- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
Na most akkor. Akinek több accountja van és már próbálta, az segítsen már ki egy információval.
Lehet egy telefonszámról, egy telefonról több accountot hitelesíteni és tradeltetni avagy sem?
Egyik ismerősöm ezt mondja, a másik azt. Nekem meg windows phone-om van, és tudnom kell, hogy hány dzsunkadroidot/kártyás előfizut kell vegyek az accountjaimhoz.
Holnapig el kell intézzem, mert nincs időm jövő héten sajnos.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
Köszönöm!
Örömmel olvasom, hogy 7 évvel ezelőtt jó döntést hoztam, amikor elzavartam a UPC-t (szerencsére nem volt hűségem, így 2 hónapos borzasztó kapcsolat után szakítani tudtam velük). Akkor is ez volt. Ha véletlenül szolgáltatott, akkor csúcs időben normális speedtest-es mérés ellenére is 350-es volt a pingem CS-ben.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
shaddy1027
tag
válasz vzsryl #47053 üzenetére
Nálam 2 acc van de így is minden tökéletes. Az androidos telefont most kb úgy kell tekinteni mint egy külön biztonsági-eszközöd lenne amivel csak el kell fogadni a tradet (bármennyi accounttal be tudsz rá lépni lsd. gépen a steamed működése). Egy telefonszámhoz is lehet 2 accountot adni.
Viszont a trade elfogadása trükkös mert jön az Értesítés, viszont nem ott kell elfogadni hanem a Megerősítések menü részben, legalább is nálam ott még azt írta ki az új eszközről való bejelentkezés miatt, hogy 7 napig nem lehet tradelni viszont a Megerősítések részben egyből engedte, lehet 7 nap elteltével onnan is jó lesz ugyanúgy, mármint az Értesítésből.
[ Szerkesztve ]
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
szebe
addikt
Ez a force is nagyon érdekes. Jó egy éve még azt ugatták meg, aki forceolni mert, most meg azt, aki nem.
Néha bejön, aláírom. Ha meg nem, akkor az első fegyveres körre 4300-al fordulsz, ami nem sok...(főleg ct-ben)
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
NyxNyxNyx
addikt
Csináltam egy második acc-ot küldtem rá a gift-et, de error-t ír az elfogadásnál (konkrétan azt írja, már fel lett használva a kód). Ez azért lehet mert érzékeli a gépemen a cs go-t a másik acc-ról, vagy csak simán mert most fosolnak a steam szerverek?
Na jó várok vele, mert egy káosz az egész. Mindenegyes belépésnél új gépnek érzékel és küldi a kódot, miközben alapvetően már használtam ezen a gépen.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
szebe
addikt
válasz Arkennys #47058 üzenetére
Rákényszerít? Ki? Eddig az email-es jóváhagyások mindegyike kikapcsolható volt tudtommal.
Másrészt csak hülyebiztossá teszik a rendszert.
Elkerülhetők az üresen küldött trade offerek, és utána a support nyaggatások."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
-
szebe
addikt
válasz Arkennys #47062 üzenetére
Az alap elképzelés nem hülyeség, csak kellett volna rá egy normális béta-tesztelés, ami idő alatt lehetőség szerint minden platformra használhatóvá fejlesztik az app-ot.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
-
törölt tag
Üdv.
Kicsit összezavarodtam FPS ügyileg. A monitorom 60hz-es, így gondoltam elég ha max 60 fps-re állítom a játékot úgyse mutat többet. De ha magasabbra állítom akkor folyamatosabbnak tűnik a játék mégis. Akkor most hogy is van ez ? Puffereléssel megoldható volna de úgy meg az egér irányítását nem tudom megszokni valahogy más, perdig más játékokba nem befolyásolja. Illetve ha sima fps_max paranccsal korlátozom le 60-ra akkor csíkozódik a kép, pedig úgy hallottam ez inkább akkor jellemző ha túl magasra van állítva.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy mit érdemes beállítani hogy a legsimábban fusson a játék, mert egyszerűen nem tudom már eldönteni hogy fix 60/80/100/120 vagy a korlátlan viszont föl le ugráló, cserébe folyamatosabb a jó.
-
MurdR
veterán
valaki most egy game? 3-an vagyunk.... seriff-csirke
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
laceszgamer
addikt
Egy dec 2-én esedékes operation valóban esélyes lenne? Ahogy láttam több forumon is ezt tippelik.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
wannnabeees
aktív tag
Az elmúlt 2 hétben beüzemelt jó pár osztrák szervert a valve. Hatalmas pirospont ezért nekik. 5 MM-et játszottam ez idő alatt és 20nál nem volt nagyobb a pingem. Találkoztam pár osztrákkal és nekik 4 - 5 - 7 volt. Ebből gondoltam, hogy osztrák szerveren voltunk.
-
Lackki
őstag
válasz wannnabeees #47075 üzenetére
faceit német szerveren nekem 12es pingem van BPről...
szal lehet hogy csak egy jobb német voltPrivátot hamarabb észreveszem
-
regener
veterán
gtamate2
Letölthető a tegnapi Cache demója: tök véletlen prefire, tök véletlen wallbang és tök véletlen pontos rántás az ellenfélre.
Hihető(#47078) Vanir
Ha látsz valakit és lövöd nem hal meg, de ha beszalad sarkon vagy valami mögé akkor meg rögtön beadja[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
válasz wannnabeees #47075 üzenetére
De szerencsére az elmúlt 2 hétben olyanokat csúszott a hitbox (álló embert nem lehet fejbelőni közelről, és társai), hogy teljesen elment a kedvem az egésztől.
-
-
szebe
addikt
Lesz ez meg rosszabb is...akcios a jatek
-
SQX_Barto
addikt
válasz Arkennys #47082 üzenetére
Ez a klannev nekem is ismeros...
Bar annyira nem remlik, hogy anyaztam volna-e miattuk meccsen.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Arkennys
addikt
válasz SQX_Barto #47084 üzenetére
Igazság szerint találkoztunk belőlük már szerintem minimum 10-15 alkalommal, ebből talán 2-3 meccs volt ahol minden oké volt. A többi misztériumokkal teli
És igen, akciós a játék, jogos felvetés...csak ennél még olcsóbb ne legyen, így is elleptek mindent az 50-60 órás prok.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
-
bucketb0b
őstag
Keresd a hibát
-
IMIIKE1998
őstag
Nem értem, miért imádják olyan sokan Train-t...Szerintem nem olyan nagy cucc, én nem bírom annyira azt a pályát.
-
törölt tag
válasz IMIIKE1998 #47096 üzenetére
Régi train sokkal jobb volt, azt szerettem.
-
Lackki
őstag
válasz IMIIKE1998 #47096 üzenetére
legnehezebb map talán azé
Régen lanokon nekünk train és cpl_mill volt a mapunk. Ha ott megtanultál rendesen játszani, akkor csinálhattál meglepetéseketPrivátot hamarabb észreveszem
-
gorillaZZZ
csendes tag
hali
szerintetek egy max 10.000ft-os egérrel(amit az ajánlott egerek közül választanék amit itt a blogon írnak)jobban menne a játék? könnyebb vele,nektek mi a tapasztalatotok a régi egérhez viszonyítva?
-
Vanir
veterán
válasz gorillaZZZ #47099 üzenetére
Nem leszel DMG-ből instant GE, de egy húgytalicska egérhez képest hatalmas különbségek vannak.
#47101: Az egeres topikban inkább szívesen adok tanácsot amúgy, ne itt offoljuk a dolgokat. Mellesleg a lista teljesen friss.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest