Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    Tegnap este megvolt a pythonnal az első harci tapasztalat. Bár a fittingje vegyes, alapvetően szállításra lenne használva, de ha a tegnap este után kéne véleményt mondani róla, akkor egy sz*r, harci értékben meg sem közelít egy Vulture-t. Mi a fenét kéne ezen még fejleszteni, hogy esetleg 1v1-ben győztesen jöjjön ki egy Condával szemben? 6A shield? A pajzsa elvileg 5A-val is nagyobb, mint a Vulture-é, mégis pillanatok alatt eltűnik, több a hardpoint rajta, mégis gyengébbnek érződik a sebzése.

    Tegnap cimborámmal együtt összesen 4x találkoztunk Condával (ráadásul csak NPC), külön-külön 1v1-ben. Ebből 1 döntetlen lett (nekem 87% hullom volt, ő 50%-on elpucolt), 2-nél sikerült elmenekülni, 1-nél szétlőtte a Conda a Python-t. Kicsit furcsállom, hogy egy 100 milliós hajó ennyire rossznak érződik. Szóval, aki esetleg szereti a Python-t az tudna pár tippet adni, hogy mit hogyan kéne csinálni ezzel a hajóval? (Árban talán a Fer-de-lance lenne alternatíva, elég impozáns shield mérettel, viszont a cargoja csak 32t lenne, az nagyon kevés)

    A végén még veszek egy Clippert. :B

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák