- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz hengelhof #28949 üzenetére
Akkuból ez a jól bevált típus, nekem is ilyen van az S2+-hoz.
Töltőből pedig ez van nekem, szintén jó
Ha itthonról szeretnél venni, akkor esetleg az Xtar oldalán nézz szét akkumulátor és töltők terén
A legolcsóbb töltőjük nem is vészes árú"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Chrys_
addikt
válasz hengelhof #28949 üzenetére
Én ezt a töltőt vettem: Nitecore D4 Digicharger
-
gyenesmartin
őstag
Ebben a fejlámpában lévő töltő az hány A-al tölt?
-
Ibis
csendes tag
válasz gyenesmartin #28954 üzenetére
0.5A [link]
-
reeingre
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Szeretnék venni mindennapos magammal hordásra egy zseblámpát, de nem tudom melyik típus lenne a legmegfelelőbb. BLF A6-ot nézegettem, de jelenleg nem elérhető és picit drága is. Tudnátok ajánlani helyette valamit?
-
jeriba
csendes tag
válasz ZozzV6 #28937 üzenetére
Köszi. Baromi jól néz ki a kék gumi. Egyszer vettem kétkomponensű gyurmaragasztót, hogy azzal fogom rögzíteni a mágnesgyűrűt, de a lustaságom miatt még nem került rá sor. Ha frankón rögzíti a Loctite, akkor úgy látszik nem kell túllihegni a dolgot, én is így fogom megoldani.
-
jeriba
csendes tag
válasz stellaz #28933 üzenetére
Könyvolvasó lámpa? (google) Tesco-ban is szokott lenni varta, én olyat használok, kb 2 ropiért. De:
http://www.szuleteslap.hu/ajandek/duplafeju-konyvolvaso-lampa-.html
http://butor-lakberendezes.vatera.hu/lampa_vilagitas/olvasolampa/csipeszes_olvaso_lampa_olvasolampa_laptop_lampa_2385756635.html
konkrétan ez az :
http://butor-lakberendezes.vatera.hu/lampa_vilagitas/olvasolampa/olvasolampa_2xcr2032_varta_booklight_2380169921.html
[ Szerkesztve ]
-
csiga8
senior tag
Abban tudnátok segíteni, hogy milyen töltőt keressek, ami a GPS-ekhez jó?
Jelenleg számítógép USB portjáról töltöm őket USB - mini USB kábellel.
-
-
Quent1n
senior tag
Sziasztok!
Aprón nem látok semmi de nincs valakinek esetleg egy eladó Convoy S2, S2+, S3 vagy C8 lámpája? Karácsonyi ajándékba lenne ezért Kína kiesik, németből meg kicsit drága.
Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
-
Robyka
aktív tag
Hali!
3 ledes lámpám beszart, 1 led viágít az is csak villog halványan.
Pesten van olyan bolt ahol ezt megtudják javitani? -
Herczi
senior tag
Sziasztok!
Éjszaka kocsik kiintésééhez, átvizsgálásához, papírmunkázáshoz keresek zseblámpát. Topikot átfutva gondolom Convoy S2 megfelelne, bár ha túl erős nem feltétlen jó, mert "olvasásnál" a fehér papír nagyon visszaverheti a fényt, ha túl gyenge meg a sofőr nem fogja látni. Szóval S2 megfelelne nekem, vagy keressek mást? Kb ebben az ár kategóriában gondolkodok. Töltő, akksi már van. -
Herczi
senior tag
Köszi srácok. Ez a variáns megfelelő?
[ Szerkesztve ]
-
Kiglerx
tag
Sziasztok!
Keresnék kétféle elemlámpát/zseblámpát:
1. Gyereknek, tölhető akkumulátoros (pl 18650), állítható fényerejű, túrázáshoz. 8000Ft-ig
2. Tölthető, akkus műhelylámpa. Kampós és vagy mágneses. Esetleg saját töltővel.Az ajánlásokat előre is köszönöm.
A válaszok készen vannak, csak jól kell kérdezni
-
Vertigo18
addikt
válasz Herczi #28976 üzenetére
Bármelyik megfelel. Nekem mindegyikből van, szürke, kék, zöld, piros, kettőhöz van kisebb gyűrű is. Hidd el, teljesen mindegy! Annyi, hogy ez gumiharang-kapcsolós hátul, a többe meg fém.
Ha elfogadsz egy tanácsot, akkor szolgálatba nem a pirosat veszed/viszed (szintén tapasztalat!)...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
kgyuri7
csendes tag
Convoy c8-ra való piros kúpot használ valaki? Kerestem többféleképpen, de csak olight-ra valót találtam, aminek nem írnak méreteket.
-
Kozy10
tag
válasz kgyuri7 #28985 üzenetére
nekem fehér van ILYEN.
ez ugye rugalmas 39-43 mm átmérőig C8-ra tökéletes
Pirosat ebben a méretben még nem láttam, de ez nem jelenti azt, hogy nincsszerk: na ilyet találtam, de nem olcsó: [link] több színben is
De mérget nem vennék rá,hogy jó a C8-ra, hiába van ott a címben.[ Szerkesztve ]
-
ZozzV6
senior tag
válasz kgyuri7 #28987 üzenetére
Convoy M1-re van fehér, piros, sárga Nekem van fehér. Műanyagból van nem esik le lóbálásra de nem is szorul rá. Ha odakoccintod valamihez akkor azért leesik.
[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
Kozy10
tag
válasz cbrfireblade #28988 üzenetére
tompítja és jobban szórja a fényt, mondjuk alacsony fokozaton, sátorban fellógatva kempinglámpa helyett
szerk: így van mondjuk a színeset még nem próbáltam...
[ Szerkesztve ]
-
Kozy10
tag
Eneloop ceruza akkuhoz mondjatok már egy olcsó töltőt ami tudja a refresh funkciót. Van itthon egy rakat de jópár évesek, nem igazán tett jót nekik az idő Nem kell multifunkciós, li-ionhoz itt az Xtar VP2.
-
jeriba
csendes tag
válasz csiga8 #28964 üzenetére
Ha jól értem egy töltőfej kellene? Az a kérdés, hogy mekkora kapacitású akku van a készülékben. Úgy gondolom, hogy 2000 mAh-ig jó az 500 mAh töltőáramos, aztán kb. 3-4 mAh-ig 1000 mAh töltőáramos, a felett jöhet a 2000 mAh töltőáramos. Feltételezem van telefonod (itt általában már 1000 mAh-s van) vagy tableted (itt már 2000 mAh-s van általában) annak a töltőfejét használhatod. Az is lehet, hogy a készülék elektronikája is szabályoz, próbáld ki a telefonod töltőfejét.
Ha nem lenne, töltőfejeket pár százasért kapsz, ha komolyabbat akarsz rendelni a Blitzwolf-ot javaslom. -
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Gondolkozom egy BLF A6 lámpicskun.
Kérdésem az lenne, hogy a hozzá ajánlott Samsung 30 Q akkuból létezik védett is?
Egy sima Panasonic akkuval hogy működne?
Nem lehetne felkapcsolni turbó módba?
A lámpában van valami védelem túlkisülés ellen?Előre is köszönöm a segítséget.
-
ZozzV6
senior tag
válasz balazs1956 #28998 üzenetére
Én nem találkoztam olyannal még csak button top nem védettel, de elvileg annak a lámpának nem kell védett.
[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PlayStation 4
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték