clipper/26A6A5A5A6A5A4C0v0v2727040l0b00064f326lC06v2f24.Iw18aQ==.IwBhuU0mIZjpEcg=?bn=Clipper%20pirateA másik meg mezei felfedező, semmi extrával.
Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz warcat #16177 üzenetére
Bár a Long range küldik nerfelése után most kicsit megint pihentetném a játékot (jön a GW2 kieg + megvettem a payday 2-őt és jelenleg mindkettő izgalmasabbnak ígérkezik, mint a kamionozás), de ilyen áron meg kell vennem nekem is végre.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
baphomet
senior tag
válasz gigafun #16186 üzenetére
Hát az a 20% árengedmény Orcára Aliothban az smafu!?
(milyen jól lehetett azzal biztosítási csalást csinálni annak idején )Annyit tegyünk hozzá, hogy az említett rendszerekben az Alioth Independents frakcióval kell szövetségessé válni az Alioth permithez.
[ Szerkesztve ]
-
VitoSagi
tag
válasz gigafun #16183 üzenetére
Valamit már kellett vennem, uncsi mindig a Vulture használata. Pythonra marhára nem volt pénz, meg abból egyet amúgy is elhullajtottam már, annyira nem hagyott szép emléket bennem. Mindenképp akartam kicsit nagyobb tűzerőt és lehetőleg mozgékony formában. A Python kicsit amúgy is nehézkes darab, de ha tele leszek veszek egy amolyan csatahajó jellegűt. Szóval Clipper. Egyelőre nem olyan amilyet akartam, de nem volt több pénz illetve nem is kaptam például A7 shieldet rá. Hát nem tudom milyen lesz, még ki se tudtam nyitni a fegyverszekrényt eddig... Remélem azért a Vulture után nem lesz csalódás.
Érdekes lett volna a FAS is még, de ahhoz meg illene némi Fed rankot szerezni. Annyit meg nem akartam halogatni már az új hajót.
-
gigafun
senior tag
válasz VitoSagi #16190 üzenetére
Azt a posztot rtitusznak írtam, de tudod mit? Te is!
Egyébként túl sokat ne várj tőle. A pajzsa harmatgyenge, a hajó papírból van, még egy Hello Kitty-s homokozó vödör is masszívabb. Viszont cserébe sz@rul vannak elhelyezve a fegyverei.
Egy előnye azért van, ezt ne vitassuk el tőle. Stílusosan és gyorsan lehet vele menekülni.[ Szerkesztve ]
-
rexsimus
aktív tag
válasz gigafun #16191 üzenetére
Ha az ember több célra rakja össze, akkor tényleg ez lesz belőle, de ha pl harcra pakolja össze a modolukat, akkor igen csak élvezetes vele a harc is, nem csak a menekülés.
Szerintem felesleges a Clippert többcélú hajóra fittelni, hiszen ha mindenre jó valami, akkor semmire sem jó.
Ja amúgy meg FLAME ON!
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Sylc
senior tag
válasz gigafun #16191 üzenetére
1.4 ota ID = tomeg. 9/10 sikert ertem el vele, ennel csak a Conda volt hatasosabb.
Tegnap kb 30-40 perc alatt az alabbi kovetkeztetest vontam le Clipper ugyben:
Uzemanyag tank kicsi, hatotav keves, ellenben a hajo kelloen gyors kaloznak.
T9-T7-T6 pukkasztasra nem talaltam jobbat, limpetekkel kb 25-30 rakomanyt tudok kenyelmesen beszedni, mire megerkeznek a rendorjancsik. Utana meg van idom boostal elmenekulni ugy, hogy a mezei A6 shieldemet meg se karcoljak.
2x 3as Beam van rajta, eszi a shieldet a szallito hajokrol mint oricentcx-et az irigyseg, mikor a sajtreszelobol a Clipperrol almodik.
SC-ben utana fordulni valakinek aki eppen a fedes pofajat tartja felem, majdnem Vulture szint, nagyon kezes (kaloznak / fejvadasznak elony), nincs az a fel ev + 3 barat kozt, mint Conda eseten.
Atlagban a speedometer nem megy le 400 ala, 4 pip enginge-el.
A fegyver poziciok teljesen jok, ha 1-0.5 km kozott harcolsz, ki akar a fenyezesrol anakonda roncsokat kaparaszni?
PVP eseten, en dontom el kivel harcolok es mass lock alatt tartja meg a menekulo cobrat is.
-
Sylc
senior tag
válasz rexsimus #16196 üzenetére
Mass lockhoz tobb dolog kell, ebbol a legfontosabb, hogy pl a menekulo Viper-t utol is erd, hiaba 17es a Python, ha 200-al docog, mig a Clipper ott van ML tavolsagban vegig.
Igen a Python / Anaconda siman elugrik mellole, de jellemzoen ezek nem akarnak menekulni egy Clipper elol.
A sajat szempontjaim viszont kizarolag a kalozkodas elosegito nezopontok, harcra egy FDL / FAS jobb, a Python es Anaconda mas stilusu harcmodorhz idealis vasak.
-
Necc
addikt
válasz rexsimus #16196 üzenetére
Mass lockban nincs logika, inkabb csak taktikai tulajdonsagot probalnak ezzel elerni. Ellenkezo esetben vicces lenne, ha egy T9-el mass lockolnek mindenkit.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Sylc
senior tag
A T9 mass lockol mindenkit, multkor 5 percig kovettem Leslee T9-et a T9-emmel, mar 30km-re voltunk a bazistol es meg mindig nem tudott elugrani.
A lenyeg abban van, hogy kozel kell maradni, ebben jo a Clipper, mert utoler.
-
warcat
veterán
válasz Íjász001 #16184 üzenetére
Köszi,a nagyját(1.08m) még Tewixilak és a szomszédja között talicskáztam össze anno "normális" módszerrel gonosz imperial slave-arany csempészettel (9 percenként ~1.8-1.9 millió) míg le nem nerfelték.
A többi most jött szerintem elpörgettem volna 2 milliárdig olyan szórakoztató volt - szerintem több rendszerben jártam pár nap alatt,mint összesen korábban.Továbbra sem értem Frontiert, létrehozták ezt a hatalmas sandboxot,és alig csinálnak valamit vele.Egyértelműen lenne igény rá,hogy valami ösztönzőerő legyen arra,hogy a játékosok kóboroljanak.
Kb 10 perc alatt kiötleteltem magamban,amit berakhatnának most,illetve kiegben.-ritka küldik az állomásokon (pl kékkel kiemelve).Kiemelten magas jutalom jár értük.Naponta egyszer jelenik meg az állomáson/outposton,amint valaki felvette,még 5-10 percig felvehetőek másoknak is.Aztán eltűnik,hogy valamikor 20-28 órával később egy új jelenjen meg.
-tuningolás a hajókon:csak az éppen alattad levő hajóra vonatkozik,3 lépcsőben lehetséges (pl thruster top speed,frameshift drive töltési sebesség,pajzserősség/újratöltés gyorsasága stb 10-20-30% értékben)
Az első szint szinte mindenhol elérhető ahol outfitting/shipyard van.A második pl allied high tech rendszerek,a harmadik szint meg viszonylag ritka,bárhol belefuthatsz vándorló gépészmesterek formájában.Ezek a módosítások viszonylag drágák és hajó árához igazodnak.Ha elpukkansz,akkor az alapállapotot kapod vissza.-a rangokhoz lehete kötni valamicske jutalmat - csempészetnél pl,amit létre kellene hozniuk,kezdőként a hajód rakterének 10% vagy 10/12 t -amelyik érték nagyobb- nagyságú csempészáru lehet nálad.Ez növekedne,ahogy egyre profibb leszel.Ráadásul ez növelné a beleélést is,nagyon hiteltelen,hogy megérkezik pl egy T9 200 fényévről üresen (irányítótorony: látom 10t biowastet hozott csak a ,ez még üzemanyagra sem elég,na mindegy dokkoljon csak nyugodtan,a vámtisztek nem fogják darabokra szedni a hajót!)
Volna még,de már nincs kedvem gépelni,nem olyan hatalmas dolgok lennének ezek...
EA: It's in the crate!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest