- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Aktív témák
-
Fejo
őstag
-
drkbl
őstag
válasz Szten Márs #10451 üzenetére
Nekem jobban tetszene a jobb alsó sötét folt nélkül. Próbáld meg, hogy letakarod egy fehér lappal a linkelt képen, szinte négyzetesre - nekem úgy nagyon bejön a """tükör"""szimmetria, a kéz az arc tükörképét adja, legalábbis fényességben.
-
drkbl
őstag
válasz Szten Márs #10462 üzenetére
Egy hangyányit többet az orrból, de igen, ilyenre
-
biggamer
veterán
Naaa, ez igen.
Ezek a gyönyörű pillangós képek.Kezdem sajnálni, hogy nem volt nyitva a Lepkeház, mikor az Állatkertben volt a PHotóstalálkozónk.
De bepótolom, az tuti.
Állványról nyomattad ?Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
-
johnjohn
addikt
-
stol
addikt
"szísza"[link]
-
biggamer
veterán
A fülének a végeit meghagyhattad volna és alul is hagyhattál volna egy kis helyet.
Szép ez a cica és jó portréalany / látom kosara is van / lesz ez még jobb is.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
biggamer
veterán
Köszi szépen, igyekszik az ember.
stol
Te kis huncut.
Az nem éjfélkor volt, hanem 21:30:18-korPontosabban 2008.06.10.-én 21:30:18-kor.
[ Szerkesztve ]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Hydra SR
addikt
Köszi
Jah, kicsit sok kezdett lenni a "te biztos tudod, milyen fényképezőgépet/objektívet/táskát/állványt érdemes venni..."- privát Aztán meg fele annyira se tudom, mint akik az ide vonatkozó topicok rendszeres résztvevői, és a szempontjaim is általában teljesen mások, mint azoké, akik megkeresnek privátban.
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
drkbl
őstag
válasz biggamer #10485 üzenetére
Nagyon tetszik a sakkozó, elég súlyosnak tűnik a helyzet Összeérő fakoronák mint téma tetszik, de a hangulatot igazán visszaadó képet még nem láttam, készíteni meg nem sikerült - lehet, hogy ehhez mindenképp HDR kéne?
@Hydra SR: Hangulatos kép lett: úgy örülök, hogy nem olyan helyen lakom, ahol már hajnalban ilyen a levegő!
Talán kedvcsinálónak: szinkron a hátsó redőnyre
biliárdjátékosok előnyben
Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Óra topik
- VMware
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Assetto Corsa Competizione
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs