- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Gearbest-en felugrott egy 50$-os hírlevél feliratkozós kupon. Viszont halvány lila fogalmam sincs hogy mi a kupon kód. Nem tudnátok ebbe segíteni? Akksikat szeretnék rendelni, de halvány lila fogalmam sincs hogy mi ez a 50$ -os dolog.
Mail címemre a levelet megkaptam, mail címem a login pass meg a levélbe volt. Azt hittem hogyha bejelentkezek akkor ott lesz. De nem[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
5-ös kezelő
senior tag
A Q5-ös ultraferin 0,7 A-t mértem maximumon, a nagyobb testvérén 1 A körül volt teljes fényerőn. Az FA-8016T6 1,1 A, míg a C8-as Convoy 1,35 A volt maximumon. Gondolom, ez a különböző driverek miatt van.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
erik365
senior tag
válasz 5-ös kezelő #21056 üzenetére
Gondolom jó hosszú kábellal mértéd. Mert a convoy hoz sehogy sem jó az amit mértél. Próbáld meg rövid vastag kábellal mérni.
1.4 T-jet M32
-
krisztianAMG
senior tag
válasz erik365 #21057 üzenetére
Vagy bontott akkuval, esetleg már le voltak merülve az akkuk.
Egyébként akik bontott akkukkal használják a lámpáikat, mérjetek rá mennyi áramot vesz fel belőlük. Én két fajta bontottat is próbáltam, frissen töltve is legfeljebb 2,3A-t tudott kiszívni belőlük a C8, 3,8V-ra merülve pedig már csak 1,3-at mértem az enyémeken. A Samsungokkal megvolt a 2,7A még merülten is.
-
Wendelke
senior tag
Ma ( nekem is) megérkezett az Olight S80.
Lemerültet (piros) mutatott a bekapcsoló gombba épített led, de akksi ki, megnéz, visszarak, és már működött is a lámpa. Ettől függetlenül már raktam is fel töltőre.
Elvileg ha lemerült a lámpa akkor piros a led, ha töltöm és feltöltött, akkor zöldet jelez. Kb. ennyit kihámoztam az angol nyelvű használatiból. Viszont töltés közben jelez valamit esetleg bekapcs gomb alatti led? (Nálam nem)
A töltője valóban nem Olight, hanem amit a kolléga is írt, hálózatba dugva egy piros led világít a töltőfejen.
Aranyos kis lámpa, a diffúzor meg külön tetszik, mert közeli használatra nagyon jól teríti a fényt.
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
-
Chp
őstag
Sziasztok! Milyen lámpát érdemes venni max. 5000Ft-ig, ami már XM-L2-vel van szerelve? OP/OR nem számít, de 18650-nel működjön. Köszönöm! (Mexel, ha emlékszel, még 2011-ben vettem tőled egy Sky Ray-t, mindig megy, de már öregecske, ezt fogom cserélni)
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz erik365 #21057 üzenetére
A legolcsóbb multiméterrel, nekem csak ez a kis sárga van. Csak az arány miatt írtam, h ennyi a különbség a lámpáim között. És az akku sem volt a topon. Nem érdekes, csak a Q5 és a T6 közötti különbséget akartam laikus módon vizsgálni.
Kis méretű, könnyű, nagyon thrower lesz a következő lámpám, 5000-10000 Ft max. Mit ajánlanátok? 1x18650 akkuval. És remélem ezzel véget is ér a lámpamániám .
-
Wendelke
senior tag
válasz Wendelke #21060 üzenetére
Fent volt 3-4 órát a töltőn, pontosan nem tudom mikor átváltott a töltőn lévő led zöldre. Megmértem az akksit 4.21 V-ot mutatott, egy olcsó multiméterrel mérve.
Na most már csak azt kell megvárni, hogy besötétedjen, és akkor majd ki is lehet próbálni, hogy mit tud.
A benne lévő Olight 26650-s akksira 4000 mAh van ráírva, mennyire lehet ez valós?
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
-
MAC72
tag
válasz Wendelke #21060 üzenetére
Idő közben magam is rájöttem, hogy az S80 nem lemerült akkuval érkezett. (3,71V-ot mértem) Első bekapcsolásnál pirosan villant a bekapcsoló gomb, ezért következtettem arra, hogy le van merülve. (mert, hogy így jelzi a merült állapotot állítólag) Rosszul gondoltam, a lámpa a piros fénnyel a lezárt állapotot jelezte. Merthogy le lehet zárni véletlen bekapcsolás ellen. Lezárt állapotból bekapcsolni háromszori gyors gombnyomással lehet. (mint ahogy erre figyelmeztet is a lámpára gumizott kis cetli is) A lezárás menete pedig a következő. Bekapcsolt állapotban egyszer megnyomod a gombot és nyomva tartod addig, amíg ki nem kapcsol a lámpa. (közben fényerősséget vált párszor)
Még egy gondolat. Örömömre szolgált, hogy valóban XM-L2 leddel érkezett a lámpa. A megjelenésekor ugyanis csak XM-L ledekkel szerelték ezt a típust.[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
Ajánlották a Convoy s2-t, ami tényleg jó, de eléggé flood, messzebbre vmilyen C8-at javallanék, pl : [link] - itt választhatsz, milyen leddel kéred, de lehet, h ennél van jobb áron is máshonnan. Persze a nagy feje miatt ezt nem fogod zsebben hordani, az S2-t viszont simán.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Magnat
veterán
Fémseggű Piroska mellé ma megérkezett Gumiseggű Pákó.
-
Zola007
veterán
Debrecenben nincs valakinek eladó fejlámpája?
lehetőleg zoomos és 18650 akku menjen bele
Nem találom a sajátom vagy anyáméknál hagytam, de holnapra kellene egy. Ha esetleg valaki tud kölcsönadni, azt is megköszönném sör/csoki formájában
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
5-ös kezelő
senior tag
Csütörtök délelőtt megjött a sima refis C8-asom. Az előzőhöz képest nem várt eltéréseket észleltem : Fényezés nem matt, hanem fényes. Más driver ránézésre. Más színhőmérséklet. Büdös cigiszagú csomagolás. - Ezek azért lepnek meg, mert a refit leszámítva uazok a paraméterek voltak feltüntetve rendeléskor. Most találgathatom, melyik az igazi xml2-4c. Ez fehér fény, az előző sárga. De legalább kellemes fény mindkettő.
-
mintapinty
csendes tag
válasz 5-ös kezelő #21076 üzenetére
Ez a drájver van az összes convoyban. Aligha változtattak rajta. A "régi" (kb 1 éve rendeltem) C8-asban is már xm-l2 volt. Szerintem csak a küllem változott. Némi anyagspórolás jegyében.
Valaki szóljon Crey-nek...
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz mintapinty #21077 üzenetére
Ilyen van a matt, régebben jött C8-ban. A fényes, fehérebb fényűben, ami tegnap jött azok a tégla alakú fekete izék /bocs! / más elrendezésben vannak : kettő egymás mellett alul, és egy-egy oldalt. Felül nincs, helyette négy arany csillag festve. Hamisat kaptam volna? Fényre erős, mint a másik, csak nem sárgás.
-
Kozy10
tag
IMALENT DDT40 5180LM
$118 ($239 helyett) a Gearbesten,
még 1 órán keresztül vagy amíg elfogy, még 15 db van[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Kozy10 #21079 üzenetére
még mindig annyi
viszonylag olcsó (<15$), zoomolható, nem melegedő, 18650 akkus fejlámpát tud valaki ajánlani?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
d4d
tag
válasz Tomi_Sci #21082 üzenetére
köszi
Sony Konion US18650VTC5 2600mAh (max. 30A)
Vigyázni kell vele, hamisítják. Főleg az ebayen és kínai boltoknál lehet probléma, mindenképpen ajánlott ellenőrizni a forrást, ha valaki ilyen akkut szeretne.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Akarok venni VP1 helyett VP4 töltőt. De jól látom hogy annak is csak 1A-es tápja van? Mert ha belerakok 4db 3400mAh aksit, és elkezdi tölteni az aksikat 250mA-el, akkor fél nap mire végez.
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
Fenix frissíteni fog jó pár lámpát, ezek közül 1db-ot kiemeltem.
Fenix TK75 2015 Edition
Hossz: 18.5cm - Fej átmérő: 8.75cm - Akksi részen átmérő: 5.25cm
Akksi nélkül: 575gFokozatok:
Turbo: 4000 lumen - 1h 40 min
High: 1600 lumen - 3h 40 min
Mid: 600 lumen - 11h 20 min
Low: 35 lumen - 270h
Strobe: 4000 lumen - n.a
Burst: 4000 lumen - n.aDistance: 650m
Fényerősség: 105 600cd(#21085) d4d
Köszi![ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
Közbe kis segítségre lenne szükségem. Van egy Trustfire TR-3T6 lámpám - TR-3T6 - mondom kipróbálom hogy mennyire melegszik a lámpa ebbe a nagy melegbe.
Beleraktam 2db Trustfire kék 2500mAh akksit. Mind a 2 akksi 4V-nál volt. Na most 22 perc után totál sötétség lett. Akksik ki, rámérek, egyikbe 3.75V másiknál pedig meg sem mozdul a multiméter. Na most az akksi lehet hogy meghalt, vagy csak a hő védelem kapcsolt be, ha van benne egyáltalán ilyen?Nem mondom hogy a lámpa nem volt meleg, de azért még meg tudtam fogni.
Ja és a másik, hogy beleraktam egy másik akksit a 0V-os helyett, és először csak 3 mód volt az 5 helyett. Lámpa kikapcs-bekapcs, aztán meg csak a legerősebb mód volt.
Lehetséges hogy a nagy hő kicsit megtépázta a driver?[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
bul07
nagyúr
válasz jozsi252 #21087 üzenetére
Én azokat a Trustfire 2500mAh valamiket gyorsan elfelejteném, és egy ellenségemnek neki ajándékoznám
Főleg ha mondjuk egy bontott cellától jóval könnyebbVegyél vagy szerez rossz laptop akkumulátorokat és szed szét őket lesz jó néhány használható aksid, vagy vegyél új aksikat megbízható helyről
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
V-I-D-A
aktív tag
Ha ebben az árkategóriában kellene választani akkutöltőt (~20$) ti melyiket választanátok, és miért:
Nitecore D2
XTAR VC2
vagy esetleg van jobb ajánlat ebben a kategóriában? -
veterán
válasz V-I-D-A #21089 üzenetére
Xtar VC2 választanám én mindenképpen, meg szerintem mindenki!
(#21088) bul07
Tudom hogy nem túl jó minőségű akksik, de alapból ezek nem a legalja az olcsóbbaknak. Nem szokott velük gond lenni, esetleg annyi hogy nem tudja a ráírt kapacitást teljes mértékben.
Szerintem a bontott laptop akksik még gázabbak. Itt én legalább tudom hogy nem töltöm túl, nincs 3.4V alá merítve, stb.. De laptop akksik, sokszor 2.5-3V környékén vannak.
Most akarok rendelni amúgyis normális akksikat, csak keresek valakit akinek még kellene. Németből jönne, szóval gyorsan itt van, és megbízható bolt.
4k a DHL, ha jön valaki akkor csak 2, így már jobban hangzik.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
5-ös kezelő
senior tag
Miután leleveleztem és befizettem még pár dolcsit GB-re a csere UniqueFire lámpára, ma kaptam egy mailt, h elindult a rendelésem. Mivel nem írták át az Olight Batont a My Order menüpontban, kíváncsi vagyok, mi lesz végül a pakkban? Olight v UF.?
A vezeték sem akar megérkezni, amit innen rendeltem. [link] Pár dolcsiért meg nem fogok reklamálni, többet nem rendelek legfeljebb innen.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz 5-ös kezelő #21094 üzenetére
Nyomkövetés nincs gondolom...
Néha lassan jönnek innét a dolgok, de megjönnek.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Magnat
veterán
válasz 5-ös kezelő #21094 üzenetére
Én 1 usd-ért is reklamálok ha nem jön meg vagy rossz... Vagy visszafizetik, vagy elkezdik húzni az időt, h kifuss a paypal refundból... Mondjuk általában inkább a postán veszik el, nem hinném, h megérné ilyen kis tétel miatt a renoméjukat rombolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- DIGI kábel TV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- BMW topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest