-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Sziasztok! Vettem pár ládát és kulcsot, de a játékban nem jelenik meg a raktáramban. Minden indításnál új tételként mutatja, leokézom és semmi. Mit lehet ezzel kezdeni? Köszi.
-
ReFleXx
addikt
Keresnek partyt MM-re, jóideje meg van a CS:GO de csak kb 3-4 hete vettem elő, annó (2002-6) sokat 1.5 1.6oztam. Perpill Nova4 vagyok. Random emberekkel nem annyira jó competative-ot tolni, jó csapat munka nelkul semmi ertelme. Privizzetek
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
alexy92
aktív tag
válasz CanibelZ #46857 üzenetére
Nem mintha annyira menne a trade. Mindenki csak overpayyel hajlandó cserélni, olyan helyzetekben is amikor upgradelni akar.3 napig próbáltam elcserélni egy St FT atomic alloy-t úgy, hogy egálban jön ki a csere(persze én a másiktól mindig 2-3-4 itemet kértem). Hát felejtsük el. Halott, mint a fogadás
-
Nxn908xxx
őstag
válasz alexy92 #46858 üzenetére
Én egy mw usp guardianból 2 hét alatt eljutottam 4 kulcsig, de azóta sehogy se sikerül elcserélni még ezzel egyenértékű skinre se, nemhogy pár centtel értékesebbre. Az elején még meglepően szépen ment, de most megakadtam, nem lesz így késem úgy látszik. Nagyon sok offert küldök a kulcsok értékénél csak 30-40 centtel drágább skinekért, de az Istenért sem akarja senki elfogadni...
-
jozefgucci1
addikt
Sziasztok ! Ma vettem két új fegyvert a piactéren és levonta az összeget és fel is ugrotta raktáramban a két új termék fül ,de miután nyomok egy ok-t nem jelenik meg sehol a két új tárgy ! Valaki tudna ebben segíteni , hogy mi lehet a hiba ?
Köszi.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
MurdR
veterán
válasz jozefgucci1 #46862 üzenetére
Olvass vissza pár hsz-t, majd megjelenik
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
alexy92
aktív tag
Szerintem mindenkinek most a fejében van. hogy mekkora gazdag lesz, ha így cserélget, és lesz kése, és mennyire király lesz. Csak ugye ha minden ember ezt csinálja, akkor mindenki egy helyben fog állni, ami ugye az átlag embernek az életét is nehezíti trade szempontjából. Btw, már sokkal inkább töltöm fel a steam-walletet, és veszek ott skint, mint hogy a pajeszos brigádot erősítsem.
-
gorillaZZZ
csendes tag
csak nálam [mod] még mindig a játék?
tegnap nyertem skint meg ládát,belépek írja hogy 2 új tárgy aztán nem adja meg..mi a [mod] van?
[ Módosította: MurdR ]
-
MurdR
veterán
-
mepet
addikt
válasz alexy92 #46868 üzenetére
"Az változott, hogy már mindenki csak 'quickbuyt' hajlandó, sehol egy azonos értékben felkínált ajánlat.."
Ez mondjuk a személyes tapasztalataim alapján is stimmel.
Én legutóbb egy glock skint szerettem volna elcserélni egy nála fél euróval kisebb értékű glockra, és nem. Nem volt aki elfogadta, érdemi ajánlatot sem kaptam (csgolounge-n hirdettem csak).
Tényleg mostmár 10-ből 10 az aki jelentős haszon nélkül nem trade-el, és kb a fele ki is írja az ajánlathoz, hogy 120% értékú csereajánlatokat vár, meg ilyenek... Szerintem ők nyilván nem fognak találni így áldozatot, hiszen hozzám hasonlóan ilyenkor mindenki azt csinálja már, hogy eladja majd megveszi a cuccot a marketen, mert akkor inkább gabennak fizetünk a semmiért, mint egy másik idegennek a dupláját... -
vzsryl
nagyúr
válasz alexy92 #46858 üzenetére
& (#46873) mepet: Ilyen apró skineknél tényleg nehéz a helyzet. Feljebb sokkal könnyebb, de azért oda is kell a komoly piac/pattern ismeret.
(#46861) Nxn908xxx: Én simán adok kis skineket 85-90%-os piaci áron kulcsokért, privátban add meg a steam profil linked.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
K3NZO
senior tag
Sziasztok!
Nagyon új vagyok még ezért a kérdésem is elég láma. Valaki tudna nekem adni egy magyar deathmatch server ip-t? Illetve hol találok magyar servereket?
"Per aspera ad astra"
-
nepszter1
addikt
Na jó én ezt a random mm-et most utáltam meg feljön egy gyerek nem csinál 1. kör óta semmit és kéri hogy rúgjuk ki, ez micsoda ? Elrontva a más játékát .
Esetleg nincs ph-n valami csgo klán esetleg csoport ? Szívesen mennék másokkal játszani jelenleg nova master vagyok ,
nightleach a steam acc nevem !
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ezért szeretem a magyar szervereket.
Damage Given to "php." - 54 in 3 hits
Damage Given to "Pöce("\(';..;')/")" - 107 in 1 hit
Damage Given to "Winstrol Depot" - 107 in 1 hit
Damage Given to "ßlaMe" - 106 in 1 hit
Damage Given to "Cozma" - 109 in 1 hit
Damage Given to "Head" - 107 in 4 hits
Damage Given to "[DumaOsztag] Freentopp" - 104 in 1 hit
Disconnect: És most takarodj a ringyó anyádba.....
You have been banned from this server. -
törölt tag
válasz vzsryl #46883 üzenetére
Hát nem szeretem ha lecsalóznak, meg én tényleg 1 kattoltam végig, és hát nem tetszett az adminnak.
De hát ha valaki jobb mint a többi, miért kell így elküldeni akkor is...(#46884) regener: Ez source volt, mert a go-ból már elegem van. De 2 óra alatt 4 szerverről bannoltak ki, szóval muszáj voltam más accal játszani
-
törölt tag
-
1m1s
tag
Játékban az inventory már soha nem lesz jó?
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz #57770240 #46891 üzenetére
Jah ismerős... De ha jól emlékszem legalább akkor nem volt voicechat (?). Régen használtam promodon pár fegyót amit nem komáztak (pl mac10 silencer vagy mi meg m4 silencerrel) de persze ezek úgy pörögtek szarba lőttem őket... (persze ak-val is)
Ez az inventorys bug már idegesít... Nem játszhatok a most szerzett késemmel
[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
válasz #57770240 #46891 üzenetére
Minden "nagy" magyar promod szerverről permabanned voltam, pedig szinte egyáltalán nem jártam pubolni. Amikor mégis, akkor haverokkal felmentünk, szétlőttük a szervert aztán már láttuk is, ahogy a nyomorultak lépnek be az rcontoolba (mer' há a /rcon banclient parancshoz fel kell telepíteni egy programot) és küldik az áldást.
Egyszer meg modolatlan HC szerveren elkezdtem wallbangelni a legalapabb spotot (Strike vakablak), és egy körrel később már szintén jött a permaban.[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
Sziasztok, üdvözlök mindenkit!
Körülbelül 7 hónap után léptem be a játékba és hát történtek változások mit ne mondjak..
Mi ez hogy 3-as rangot kell elérnem, hogy versengőzzek lem acc-al ~250 win-el? Na, de sebaj nem zavar csak, a leghamarabb hogyan tudom elérni ezt a 3-as rangot és milyen játéktípusokban?Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
veterán
Valaki talalkozott mar olyannal ,hogy veszek valami itemet ,kifizettem ,levonja , meg is jelenik hogy " 1 new item" le OK -zom , de nem jelenik meg az inveroryban ? steam relog se segitett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- VMware
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest