Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • baphomet

    senior tag

    válasz duvi #10595 üzenetére

    Most olvastam át én is az elmúlt napok Galnet híreit. Zsizseg nagyon a Föderációs hangyaboly. Nem lehet unknown artefactokkal csak úgy büntetlenül játszadozni. ;]

    A Birodalom is beszállt a keresésbe, mivel Őfelsége EEG-jét a lemenő Achenar fényében a megfelelő szögben tartva kiolvasható a császári parancs.
    "Találjátok meg azt a szédült tyúkot! A francnak sem hiányzik helyette egy rátermett vezető a Fedek élére. Hol hagyták el egyébként? Az ágy alatt nézték már, szekrény mögé nem csúszott be?
    ui.: Dentonnak szóljatok, hogy becsszó megadom azt az ötszázast, amint visszahoztok ti nyavalyások a kómából! Nehogy addig eladja azt a hülye fiamat rabszolgának!"

    Amúgy szerintem egy komplett thargoid invázió túl sok feleslegesen ellőtt puskapor lenne a Powerplay amúgy is elég sok újdonsága mellé, de biztos csepegtetnek további dolgokat az Unknown artefacts - Soontill relics - elnöki eltűnés témakörben.

    Ja, hogy hasznos is legyek. Imitt egy remek összefoglaló a Thargoidok témakörében. Angolul, de ha jók lesztek én meg unatkozom lehet, hogy lefordítom és megírom ide.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák