- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Botond2222
kezdő
Köszi mindenkinek a választ. Esetleg valakinek nincs infója arról, hogy Westend vagy Pólusban még mindig 105-ös számokat adnak? Újpestet is írta valaki hogy ott is 105-el kezdődőt kapott.
-
Kronos3000
senior tag
Ma először munkába mentem az új Digi sim-et használva.Csepel Csillagtelep-(8-9).kerület útvonal,busz,hév,villamos.Mindenhol megfelelő volt,egész nap szólt egy internet rádió,sosem szakadt meg.Napközben különböző 8-9.kerületi helyszíneken vagyok,elég sok helyen megfordulok céges járművel,sehol nem volt probléma.Néhány hívást is indítottam,minden gond nélkül.Eddig amire kell nekem tökéletes.Második kártyaként főnyeremény.
A telefon dual 4G,dual volte-Redmi 6.[ Szerkesztve ]
Wasabi...
-
oszy
veterán
-
trec12
addikt
válasz noorbertt #9889 üzenetére
Sőt ha jól emlékszem ahogy a Face-n írta a Digi - de nem találtam most meg - Digi teljes hálózatában oda-vissza ingyenes lett alapból a hálózaton belüli hívás azaz Invitel-Invitel, Invitel-Digi oda-vissza vezetékesek között és a Digi Mobilról ezekre illetve ezekről Digi Mobilra. Ez elég frankó így szerintem....
[ Szerkesztve ]
-
szaniszlokar
aktív tag
Ma Miskolcon nem kaptam SIM kártyát, mert a lakóhelyem, nincs benne a listába. Kénytelen leszek várni, amíg bővül a lista. Pedig van tőlük három szolgáltatásom. Így jártam.
[ Szerkesztve ]
Minden ellenállás hasztalan.
-
F.B.I.
veterán
válasz szaniszlokar #10256 üzenetére
Mármint Miskolc vagy egy másik település?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
ggabor02
aktív tag
válasz Siriusb #10248 üzenetére
Telekomot (és az Elműt) legszemetebb és legügyfélellenesebb társaságnak tartom. Ezeket nem lehet alulmúlni, legalábbis az én tapasztalatom alapján.
Egyetértek, e-on területről költöztem elmű szolgáltatási területre. Mindkét helyen intéztem az átírást, olyan érzésem volt az elműnél, mintha visszautaztam volna 20 évet az e-on után. -
pjen
félisten
válasz radio100jozs #10228 üzenetére
Akkor az én tabletemben mehet?Ez mind van.Sony tablet Z.
-
tobias40
veterán
Ha valaki tudna nekem intézni ilyen digis kártyát (2-3 db kellene össz.)Dél-Kelet Magyarországon,nagyon megköszönném!
Persze ha nem kell az illetőnek..Jöhet PÜ-ben,nem szeretnék offolni!
Köszi előre is!
-
NoMagix
addikt
Pesti úti tecsóban technikai probléma miatt nincs mobil előfizetés vásárlás...
máshol is van ma ilyen? -
E300TD
tag
Note 8 dual (Pie, XEF/ATO), digis kártya a 2. sim. Kártya behelyezés után azonnal ment minden automatikusan.
Tudok hívni VoWifi-ről és Volte-ről is és engem is tudnak hívni, nem szakadozik, nem kapcsol le 2G-re, hangminőség olyan, mint a Telekom kártyával, úgy, hogy egyvonalas a térerő. Itt Gödöllő - Máriabesnyő részen, ebben az utcában a térkép szerint nincs lefedettség.
Net 1,5-2 Mbit le is és fel is, kültéren és beltéren is.
Szerintem ez abszolút elfogadható. ( egy indokkal több, hogy vegyek egy Note 9-et a Dual 4G miatt ).
117-tel kezdődő számok, 3 egymás utáni, nem lehetett választani
[ Szerkesztve ]
A vallás akkor keletkezett, amikor az első csaló találkozott az első ostobával. "Voltaire" "A vélemény olyan, mint a fing, mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a máséra"
-
betyarr
veterán
válasz DarkByte #10239 üzenetére
én most úgy próbáltam hívást indítani belföldi vezetékesre (telekom),hogy csak 2g-t állítottam be a telefonon.érdekes módon így kicsöngött a hívás,mitöbb létre is jött.igaz 10 perc után elkezdett szaggatni,majd pár másodperc után meg is szakadt teljesen a vonal.
egyébként teljesen jó és tiszta volt a hang oda-vissza.ez akkor a 4g fallback hiba lesz,szvsz,az pedig hálózati gebasz (ahogy eddig olvastam a hozzáértők hsz-eiben). -
enginerus
csendes tag
Érdekes!!
Nem állitottam semmit a telefonban csak beraktam a kártyákat Működik a DIGINET,
de!
Most nézem, hogy APNnek Tesco Internetet,
internet.tescomobile.huEzt így hogy?
-
Qtya123
őstag
Más esetleg próbálta Budapesten a reptéren használni?
18kerben jó a hívás és a mobilnet is, de a reptéren és környékén nincs térerő egyáltalán.
-
alex devil
senior tag
Vett már valaki drágább készüléket? A 6 hó törlesztéséhez kell munkáltatói vagy vmi?
Ha számhordozással mennék át a Telekomtól az én nevemre kell íratnom az itthoni előfizetést? (Ha igen az hogyan megy?)[ Szerkesztve ]
S23
-
n00n
őstag
Azt érdemes bejelenteni, hogy kézzel kellet megadni az APN-t?
-
Bennyboy
őstag
Mammutban járt vki mostanság? Meló után beugranék egy sim-ért.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
veterán
-
Cickánykoma
tag
HWSW-n megvilágosodtam! szomova = kovlaj!
Madžari......Dober dan, passport kontrol !!! :D:D:D
-
31337
csendes tag
VoWiFi / VoLTE guruk!
Van egy S10+ (független Dubai független ROMmal) és egy S7 edge (független UK független ROMmal) telefonom, az S10+ telefonnal hibátlanul megjelenik a kapcsolatok alatt a VoWiFi, de az S7 telefonnál nincs ott.
Más UK szolgáltató kártyájával már volt lehetőségem a VoLTE-t használni S7 edge telefonomon, miért nem működik a VoLTE/VoWiFi?
Már átnéztem a telefon beállítási menüket mindenhol, de nem találom ott, ahol az UK szolgáltató kártyájával ott szokott lenni.
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz DIGI_HU #10220 üzenetére
Üdv a fórumotokban!
Szerintem minden szolgáltató lehetne a Prohardveres fórumokban. Nem a Prohardver fórumok a legnagyobbak? Innen kaphatják a legtöbb visszajelzést. Talán a Telekomnak, Geniusnak volt régebben fórumozó képviselője.
Köszi slug, Watt25!
Nem is vettem észre hívásnál ezt a kicsi wifi jelet.
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
válasz Watt25 #10149 üzenetére
Én azért el szoktam érni az ötvenet. Most tartok 59.7GB-nál 9.-e óta (az a fordulónap), múlt hónap 80, előtte 90GB volt. Viszont ezt úgy nézd (vagy bárki), hogy rengeteg (és ez így is értendő, hogy rengeteg) stream megy főképp tabletre megosztva. YouTube, Netflix, HBOGO, Twitch Live,1080p-ben, legtöbbször munkahelyen is (leginkább ott, szerencsére ez most ilyen hely, belefér a várakozási időbe), ha autóval megyek akkor Spotify, de van hogy ott is YT (természetesen ilyenkor csak a hang miatt, vannak olyan dolgok amiket elég hallgatni). De például a 80 és 90GB is csak azért jött össze, mert pc-re is rádugtam, mikor nagyobb játékot (45-50GB) szedtem le a Steam-ről. (A vezetékes net 50Mbit, a Hello Data pedig azért szokott jönni 130-al is... A win10 pedig közösíti a kettőt, így 18-20MB-al tölt az 5.8MB helyett. Nem mindegy. De nem akarom használni sűrűn, az elmúlt közel két évben csupán 3-4x). Szóval mondhatom, hogy igen extrémen használom, de így is elég masszív adatmennyiség az az 50GB, sok minden belefér.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
tobias40
veterán
válasz MasterMark #10265 üzenetére
Csak adatra használnám de igazad van erre nem is gondoltam...
pjen: lefedettség van nálam csak előfizetésem nincs de lehet megpróbálom a tányéros digi tv-t és akkor lesz nekem is kártyám..
[ Szerkesztve ]
-
Yerix
tag
Kőbánya, újhegy, 10 emeletes hazák között az utcán.
-
laszlolczka
őstag
Salgótarjánban S8 és S6-al használom,tökéletesen működik minden.Az S6-on manuálisan kellett beállitani az internetet.Ott is fullos a térerő ahol a t-kom gyenge volt.Ebből váltás lesz.
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
Kuter
senior tag
válasz radio100jozs #10228 üzenetére
Egyébként ez olyan mit régen amikor csak 1 kiló banánt adtak egy embernek a boltba.
Egy jó fajta mobil usb stick ami még wifit is tud 20-30 ezer forint.
Egy használt androidos teló ami tudja a 4g és még hotspot is 8-10ezer forint.
Kicsit át kellene gondolni a szerződés ezen részét. Miért kell egyáltalán.Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
Független S7-be tettem (magyar, független XEH rom van rajta) a digis kártyát, és magától beállítódott minden, alapból volt VoLTE és VoWifi is, és be sem kellett külön kapcsolni azokat. Valószínűleg magyar romot kéne feltenned a telefonra.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Luissimo
veterán
válasz Qtya123 #10273 üzenetére
egyetértek.
A Ferihegy 1 közelében , a földszinten a családi házban zéró térerő, az emeleten fenn ott müxik.Nemtudom, hogy melyik környéken lévő toronyról (bázisállomásról élek) , de azért a reptér környékére és a kivezető útra ügyelniük kéne.
Az emeleten sincs olyan fényes térerő, de ott legalább van.
ez aztjelenti, hogy a kifelé tartó, LisztFerihegyre menő utasnak a BKV buszon esetleges lehet vagy nemlehet a térereje.
mostmég.Majd ha buszra kényszerülök, akkor letesztelem és visszajelzem
de azért valami dicséret is legyen, a tegnapi nem lehet hívni a digit jelenség nálam is megszűnt,
Valaki valahol valamilyen biten görbített egyet(kettőt) , csak így tovább[ Szerkesztve ]
-
RTG
tag
Sziasztok! A hirdetésben van vmi ilyesmi,H "ha vásárol mellé valamilyen műholdas szolgáltatást " . Ez mi a tosz ? Foglalkoznak vele?
-
fornettisuti
veterán
Én ezt cáfolnám!
Itt Hatvanban, a kezdetek óta Digisek vagyunk (előtte EMKTV, ami beolvadt a Digibe) net, tv, telefon.
Amikor elköltöztem otthonról, akkor is az első dolgok egyike volt, hogy irány a Digi.Ügyfélszolgálat korrekt és segítőkész.
Régebben helyi Magenta ügyfélszolgálat és probléma ügyintézése bicskanyitogató, pökhendiek voltak.
Ellenben Egerben a plázában, rendesek és segítőkészek.Kifogtál egy olyan ügyintézőt, amilyet, de attól még nem kellene egy kalap alá venni, vannak kivételek is.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
-
meizu+meizu
újonc
Meizu M6 note telefonba nem indul a net,hívás működik a Digis SIM kártyával,ha valaki tudna segíteni
-
lacko22
aktív tag
[Volte beállítás Oneplus 5/5t 6/6t]
elisa finland ra kell állítani és akkor Telekomost is lehet hívni. India volte nem jó azzal nem megy a tkom[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest