- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Az egész topik folyton ugyanazon 4-5 téma körül forog, ahogy kb. mindegyik másik PH topik is. Az emberek nem tudják használni a keresőt és/vagy nem tudnak/akarnak visszaolvasni Pedig nem sokat kellene.
Tök jó lenne ide is egy olyan StackOverflow-s okosság, hogy amint észreveszi hogy a hsz írásnál valami olyasmit említesz ami már volt, akkor lökné az arcodba hogy erről amúgy nemrégen beszéltek itt és itt.[ Szerkesztve ]
-
válasz WhiteWalker #11054 üzenetére
De a Tabbal telefonálni is tudtál nem? Nekem olyan volt, mert volt benne gsm modul. De amúgy mi köze van a Digis szerződéshez egy másik szolgáltató szerződésének?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
Rick4
félisten
válasz DarkByte #11051 üzenetére
Egyetértek..
OP3 topicban az ment hónapokig, hogy most rendeltem meg, mikor kapom meg?
OP6 topicban az ment hónapokig, hogy most rendeltem meg, mikor kapom meg?
OP7 topicban az megy, hogy most rendeltem meg, mikor kapom meg?
Ez sajnos ilyen.Mindaddig, amíg egy adott téma iránt érdeklődők egyéni értelmi képessége nem mutat túl egy bizonyos szinten, tehát "önmagától" nem megy a topic arra, amerre kellene, még lehetősége van a moderátornak összeszedni az összefoglalót, és a topicba nem passzoló hozzászólásokat törölni.
Mindaddig, amíg ezek nem így működnek, elég nehéz szakmai topicknak nevezni bármelyik hasonlót is.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
M.Ildiko
tag
Nógrádban (a faluban), Berkenye felé eső dombon levő helyen mértem. A házban 0, de Berkenye felé, és északnak fordulva 4 körüli letöltés és 3 körüli feltöltéseket mértem. surf-özéshez elég, de bármit nézni nem nagyon lehet, mert szaggat. A kertben igazából értékelhetetlen a vétel. Két sávnál több nem jelenik meg, de nincs adatmozgás, ki is írta.
Nem tudom segítettem-e ezzel valakinek.Meizu ügyben nekem m6-osom van, 7.1.2.0G flyme-mel, és nincs gondom a kártyával.
-
vkp
aktív tag
Mi8-on xiaomi.eu rommal VoLTE megy, VoWifi nem megy. (Cégnél nincs térerő, csak egy hibaüzenetet dob, hogy csatlakozzak Wifi hálózathoz...)
-
nmoric
csendes tag
Na, most visszaolvastam a modemre vonatkozó részt. A következőkre jöttem rá:
-szerződésszegésnek minősül, a Digi azonnal letilt, mert rögtön látja a modemes használatot
-a Digi nem látja a modemes használatot mégse
-de mégis látja
-nem látjaSzóval kicsit ellentmondásos a dolog, úgyhogy kiváncsi vagyok, hogy ezzel kapcsolatban végül mi kerül az összefoglalóba.
Én azt javaslom, hogy „elméletileg nem lehet, gyakorlatilag működik", bár ez még nem saját tapasztalat.
-
MCs88
aktív tag
válasz sfdrakex #11069 üzenetére
Én szeretek veszélyesen élni, szóval egész hétvégén egy Xiaomi MI Pad 4-ben volt a SIM (nem tud hanghívást, 4G data only). Még életben vagyok és a rendőrök sem vittek el.
Szerintem amíg nem napi 10-15 gigákat forgalmazol, hanem böngészgetsz meg facebookozol a tableten, a kutya nem fog ennek utána nézni. De ha igen, akkor meg kihozol 2 nap múlva egy másik SIM-et.
-
pjen
félisten
válasz 4Grider #11068 üzenetére
Lehet ,vannak esetleg értelmezési problémák.Én mikor felhívtam az ŰFSZ.t konkrétan azt mondták a tablet teló kérdésre,tőlük használhatom tabletben,max nem működik.Csak azokban a készülékekben garantálják a működést ami a listán van.Egyébként a viber is egy telefonálási opció,és minden tableten megy.
MCs88:+1.Én egy Sony tablet Z ben próbálgatom.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz ztoldy #11071 üzenetére
Minek állásfoglalás? Az ászf-ben ott van minden, amit tudni kell...
A Szolgáltatást szigorúan tilos olyan eszközzel használni, amely nem rendelkezik saját
kijelzővel, hangszóróval, mi
krofonnal és billentyűzettel (beleértve az érintőképernyős
billentyűzetet), ilyen pl. az adapter, modem.Ha az Előfizető a részére átadott
Előfizetői (SIM) kártyán bármilyen beavatkozást végez, és ezzel befolyásolja a Szolgáltatás minőségét vagy a Szolgáltatónak az Előfizetői (SIM) kártya felhasználásával egyéb módon kárt okoz, a Szolgáltató ezt az Előfizetői Szerződés megszegésének tekinti
. Amennyiben az Előfizető a szerződésszegő magatartást a jogkövetkezményekre figyelmeztető
értesítéstől számított 3 napon belül sem szünteti meg, a Szolgáltató jogosult a szolgáltatást korlátozni
és a szerződést 15 napos felmondási idő megtartása mellett felmondaniMagyarán mondva ha az áfszben foglaltaknak nem teszel eleget, szólnak, hogy fejezd abba, különben felmondják a szerződést. Majd kiderül a gyakorlati teszteken, nekik mennyiére problémás a dolog. Mivel itt is említették többen a modemet, sőt, lehet be is rakták már, és el is telhetett a 3 nap, panaszkodni még nem hallottam senkit, hogy nem engedték, figyelmeztették.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
törölt tag
válasz nmoric #11064 üzenetére
Nyugi látja a DIGI!
Írd be ide (imei.info) majd a vásárolt kütyüd IMEI számát és meg fogsz lepődni mi mindent tudnak róla.
... én is meglepődtem.Azt, hogy foglalkoznak-e vele - Értsd! Írnak-e figyelmeztető levelet, hogy szerződést szegtél - egyelőre senki sem tudja, mert még nincs rá vonatkozó tapasztalat. ... de, az ÁSZF szerint jogukban áll.
to: Hosssszu:
Mi van, nősülni készülsz?
[ Szerkesztve ]
-
Freerider89
tag
válasz DarkByte #11051 üzenetére
sokszor hiányoltam a keresőt, és csak nagy nehezen, ctrl f sok sok oldalon át történő keresgélés után találtam meg, amit kerestem. MOST, viszont megtaláltam hogy van itt kereső! Szóval már volt is értelme a kommentednek, köszi!
"Délelőtt óvatosan, délután megfontoltan, este nyugodtan" "A siker a munkád azon 1%-át reprezentálja, mely abból a 99%-ból ered, melyet hibának neveznek." "ne hidd el amit hallasz és csak a felét annak amit látsz"
-
sunpower
tag
Tapasztalt már valaki olyat, hogy cellmapperben a 2G-n nem jelenik meg semmi cella, de telefonálni meg tökéletesen lehet? (Digi kártya, telefon lebutítva 2G-re)
Ez egy kicsit érdekes jelenség. -
DarkByte
addikt
válasz Freerider89 #11080 üzenetére
Egyébként a lap méretet is fel lehet venni 200 hozzászólásosra ha ez segít. A desktop web-es nézet legalább is lehetővé teszi.
-
Freerider89
tag
válasz anglergab #10363 üzenetére
Köszi a leírást, még hétvégén a kommenteden elindulva megcsináltam a ROM frissítést, és lám, egyből ment a VoWifi és VoLTE Samsung galaxy S7 Edge telon!
"Délelőtt óvatosan, délután megfontoltan, este nyugodtan" "A siker a munkád azon 1%-át reprezentálja, mely abból a 99%-ból ered, melyet hibának neveznek." "ne hidd el amit hallasz és csak a felét annak amit látsz"
-
orsib78
tag
Csak nekem tunt fel, hogy a Digi elkezdett durvan NATolni? Korabban OpenVPN es Plex kliens ment csont nelkul, most egyik sem (a NATolt IP miatt). Mas tapasztalt hasonlo problemat? Samsung A40-en probaltam.
Az a furcsa, hogy a telekom ugyanugy NATol, de megis megy a Plex es az OpenVPN. Masnak minden rendben van ezzel? Konkretan itt van mellettem egy iPhone XS amelyen ugyanezek a szerverek tokeletesen mennek es ahogy irtam Digin is mentek mult het vege fele...
[ Szerkesztve ]
-
vbalint77
tag
-
MODERÁTOR
-
Rick4
félisten
válasz orsib78 #11090 üzenetére
A natolás azt jelenti, hogy betesznek egy nagy router mögé röbbszáz, vagy több ezer előfzetőt, és akkor nem tudják a gépedet, routeredet, nasodat támadni kívülről, cserébe neked se megy a szerver szolgáltatás, kamera, stb, nincs irányított port forward a belső eszközeidre.
Ők ott járnak jól, hogy a publikus ip címekkel tudnak spórolni. Nyilván járhatna mindenkinek, de a fél ország azt se tudja mi ez, és mire jó, csak böngésznek, youtube-oznak, nekik a natolt is tökéletes.Amennyiben kivesznek a natból, publikus ip-t kapsz, azaz az eszközeid kívülről is elérhetőek egy egyszerű port forward beálítás után.
Döntsd el, neked melyik a jobb, vagy így, vagy úgy. Egyetlen 3 perces telefon a natból kivétel kérése.
De még mindig rossz topicban vagy.
pjen: Biztos vagy abban, hogy függő az a noti?
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
DarkByte
addikt
Én úgy értettem neki a mobilnethez kellene publikus IP cím. Akkor szerintem nincs rossz topikban. Egyébként meg pardon ha mégis.
De valószínűleg így is egy telefon a 1272-re hogy ezt be tudják-e egyáltalán állítani. Technikailag nem látom akadályát, de meglepődnék ha ilyennel foglalkoznának jelenleg.[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
Asszem volt benne gsm modul ... Lehetett volna vele telefonálni .. De annyi köze van hozzá , hogy a te állításod szerint itt se nézhetik jó szemmel ha más készülékben használod , gondolom azért ezek a szerződések egyeznek a szolgáltatóknál...
Ráadásul olyan jó konstrukció volt , nem is volt sokáig a piacon , aztán miután megszűnt foggal körömmel ragaszkodtam hozzá , mert bombáztak mindenféle szerintük "jobb" ajánlattal[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest