- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Sziasztok , végül rászántam magam és rendeltem egy solarstorm X2-esnek kinéző,de felirat nélküli bringa lámpát, eddig még sötétbe nem tudtam kipróbálni,de annál ami eddig volt biztos jobb lesz.
Eddig ami probléma felmerült, hogy a rendelésnél hiáűba hagytam meg, hogy EU töltövel küldjék, mégis a lapos kivitelüt küldték, most irtam nekik, hgy probáljanak meg küldeni egy jó fajtát.
Ha mégsem sikerül ezt lebótolnom velük, akkor hol tudnék 8,4V/1A -es hálózati töltőt venni vagy átalakitót hozzá?
Papir szerint 8400 mAh 8,4v-os akku pack van hozzá mellékelve. -
PHM
addikt
válasz repvez #20405 üzenetére
Lehet kapni USA-EU átalakítót, de ha budapesti vagy, tőlem is kaphatsz.
Anno hasonló cipőben jártam, s cirka 1500 Ft-ért rendeltem egy
tízes csomagot, úgyhogy van még tartalékban.
Új töltőt mindenesetre emiatt nem érdemes venni.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
repvez
addikt
válasz krisztianAMG #20410 üzenetére
Gondoltam, hogy nem tudja , egyébként hogyan derithetem ki, hogy ténylegesen mekkora? CSak a hozzávetőleges használat kiszámitásához, hogy tudjam, hogy mennyi ideig tudom használni folyamatosan.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz repvez #20411 üzenetére
Ezt csak saccolni/kitapasztalni fogod tudni. Maga az akkumulátor tartalmaz egy védőelektronikát + balanszert (ha lebontod a fekete zsugorfóliát meg fogod látni). Mivel 2S2P módban vannak bekötve, a töltő 8,4V-ra tölti az akkupakkot, de a driver 3V-ot ad ki magából. Az enyém a két LED-nek összesen 1,7A-t adott le a legerősebb fokozatban (ez lehet a driver maximuma is, de lehet, hogy selejtek a LED-ek és egyszerűen nem fér át rajtuk több áram - személy szerint ezt tartom valószínűbbnek, nyáron majd lehet megpróbálon más LED-ekkel). Két órától szerintem új korában sem bírt többet, de ha három órát is veszünk, akkor oda jutunk, hogy részemről a 4000mAh is nagyon optimista volt, és nem igazán több az 2000-nél 8,4V-on.
-
repvez
addikt
válasz krisztianAMG #20412 üzenetére
Mondjuk, mielött rendeltem ettöl az elaótól megkérdeztem, hogy mekkora az akkupack és ,hogy van e EU-töltö hozzá, igaz egy másik termék alól mint amit rendeltem, mert oda nem irtak akku adatot, Akkor azt irta, hogy ahhoz 2500mAH az akksi, de volt nála 6300as is, Most vagy az lehet, hogy mindegyik 2500mAH-s vagy azért valamivel csak többet tudnak a nagyobb teljesitményre irt akksik.
De ha 2 órát birnak teljes fokozaton az jó, mert a legalacsonyabb fokzat is elég a számomra azzal meg 3-3,5-et csak ki húz akkor.
-
hpsafl
tag
Shadow JM35 XHP50 kupon: JM35TG ár: 38.80$
Shadow JM30 MT-G2 kupon: JM35TG ár: 38.80$Ha valaki egy kis keresőlámpát keres, ami nem csak egy pici pontot világít meg, hanem jobban szór, annak tökéletes lehet.
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
vadasz30.06
csendes tag
Próbálta már valaki c8-ban a dedómolt xp-l ledet?Fegyverlámpának használom most xp-g2 dedómolt leddel és érdekelne, hogy többet tudna-e távolságban és fényerőben.
-
hpsafl
tag
válasz vadasz30.06 #20416 üzenetére
Biztos, hogy nem lenne jobb a fényerő, mert bár a külsö mérete kisebb lett mint az XM-l, de a fénykibocsátó felület ugyan akkora maradt, így a lumen/mm2 arány nem lett jobb. Az más kérdés, hogy jobban szórna, és több lument adna, de fényerőben nem lesz jobb fegyverre meg nem igazán kell szórt fény.
-
hpsafl
tag
Indult egy nyereményjáték a Gearbest topicban, a kiírást is ott olvashatjátok, de azért belinkelem ide is, hogy ne keljen sokat visszaolvasni. Kiírás
[ Szerkesztve ]
-
hpsafl
tag
válasz vadasz30.06 #20419 üzenetére
Vagy építesz egy ilyet dedomolt XP-G2-vel noctigonon, és 3,5A körüli driverrel, meg egy fegyverkapcsolóval.
Én csináltam kettőt, az egyik 3,2A-en 396000Cd, a másik 3,58A-en 424000Cd ja és zinte semmi szórt fénye nincsBlogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
redfox222
csendes tag
Sziasztok
Volna egy eladó XTAR VC2 töltőm.
Edigitalnál lett vásárolva, még van rajta kb 9 hónap gari.
Semmi problémája nincs, dobozában.
5000+500 posta -
5-ös kezelő
senior tag
Megjött GB-től a Convoy S2+ RED. Hol illik a honlapjukon jelezni, h megkaptam rendben? Nem találom a megfelelő ablakot. Nem kellett aláírni, el is tűnhetett volna.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Anubis_9 #20415 üzenetére
Ugyanebből a típusból rendeltem FT-ről, 18-án indult útnak, 11-én hozta a postás.
~1 dodóval kevesebbe jött ki a 2x2 db, mint a linken lévő ár (bár gondolom Te kuponnal, 16$ körül rendelted, igaz nem sokat tudsz vele kezdeni. És még egy darabig ezek szerint... )4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
DolbySys
csendes tag
válasz vadasz30.06 #20421 üzenetére
4 ilyen lampa erkezett meg a tegnap a GB-tol, brutalisan jol nez ki. a pill rezbol van:16mm Led es 17mm driver megy a pillbe, igaz hianyzik a ledrogzito gyuru. En infra lampat szeretnek csinalni ezekbol. Rendeltem meg 4 db. L2-s leddel ,ezeket a jovohetre varom,de ezekbe mar alu pill van es ledrogzito gyuru
''Vorschprung durch Technik'' by T+A
-
-
Gibbs
csendes tag
Ma megjött a BG-tól az ápr. 29-én rendelt új Convoy C8-am és a postokban olvasott sok-sok dícséret ellenére a minőségtől nem vagyok elájulva. A felületkezeléssel, fényszóróval, driverrel (8x7135) semmi baj, de semmivel nem jobb, mint a pár évvel ezelőtt vásárolt UltraFire C8. A menetei viszont por szárazak voltak, a led alatt hővezető pasztának nyoma sincs és egy 15mm átmérőjű nyákra forrasztott nagyon gagyi recsegősen járó pici kapcsoló lötyög a 18mm átmérőjű fészekben, egy 8mm-es félig rozsdás alátéttel kihézagolva. Nosza a meneteket, pasztázást elintéztem, de a kapcsolót nem tudtam kicserélni, mert az itthon lévő kb. tíz féle kapcsoló egyike sem jó bele, mert túl kicsi átmérőjű a fészek, nem fér bele a 18mm-es általánosan használt kapcsoló. Szóval úgy tűnik, hogy a Convoynak megártott a dicsőség. A fénye egyébként jó, a három fokozatban 200-1420-2940mA mérhető az akkunál. Az XM-L2 T6-4C színhőmérséklete feltűnően sárgább, mint a korábbi XM-L T6-U2-1Bnek. Teccik.
-
DolbySys
csendes tag
válasz hpsafl #20426 üzenetére
azert nincs ledrogzito,mert kisporoltak, es nem azert hogy csak rezcsillagos ledet lehessen beletenni. Az en infram alugyurun van. Es a gyakorlatban sokat szamit az a gyuru, sokkal jobb a vetitesi kep, az a bizonyos negyzet mikor zoomolsz hamarabb jelentkezik. Szerencsere volt pot ledrogzito gyurum a 1503 -mas modeltol.
Sokat valtozott maga a lampa kinezete is es a kep is a gyurutol.Az UF-1503 ledrogzito gyuruje talal az UF-1504-be.''Vorschprung durch Technik'' by T+A
-
DolbySys
csendes tag
válasz vadasz30.06 #20427 üzenetére
tokeletes valasztas, nekem sajnos xp-g2-es ledem nincs keznel .
''Vorschprung durch Technik'' by T+A
-
hpsafl
tag
válasz DolbySys #20429 üzenetére
Én egy olyan gallért tervezek a helyére, mint ami a Deft X-ben van. A külső átmérőn a menet lesz, belül meg lényegében egy refi fejjel lefelé, ami a fölöslegesen szétszóródó fényt visszaveri a ledre, így növelve a fényerőt.
Az, hogy milyen korán kezd el kiformálódni zoomolás közben a fény, nem érdekel, csak az, hogy a végén minél kisebb pontban koncentrálódjon.
[ Szerkesztve ]
-
sato77
csendes tag
Adott egy Olight m3x lámpa. Rendeletem hozzá ilyen akksikat:[link] nem megy vele., de a c8 lámpáimban megy az akksi.Ugyanígy jártam a sanyo védett aksikkal is.Mi lehet a probléma?Más védett aksikkal szintén működik.
-
hpsafl
tag
Pár kupont ide is teszek, hátha van olyan aki nem ismeri a Gearbest topicot, (még mindig megy a játék)
Shadow JM35 MT-G2 vagy XHP50 LED-del kupon: JM35TG ár: 38.80$
Nitefighter BT21 (csak lámpa) kupon: BT21TG ár: 32.99$
Nitefighter BT21 Kit kupon: BT218TG ár: 59.59$
XTAR Vi01 USB Detector kupon nincs, mert ez akciós ár: 4.29$
Xtar MC1 Mini USB Battery Charger kupon nincs, mert ez akciós ár: 6.76$
Nitecore UM20 Smart Charger kupon: NANUMCY ár: 11.99$
Nitecore UM10 battery charger kupon: NUMCM ár: 8.30$
New Version Nitecore i2 kupon nincs, mert ez akciós ár: 11.99$Van még Olight M2X, és Nitecore EC21 kupon is, de ezt csak privátban tudom küldeni.
-
csucsotke
aktív tag
Hali! A Nitecore i2 jól tölti az NimH akkukat is?, mert most azzal dzsanázom . A lámpavásárlással kapcsolatban sikerült visszafognom magamat, de most meg begyűjtöttem egy tucat Nimh-s akkut, remélem kíméletes hozzájuk ez a töltő, nemhogy néhány hónap alatt elfüstöli őket.
-
Wendelke
senior tag
válasz krisztianAMG #20438 üzenetére
de vigyázni nem fog rájuk. Feltölti, de kisütni nem tud (se felújítani).
Akkor melyik az a töltő, ami litiumos akksit és Ni-Mh akksit is jól tölt? Vagy maradjon a kétféle töltő?
Nekem is kétféle van, de jó lenne egy négyágyas ami mindkettő fajta akksit jól tölti."Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
-
erik365
senior tag
Közben lenne egy kérdésem is, az mt-g2 és az xhp-50 miben különbözik a színhőmérsékleten kívül?
Jobb egyáltalán valamelyik a másiktól? Vagy csak az egyik melegfehér, a másik hidegfehér?
1.4 T-jet M32
-
csucsotke
aktív tag
No, a szilikonzsír az szerintem nem jó. Nekem legalábbis nem vált be, mert gyengébben világított a lámpa, meg villogott meg mindenféle kontakthibát eredményezett, mivel a szilikon szigetel, és a meneteknél nem vezette át az áramot. Amióta lepucoltam működik rendesen. A rézpaszta esetleg jó lehet, ha vezeti az áramot.
[ Szerkesztve ]
-
csucsotke
aktív tag
válasz krisztianAMG #20438 üzenetére
Köszi! Miért baj ha rátölt? Azt hittem hogy méri a töltöttségi szintet, és az alapján engedi rá az ampert. Vagy félig feltöltöttként is úgy kezeli mintha teljesen lemerült lenne, vagy miért baj ha rátölt?
[ Szerkesztve ]
-
erik365
senior tag
válasz csucsotke #20448 üzenetére
Azért baj, mert a nimh akkunak van egy ún. memória effektusa, ha félig feltöltöt akkut töltesz fel,
legközelebb már csak félig fog lemerülni a memória effektus miatt.
Azért kell vagy teljesen lemeríteni töltés előtt, vagy olyan töltőt használni ami tud kisütni.1.4 T-jet M32
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest