- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz thomas77 #11330 üzenetére
Már a Vodánál is van VoLTE. Pont tegnap kapcsoltattam be vitamaxra...
Tegnap éjfél előtt végre sikerült beszélnem az ügyfélszolgálattal, és nekem is bekapcsolták a VoLTE módot. viszont a hölgy többször is hangsúlyozta, hogy előre fizetett kártyák esetén (az enyém VODAFONE TUTI+) a rendszer még tesztüzemben van, tehát vagy működik, vagy nem!
Most töltöttem le a Digi számlámat, és úgy tűnik túlterhelt lehet a rendszerük, mert háromszor is neki kellett futni, mire be tudtam lépni az "Ügyfélkapu"-ra.
u.i. most látom erre már többen is panaszkodtatok.
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
#11297 Jester01
A teszt hang+net szolgáltatásnál nincs korlátozva a sebesség, valószínűleg nem fog így maradni, a "rendes" net szolgáltatásnál, a szolgáltatás jellege miatt, van, az valószínűleg marad így.A teszt szolgáltatásnál ideális esetben egy előfizető megkaphatja a 15 RB-t (3 MHz letöltés), azaz egy cella összes rádiós kapacitását. Hogy ebből 2 Mbps vagy 17 Mbps, esetleg 20 Mbps jön ki, az már a konkrét/valós viszonyoktól függ (pl. modulációs index, csatornazaj, terhelés), amik egy része kb. véletlenszerű.
A 15 Mbps feletti letöltéshez valószínűleg külső, nagynyereségű antennák kellenek, amikkel jól kihasználható a 2x2 MIMO és diversity is és az irányítottság miatt jobb a jel/zaj viszony általuk.
A teszt szolgáltatásnál az ÁSZF mobiltelefon készülékre célozhat a körülírással (hanghívás kell).
#11285 enginerus
A lefedettségi térkép B3 LTE és DCS1800 GSM-et mutatja, ezek között nincs jelentős különbség a lefedettség szempontjából (az LTE-nek viszont jelentős előnye van ugyanolyan jelerősség esetén).
A hívások LTE-n (azaz a VoLTE) elsőbbséget élvez(nek) a nethez képest.
A VoLTE is mobiladat technikailag, de a keretet nem fogyasztja (speciális APN-en megy).#11328 M.Ildiko
Az MMS nem hívás és MMS a Diginél nincs. Az MMS, XCAP, VoLTE mind mobiladat szolgáltatás, de egyik sem csökkenti az adatkeretet mivel speciális APN-eket használnak, amik, ha támogatottak a készülék+szolgáltató által, automatikusan beállítódnak, megváltoztatásukra, megtekintésükre nincs lehetőség, mert rejtettek.Számlázás szempontjából a VoLTE/VoWiFi is hívás, technikailag mobiladat/wifi azaz csomagkapcsolt átvitel. A GSM vonalkapcsolt, számlázás és technikai szempontból is hívás.
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
válasz WhiteWalker #11351 üzenetére
Pedig lehetséges a számhordozás.
2x futottam neki én is, először Corvinban, ott a hölgy mondta, hogy lehet, semmi akadálya.
Majd 2 nap múlva jött az elutasítás, hogy a számhordozás hibára futott.
Kiderült, eltérés volt a Digi vs. Voda rendszerben a lakcímemben, ez okozta a hibát.
Minden adatodnak teljes mértékben egyeznie kell mindkét szolgáltatónál (neved, címed, anyja neve, igazolványszámok, stb. )
Majd Etele úti Digibe bementem pénteken, hogy egyeztessük, pontosítsuk az adatokat és kértem újra a számhordozást, amire a hölgy azt mondta semmi akadálya és ingyenes.
Tegnap napközben jött az sms, hogy a számhordozás sikeres volt, majd este Voda 21 óra körül lelőtte a kártyámat, betettem Digit és minden ment a régi számommal, de már Digi alatt.
Ez nekem egy régi szám, ritkán használom, de nem szeretném elveszteni, Vodánál ismét töltenem kellett volna, így most ezt megúsztam, januárban kiderül, jól tette-e.Xiaomi 13 eu dev...
-
beers
addikt
Úgy tűnik nem adnak ki több SIM-et meghatalmazással! (csak ügyvéd vagy közjegyző által hitelesítettel)
M&N
-
Rick4
félisten
Srácok, akinek a vodánál bekapcsolták a VOLTE-t, annak milyen telefonja van? 3 db RED előfizetésre akadékoskodott az ügyfélszolga, hogy nem tudja bekapcsolni, mert csak s8-s9-s10, huawei, és ennyi.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
ProEvoFan
nagyúr
Honor 10el tökéletes a mobil net.
Viszont xiaomi redmi note 4 és xiaomi redmi 3sen nem akar működni a digi mobil net.Elvileg minden be van állítva, de sajna valami nem ok. Hívások mennek, a net nem hajlandó kapcsolódni.
Valakinek valami ötlet? -
LAFAYETTE007
csendes újonc
Szép napot Mindenkinek!
Budapest - M3 - magyar/román határ - Debrecen - Sátoraljaújhely útvonalon használtam a Digi számot.
Szubjektív tapasztalataim:
- M3-ason több telefonhívásom volt, szinte végig rendben ment, néha szakadt meg, de újra tárcsázva működött
- Kelet-Magyarországon 4G volt szinte mindenhol
- pár helyen a HU/RO határ mellett s Tokaj környékén rövid időre tűnt el néha...
- sajnos a RO Digi-re nem állt rá, NO roaming...
Ezek... -
legenda
válasz bopeti98 #11360 üzenetére
Nem vagyok Telekomos illetékes, de megválaszolom én, mert egyszerű a helyzet:
Ahogy a belinkelt képen is látszik, az nem hívás volt - ami bruttó 35 Ft/pervc lenne -, hanem hívásátirányítás, akkor pedig stimmel a más belföldi mobilhálózatba a nettó 44.80 Ft, ami bruttó 56.896 Ft: [link][ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Exian
addikt
válasz Renwick #11372 üzenetére
Ott a pont, igazatok van! Most esett le nekem is Muszáj voltam rögtön ki is használni a Digi kártyát, mint másodlagos kártyát a céges telómban és a céges számot átirányítottam a Digire, mert egy rövid ideig (1-2 óra talán) nem tudtam berakni a telefonba a T-s kártyát, mert másik telefonba költöztem a céges kártyával és nem volt átalakítóm hirtelen.
[ Szerkesztve ]
-
Kami11
őstag
válasz Hegyirabló #11316 üzenetére
Akkor én szívesen kölcsönkérnék egyet teszt céllal! Nekem sem adnak, pedig szeretnék tesztelni. Telefonálni nem telefonálnék, csak netre lenne! Nem fogok plusz költséget generálni!
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
n00n
őstag
válasz WhiteWalker #11378 üzenetére
Ahol én voltam, hogy elmondták, hogy nem ajánlják egyáltalán a számhordozást, mert ez egy teszt még csak. De ha ezt elfogadom, akkor átviszik.
-
fernando9
csendes tag
válasz WhiteWalker #11378 üzenetére
Én is már három Digi Ponton próbáltam és el lettem hajtva
n00n: elárulod esetleg neked hol sikerült?[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz Watt25 #11382 üzenetére
E szerint 6 Ft de nem igazán egyértelmű ez sem mert ugye ki mit ért bele a saját hálózatba...
TELEFON DÍJCSOMAGOK[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én is hoztam egy SIM-et. Lényegében csak netezésre akarom használni, smemi másra, betettem 2. simnek. Ha ez a felállás megmarad, akkor ez elég kedvező erre a célra.
Eddig minden rendben.
Amit észrevettem, és fel is merült mint kérdés, hogy csak 4G hálózaton van internet? Reggel észre vettem, hogy voltak területek, ahol nem volt net, csak térerő, viszont a városban már azonnal 4G lett, és lett internet is.
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
Amennyiben bárki csak és kizárólag azért indulna el egy DIGI ügyfélszolgálat felé, hogy DIGINet Aktív 50 mobilnet (csak adat) szolgáltatásra fizessen elő és kapjon hozzá SIM-et - és esetleg USB sticket - NE TEGYE!
Most jövök a bp.-i Árkádból és sajnos még nem lehet előfizetni rá, mert nincs hozzá SIM. A kishölgy elmondása alapján talán június 15-e, de inkább 20-a tájékán talán lesz, de a hónap vége tutinak tűnik.
DE! "Kiderítettük" - kis telefonos segítséggel - hogy, majd az 1 db adat SIM nem játszik a másik négynél.
Tehát egy előfizetőnek 4 db teszt és 1 db adat SIM-je lehet majd, ha lesz adat SIM.Teszt SIM van rogyásig, így gyorsan el is hoztam +2 db-ot. ... nehogy rájuk romoljon.
A bp.-i Árkádban a 106-os számmező vége felé adnak számot, kb. úgy 7000 körül.
Most sajnos nem ment olyan gyorsan mint múltkor, mert végig kellet várnom kb. 10 nyugdíjast akik mind számlát fizetni jöttek a kies bevásárló központba és a pénztári befizetéseket előre sorolja a sorszám automata, akkor is ha 10 perccel utánam jöttek.
[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
megy Spanyolországba, akkor Ő azt ott tudni fogja használni és ingyen tud velem beszélni?
Azt leszámítva, hogy a téma összefoglalóban is le van írva, hogy egyelőre nincs roaming... igen... (Talán VoWifi-vel...)[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
-
retesz147
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest