- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orsib78
tag
válasz DarkByte #11097 üzenetére
Elvtarsak. Nem kell nekem publikus IP cim, mert azok a szolgaltatasok, amelyeket emlitettem nem igenylik. Azt az egyszeru kerdest szerettem volna feltenni, hogy a Plex kliens Digi Mobil-lal, valamint az OpenVPN kliens Digi Mobil-lal nektek mukodik-e, mert nekem mult csutortokon es penteken meg mindegyik ment azon a Samsung A40-es telefonon amelyen probaltam, ma meg nem megy Digi Mobil-rol. Egyebkent a ceges wifirol (ami ugyancsak NATolt) tovabbra is mukodik ugyanezzel a Samsung telefonnal, csak a Digi Mobil-rol nem. Mielott elkezdek teljesen feleslegesen errol beszelgetni a Digivel esetleg gondoltam korbekerdezek, hatha mas is tapasztalta ezt vagy csak en, hogy be tudjam hatarolni, hogy a Diginel van a problema, vagy a Samsung telefonnal van a problema. Szoval nem ertem, hogy miert ne lenne ez a kerdes egy Digi Mobil-lal kapcsolatos topikba valo, ahol a Digi Mobillal kapcsolatos tapasztalatokat osztjuk meg (tobbek kozott). Ertem en, hogy egyszerubb ekezni a masikat meg elkuldeni a p#csaba, de mondjuk ennel egy kicsit komolyabb diskurzusra szamitanek... Ha meg korabban felreertheto voltam, mea culpa...
-
JohnnyWeiss
tag
Sziasztok,
LG G4s dual (H736)-ban próbálom, de valamiért a DIGI-s kártyánál a preferált hálózat választásnál nem hozza a listában az LTE-t. De Telekomos SIM-nél meg hozza. Elvileg a teló tud B3-at. Nem értem mi lehet a baj. Próbáltam már hogy kicserélem a SIM-eket (SIM1- SIM2 slotban), illetve hogy csak 1 SIM-et hasnálok, de akkor is a DIGI-ssel nem lehet LTE módot választani csak GSM/WCMDA-t, az pedig ugye nem használhtaó a DIGI-nél. (APN-t is kézzel be lett állítva)
Valami ötlet?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz JohnnyWeiss #11104 üzenetére
Üdv!
Csak tipp:
Elérhető a 4G hálózat ott ahol próbálod? Esetleg nézd meg kültéren is. Ha csinálsz egy hálózat scannelést. látja a teló a DIGI 4G-t? -
Rick4
félisten
válasz DarkByte #11097 üzenetére
Publikus ip akkor kell, ha szerver tevékenység folyik, de mobilneten miféle tevékenységet érdemes folytatni? Plex szervert nem hinném, hogy menő, esetleg egy ip kamera, vagy ilyesmi, de a plexre kérdezett rá, ebből én arra következtettem, van egy otthoni eszköze, aminél natoltak, a mobiltelefon, amiben a digis sim van, nem látja a plexet, de ebben az esetben tök mindegy, a digi mobil natol-e vagy sem, mert nem kell portforward, Ha viszont mobilról nézné a plexet, akkor nála nem natolás van, hanem portfilter, az megint egy másik téma, még ha jó topic is.
Na ezért kell rendesen feltenni egy kérdést elsőre.
orsib78: Nincs ekézés, nem írtad le rendesen, mi a problémád. Próbáltuk megfejteni, ennyi.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
sunpower
tag
válasz #72445440 #11102 üzenetére
Bocs, ha félreérthető voltam.
Tehát a telefonon nem jelenik meg semmilyen cella (amihez kapcsolódik a telefon), viszont telefonálni gond nélkül lehet (2G-ről van szó).
Ezért furcsa a dolog.Képben vagyok, hogy a cellmapper mire való, és hogy erősen tájékoztató jellegű.
Ahol viszont fel van töltve adat, az nem rossz.
Bp. 16. ker. Szlovák út egyes szakaszai igen gyenge le/fel töltési eredményeket produkáltak (1 Mbit alatt).
A cellmapper térképén jól körbe van járva a terület és tényleg elég messze vannak a lehetséges tornyok. -
JohnnyWeiss
tag
válasz JohnnyWeiss #11104 üzenetére
És LG G3-al pedig működik ugyan ott a net rendesen. Szóval a DIGI 4G hálózat elérhető.
-
orsib78
tag
Igen. Van otthon Digis optikai netem dinamikus publikus IP-vel. A belso halon van egy Plex szerver, amit a WAN felol port forwarddal erek el. Az OpenVPN Szerver pedig a routeren fut (pfSense). Tokeltetesen mukodik a dolog. Ha megnyitom a Chrome-ot a korabban emlitett Samsung telefonon, akkor siman a webes linkjet beirva elerem a Plex szervert. De az Google Play aruhazbol letoltott kliens nem mukodik. Mar probaltam ujratelepiteni a Plex klienset a telon, de semmi. Amint kiveszem az egyenletbol a Digis mobilnetet, megy minden tokeletesen. Digis mobilnettel csak Chrome bongeszon keresztul megy a Plex. Az OpenVPN (UDP-t hasznal nem TCP-t, de nem kellene, hogy problema legyen) sem megy, de az is csak addig amig a Digi Mobil van hasznalatban. Mast szolgaltatast nem probaltam, de itt van melletem egy iPhone telekomos SIM-el es megy minden mobilneten keresztul. Most meg amit kiprobalok majd, hogy belerakom a Digis SIMet az iPhone-ba es ugy megprobalom. Ha ugy megy, akkor lehet a Samsungak kell egy factory reset.
[ Szerkesztve ]
-
fernando9
csendes tag
Sziasztok!
Valaki csinált már számhordozást úgy, hogy ki volt kérve mind a 4db SIM kártyája és az egyiket feláldozta a hordozott számra? Ha igen, akkor melyik budapesti Digi Pont-ban sikerült megcsinálnia? Köszi! -
pjen
félisten
válasz #72445440 #11099 üzenetére
Lehet,hogy a Lenovo rövid "o".Te viszont olvashatnál is,ne csak írj.Pár hozzászólással előbb fórumtárs nagyon szépen,érthetően leírta.Legyen kijelzője,mikrofonja,hangszórója,billenytyűzete.Lehet,hogy én lusta vagyok előhalászni a lapost,egyébként is csak egy kósza ötlet volt,de,hogy Te lusta vagy viswza olvasni,hát,had ne írjak semmit.
-
orsib78
tag
válasz fernando9 #11113 üzenetére
Hello.
Pont ezt szerettem volna en is. Negy kartya az egyikre rahordozni egy telekomos (dominos) szamot.
Eddig nem sikerult. Az elso szamhordozasi ablakban ez nem tortent meg egyaltalan. A Digi azt mondta azert mert hianyosak voltak a szemelyes adatok, a telekom meg azt allitotta, hogy a Digi nem is probalta meg elhordozni a szamot. Bementem masodszor ujra elinditani a hordozast, akkor 20 perc tanakodas utan azt mondtak, hogy vegyek fel egy irasos panaszt es majd kivizsgaljak. Na most eppen ennek az eredmenyere varok...Először az Arena Plazaban voltam, masodszor meg az Auchanban Soroksaron...
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz orsib78 #11112 üzenetére
Ugyanabba a telefonba betennék egy másik szolgáltatós simet, megnézném álligatás nélkül, bár tényként nem kezelném, de nem nagyon hiszem, hogy a digi miatt nem megy.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
törölt tag
Nekem egy Dell laptopban van az egyik sim, megy vele simán a net, sőt gyorsabb, mint a telefonomban.
Betű szerint is beletehető, van kijelző, billentyűzet (érintős is), mikrofon, hangszóró, sőt a belső Snapdragon x7 tudja a VoLTE-t is. Sőt, az eszközkezelő szerint usb (belső) portra kapcsolódik. -
Willie
őstag
Sziasztok!
Tegnap mi is beszereztünk 4 db SIM kártyát, az egyiket használatba is vettem második kártyaként egy Honor 8-as készülékben.
Az eddigi tapasztalatok nagyon pozitívak:
Debrecen-Budapest utazás a 33-as főúton, majd az M3-ason. A Waze csak egyszer dobta el a jelet a Hortobágyon, egyébként végig stabilan tartotta a kapcsolatot. Debrecenben a Nagyerdei Víztorony alsó részében egyáltalán nem volt térerő, tömör beton a födém, úgyhogy nem is csoda. Budapesten eddig nem tapasztaltam térerőhiányt.Ez 0 forintért több mint kiváló!
-
enginerus
csendes tag
Mivel nincs még roaming szerződése a Diginek és én külföldön Wifi hálózatra csatlakozva VoWifi-n keresztül telefonálok, akkor mennyit kell fizetni??
-
n00n
őstag
+1, nálam is megy az OpenVPN és a Plex is, de nem is értem miért ne menne, ha a kliens NAT mögött van...
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
válasz #31372032 #11118 üzenetére
A laptopodban elég erős Qualcomm modem van, nagy MIMO-s antennákkal Ez sokat segít az Rx érzékenységen és a Tx diversity-n, ezért jobbak az értékek.
Viszont telefonálni nem lehet vele (hiába támogatja a chip a VoLTE-t, a laptop nem támogatja), ezért az ÁSZF alapján hivatalosan abban nem használható.(#11120) enginerus
Annyit, mint belföldön.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
WaterWave
veterán
annak minősül, de nem nézik.. De bele kellett rakni ha vannak kiugró esetek akkor tudják kordában tartani a felhasználót.
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
enginerus
csendes tag
válasz szabogabor10 #11127 üzenetére
Gondolom, hogy nekik bevétel kiesés, de így használva Nincs többlet költségük.
Interneten ( ami az én költségem) eljön a hívás magyarországig, innen meg fizetem a helyi tarifát.
Mivel a digis kártya nem csatlakozik külföldi toronyra elvileg a digi nem is tudhatja, hogy külföldről telefonálok!
Elvileg olyan mintha itthonról egy lefedetlen helyről telefonálnék, ahol van wifi. -
orsib78
tag
válasz Kendek #11116 üzenetére
Hadd kerdezzem meg, hogy Digis a vezetekes netelofizetesed amin az OpenVPN csucsul? Mert most azt csinaltam, hogy engedelyeztem az ICMP-t a routeremen. telekomrol tudom pingelni, a ceges wifirol tudom pingelni, de a digi mobil-rol nem tudom pingelni. Nem lehet, hogy valami miatt a digi mobilrol nem erem el a digi optikai netes ipket?
-
anglergab
addikt
válasz enginerus #11126 üzenetére
Max. megszakad a hívás, egyik irányba nincs hang, szaggatott a hang stb.
A legmegbízhatóbb a VoLTE, a VoWiFi egy extra, amire nincs garancia (de nem olcsóbb mint a VoLTE, cserébe akár külföldről is működik).
Tehermentesíted vele a szolgáltatót, de a wifit, azon netet neked kell biztosítanod és ott is tud neked szolgáltatni ahol nincs lefedettsége, külföldön is belföldi tarifával használhatod.
Az IP címedből tudják, ha külföldről használod.[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
d) A Szolgáltatást szigorúan tilos olyan eszközzel használni, amely nem rendelkezik saját kijelzővel,
hangszóróval, mikrofonnal és billentyűzettel (beleértve az érintőképernyős billentyűzetet),Szó sincs telefonról.
ilyen pl. az adapter, modem.Az előbb kopiztam ki az ÁFSZ ből.Ezenkívül van egy rögzített beszélgetésem az ÜFSZ -el.Amelyben engedélyezik a tabletet.Én is találtam egy rádiótelefon kifejezést az ÁSZF ben,de szerintem ez a "szigorúan tilos" kitétel azt felül írja.[ Szerkesztve ]
-
-
orsib78
tag
Hello.
Valami az en elofizetesemen van elbombazva, mert ha a Samsung A40-esbe belerakom a telekomos kartyat a Digi helyett, akkor megy mint az alom. Ha a Digi kartyat belerakom az iPhone-ba, akkor ugyanugy nem tudok sem pingelni, sem a Plex nem megy, se az OpenVPN. Az APN jol van beallitva, chromeban egy tetszoleges webcim (pl. index) betoltodik. Szoval szerintem bejelentem mint hibat a 1272-n.
Koszonom a segitseget, es ha masnak is van ilyen akkor legalabb a hazi feladatot mar nem kell megcsinalnia -
Oké srácok, zárjuk le a miben lehet, nem lehet használni a SIM kártyát vitát. Beletettem az ÁFSZ linkét az összefoglalóba, lehet tanulmányozni. Mindenestre az van bele írva, hogy kijelzővel és billentyűzettel rendelkező eszközökben lehet használni, melynek megfelel a mobiltelefon, tablet és laptop is. A modem, USB stick és hasonlók viszont nem.
Szerk: elkéstem vele, korábban belekerült.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
törölt tag
Jól látod, ahogy a szlovák közmondás is tartja, "Szuvenír nyihaha, nye kukucs protkova".
Mondjuk annak azért örülnék, ha tudnék venni mobilnetes simet, és azt engednék routerbe tenni, hogy külső antennával jobb legyen a net vidéken, a sebesség nem érdekel különösebben, böngészésre elég a 3/3 Mbps, amit most látok a velencei-hegységben. -
PinokkioOld
csendes újonc
Sziasztok!
A DIGI ügyfélkapuján elérhető számláról érdeklődnék.
27-én már használtam a teszt SIM kártyát. Ennek ellenére nem szerepel a szolgáltatás a számlán, így költség sem. Hívtam 5ft-os számot.
Az e havi számlán már látszik a teszt szolgáltatás, de nem szerepel mellette költség.
Kérdésem:
Május havi szolgáltatást mikor számlázzák ki?
E havi mobil költségeimet csak számlazáráskor tudom meg? -
n00n
őstag
válasz PinokkioOld #11144 üzenetére
Nálam is csak kettő 0 Ft-os sor van, pedig én is hívtam hálózaton kívüli számot.
-
Exian
addikt
válasz PinokkioOld #11144 üzenetére
Esetleg lehetne/kellene írni nekik, hogy készítsenek majd idővel valamiféle egyenleg ellenőrző felületet és/vagy alkalmazást, ahogyan van pl. a Telekomnak is.
Egy ilyennek én is örülnék, másik szolgáltatónál szoktam figyelni, hogy az előfizetéseink hogyan állnak aktulisan.
-
n00n
őstag
Na, én vissza is vettem a Telekomos csomagomban a netet 3 GB-ról 1-re, mert teljesen kiváltja a Digis net második SIM kártyaként. Mindenhol van lefedettség, ahol nekem kell, és spórolok vele havi 2 ezer forintot. Köszi Digi. Alig várom a komolyabb lefedettséget és akkor viszem a számom is...
-
trec12
addikt
Messzemenő következtetéseket nem akarok levonni de én 5 napja használom eddig semmi gondom nem volt vele. Sem a nettel sem a hívásokkal, igaz arra csak hálózaton belül használom és teszt miatt. Hétvégén megyek olyan területre ami teljesen lefedett de a listában nincsen benne. Ha addig nem kerül bele megírom megy-e szolgáltatás v. csak a listába nem tették bele valamilyen okból. A VoWiFi-nek viszont mennie kell mindenképp ha mást nem azt kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs