- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hpsafl
tag
igaz, ez sem méretes, de a fénye sokkal jobb: [link]
Akkuból 2 és 3 db akkuval használható(egy is meghajtja, de ehhez nagy terhelhetőségű akku kell) használható benne, csak az üzemidő fog nőni több akkuval.
Akku és töltő oké, esetleg ha 3db akkut vennél akkor jobb az I4.
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
Zsolt74
senior tag
A SolarStorm T3 lámpámnak tegnap elhalálozott az elektronikája.
Elösször az egyik led nem világított, azt hittem hogy tönkrement benne a led, de kiszedtem az akkukat majd teljesen feltöltött akkukat raktam bele.
Ekkor világított mind a 3 led meg is örűltem hogy megjavult ,de kb 10 másodpercig ment ,majd kialudt az egyik utána 1-2 másodperc múlva a második és a végén a 3. led is.
Most egy led működik csak néhány lumen fényerővel, de a 3 fokozat működik csak maxon kb 10 lumen, közepes fokozaton 2-3 lumen és leggyengébb fokozaton épp hogy csak parázslik.
Azt hiszem írhatok a Banggood-nak hogy küldjenek egy elektronikát hozzá.Zsolt
-
Zsolt74
senior tag
Van aki rendelt már Shadow JM35 lámpát XHP - 50 leddel?
Tegnap este megrendeltem egyet a SolarStorm lámpám elhalálozása miatt.Zsolt
-
MAC72
tag
Ez a Convoy C8 baráti áron van.
XM-L2 T6 - 4C 7135 x 8 Miért lényegesen olcsóbb, mint a 7135 x 6-os verzió?
A leírásban csak 350Lm szerepel. Ez vajon csak elírás, vagy tényleg ilyen gyengén lenne hajtva a LED ?
Ha egy kicsit fehérebb fénnyel szeretném, de nem kékes-lilás hideg fényűt, akkor milyet keressek?
Van egy pár változat C8-ból. Valaki okosítson ki legyen kedves, hogy melyiket miért, és melyiket miért ne válasszam! Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
MAC72
tag
Hogyan lehet TN számot kérni a Gearbest-nél? Vagy milyen összegtől jár?
-
cbrfireblade
aktív tag
Üdv!
Nincs valakinek eladó Xtar VC2 vagy Nitecore D2 Li-ion töltője?
Privátba ha lenne!
Köszönöm! -
MAC72
tag
válasz Dluinet #20658 üzenetére
Nekem is van egy XM-L2 T6 - 4C. Innen vettem, 15.49 US$ volt. Meg vagyok vele elégedve, igazán minőségi lámpa. Jó a színe, de kicsit azért sárgás, ezért kipróbálnék egy árnyalattal fehérebbet.
A szürke is igazán szép. Most látom, hogy annál választható az XML2 T6-3B 5000-5200K.
Talán ez az amit keresek. -
jodzsy
csendes tag
Skacok aki szeretne egy Olight S80 Baton lámpát az most rendeljen,mert eksön van Gearbesten csupán 25,99 $
Ennyiért ajándék, így gyorsan le is csaptam egyre.[ Szerkesztve ]
"Kifogásolni, fölényeskedni bárki tud; tanulj meg mindenkitől tanulni.”(Weöres S.)
-
MAC72
tag
Legyen kedves valaki elárulni hogyan érdemes a Gearbestről rendelni, hogy legyen TN, gyorsan megjöjjön, és ne kelljen egy valag pénzt ezért fizetni!
-
Tamás9x
őstag
Sziasztok
most tervezem egy komolyabb lámpa vételét bringára, szúró és tompított válthatóság lenne a fő célpont, na meg persze hogy lássak is valamit, üzemidőben 2-3 óra bőven elég (pót telepet mindig cipelek magammal) találkozott már valaki esetleg hasonlóval ami fel is vállalható?
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
MAC72
tag
A kérdésem már nem aktuális. Közben rájöttem, hogy 40 dodó a határ a TN-hez, ez alatt nem választható opció pénzért sem. Így két db Olight S80 Baton lámpát rendeltem. Köszi a tippet jodzsy!
[ Szerkesztve ]
-
M_o_g_y_i
őstag
Oh, miket nem tudok meg itten...
Sz'al... Nem opció, hanem ingyen jár a TN... (legalábbis ennél a konstrukciónál mindenképp, lehet az eredeti ár miatt van így )
Ezelőtti kisebb értékű rendeléseimhez 1,99$-ért kértem regisztrált küldést.Egy S80 rendelése esetén is u.azt mutatja amúgy a rendelés folyamán, ott a regisztrált küldeményre utalás.
LÁSD (automatice kipipálva, és jelezve 0.00 dodó )[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
MAC72
tag
válasz M_o_g_y_i #20668 üzenetére
Nos, lehet, hogy rosszul fogalmaztam az opciós lehetőséggel. Úgy értettem, hogy nem választható, nem kérhető.
40 dollár alatt bármit tettem a kosárba, ha elértem arra az oldalra, ahol be lehet jelölni (kérni lehet), amit te is képpel illusztráltál, nem volt lehetőség csak az alsó három sorból választani (lásd képeden). A felső három sor nem volt jelen.
Így érthető? Ezért kérdeztem a jártas kollégákat, hogy hogyan tudnék ennek ellenére TN-t vásárolni a kis értékű csomagomhoz. 40 dollár felett már én is azt láttam, amit te linkeltél.Azért a megoldás még mindig érdekelne, a későbbiekben vennék még pár dolgot onnan.
Hogyan vehetek TN-t kis csomaghoz?[ Szerkesztve ]
-
Kameleon5
csendes tag
Sziasztok. Még régebben linkelt itt valaki S2-höz fejpántot. Most nem találom, hiába keresem. Ha valaki tudna linkelni, megköszönném.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Wendelke #20676 üzenetére
Nekem is, meg is torpantam. Alszom rá még egyet. Tök jó lámpának tűnik méret és teljesítmény, üzemidő szempontjából, de csak azért, h a szekrényben álljon eggyel több elemlámpa? Ahhoz meg drága, h eltűnjön a munkahelyemen a táskámból - nem tudom elzárni. És oda elég egy ócó Police is vész esetére. Mindig eltervezem, milyen jó lesz kiránduláskor a sötét erdőben - évek óta nem voltam .
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz 5-ös kezelő #20677 üzenetére
CSAK ezért nem rendeltem én sem, így is van elég itthon "fölösben"...
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
arti1121
senior tag
a gearbest-től milyen gyorsan szoktak jönni a csomagok? egy sunwayman c22c t vettem 46 usd helyett 36 ért.
Sunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
-
Wendelke
senior tag
válasz 5-ös kezelő #20677 üzenetére
Mivel tényleg jó áron van, és ilyen lámpám még nincs , így megrendeltem. Nem baj, ha majd az asszony kidob a lámpáimmal együtt, mondjuk pont éjszaka, legalább világítani tudok.
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
-
Kozy10
tag
válasz erik365 #20680 üzenetére
az első kép baloldalán van az olight akkuja, az akku alján, ahol a normál akkunak csak a negatív pólusa van,ennek a közepe a negatív, körülötte pedig pozitív pólus van levezetve, az első kép jobb oldalán és a második képen valóban mezei 26650-es van de ezeket nem fogod tudni tölteni a lámpában, a második képen ott a két érintkező is a két pólushoz. szerintem
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Kozy10 #20683 üzenetére
Tehát tudok hozzá más akkut használni, csak külső töltővel kell töltenem, ha jól értem. Furcsa pólus-kialakítás, még nem láttam ilyet. Talán így biztonságosabb a lámpán belüli töltés, kisebb a zárlat esélye /nem kócolódnak össze belül a drótok/. Egy piacos lámpánál jelezte a tulaj, h ráz töltés közben . Gondolom, szakszerűtlen vezetékelés. Uolyan típus, amiben szétment az akku. És ezért írta Anubis, h jobb a külső töltő.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
sanzi89
addikt
válasz 5-ös kezelő #20686 üzenetére
Csak, hogy lássunk tisztánk az Olight S80 Baton-nal kapcsolatban linkelek némi infót:
"This means a couple of things:
- While standard 26650 should work fine in the light (thanks to the center contact), do NOT attempt to charge a standard 26650 with the integrated charger. This would cause an immediate short in the tailcap.
- The custom 26650 bundled with the S80 will not work in most other lights, unless the negative terminal spring is small enough to ONLY make contact with the inner negative plate on the battery. Attempting to use this cell in most lights (where the spring makes contact with both terminal plates) would lead to an immediate short of the battery. This is most absolutely to be avoided – you never want to short the contacts of a battery!
- Similarly, the custom 26650 from the S80 should not be charged outside of the light, as most spring-loaded charging trays could also short out the two terminals across the base of the battery.Moral of the story – do not try to use this custom 26550 battery in other lights, and be careful in trying to use a standard 26550 in this light."
Röviden, magyarul:
- A sima 26650-es cellákkal is működik a lámpa, de ezeket nem tudja magában tölteni. Ki kell szedni, töltőre rakni, majd vissza. Mint minden más lámpánál.
- A gyári 26650-es cellával ne üzemeltessünk más lámpát!
- A gyári 26650-es cellát ne töltsük külső töltővel!u.i.: Úgy néz ki mindkét lámpa ajándékozás áldozata lesz, az új tulajnak pedig így sokkal egyszerűbb, mint szétcsavarozgatni, külön töltővel foglalkozni. Pirosan világít a gomb, dugd rá a töltőre és kész. Nomeg ez így egy teljes szett, akinek semmije nincsen még és csak egy darab normális lámpát akar, annak nagyon jó választás szerintem.
[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
jodzsy
csendes tag
A videók és revjúk alapján -mivel sajnos egyik lámpa sincs a birtokomban amiről kérdezel- az s2 flood az s80 pedig trover típusú lámpa Orange Peel Reflectorral.Tehát az s80-nak a koncentrált hot spot,az s2-nek a szórt fénye a hangsúlyosabb.De vannak itt sokat tapasztalt profi kollégák,majd Ők pontosítják ha blődséget írtam.
"Kifogásolni, fölényeskedni bárki tud; tanulj meg mindenkitől tanulni.”(Weöres S.)
-
jodzsy
csendes tag
Felkerült ma egy EU töltős S80 is a GBestre még olcsóbban: 23,81$
[ Szerkesztve ]
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz jodzsy #20690 üzenetére
Na én is rendeltem egyet ebből az EU csatlakozós Olight S80 Baton-ból! Én is kértem rá követést, így forintba átszámolva 7402,- forint lett a végösszeg. Ennyiért nem tudtam otthagyni! Ráadásul nekem csak egy tuningolt Convoy S6-om van most, az asszonnyal meg megbeszéltem!
A Gearbest a valós összeget írja rá a csomagra? Eddig csak a Fast Tech-ről rendeltem, ők tudom hogy nem. -
jodzsy
csendes tag
válasz V-I-D-A #20694 üzenetére
Jól tetted,hogy az asszonytárssal lezsíroztad,rend a lelke mindennek
Gbest is alacsonyabb összeget szokott írni a csomagra. Ha feladják a csomagot, a megrendelésen belül látod majd a fotót róla mint Ftechen, ugyanitt lesz egy "Download Invoice" link,amit megnyitva megjelenik egy számla, és az azon lévő összeget tüntetik fel a csomagon.
Örülök, hogy ilyen népszerű lett a lámpa,szerintem jól választottunk.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5 Pro teszt
- DIGI kábel TV
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja