- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
válasz m_dawe #31034 üzenetére
Felveszlek majd
Szintén Silver II és engem is fel lehet venni innen. Haverokkal mostanában tértünk vissza a cséhez 1.6 óta. Egyelőre még ismerkedünk a játékkal, de már az is nagy előny lenne ha nem angolul sem tudó játékosokkal sorsolna össze a rendszer
Profil[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
oliwwer
aktív tag
Ti milyen felbontáson játsszátok a játékot?
-
Xero
nagyúr
válasz freeknight #31054 üzenetére
Nem szép, de az eltérő vertikális és horizontális sens van akinek jó. Pl nekem is.
1.6-ot elég korán átdobtam 16:10-re, majd GO-t is 16:9-el kezdtem, de elég hamar váltottam széthúzott 4:3-ra. Nekem jobb. -
Evome
senior tag
válasz vzsryl #31059 üzenetére
Én valamiért valve játékokkal jobban nyomom ablakosban, meg is szoktam teljesen. 230fps ~
Viszont Codot csak teljesben tudok játszani. Battlefield meg akárhogy mert azt nem azé nyomom hogy első legyek hanem mert ki*****tul élvezem minden percétHumans Killing Humans Since birth of Humans
-
SamS20
senior tag
a kis lelményes -
lemusz
addikt
Régen 17 colos kis tft monitoron nem voltak ilyen problémák, 1280x1024 azt szevasz tavasz, de mióta nekem is ilyen fullHD-s monitorom van nem bírok megbarátkozni egyik beállítással sem. Ez a 4:3 széthúzás 16:9-be elég vad nekem. Fekete csíkokkal nem játszható a 4:3 mert óriásiak, széthúzva meg nem csak a horizontális szenzit változtatja nagyon, de még látványilag is irreális lesz az egész játék, gondolok itt a hordó testű modellekre, stb. Eddig 16:10-et játszottam fekete csíkokkal, amik sokkal vékonyabbak 4:3-as társaiknál. 16:9-es felbontások valahogy nem igazán jönnek be, nem tudom miért... talán mert a régen használt 1280x1024 sem volt igazán 4:3, hanem inkább 5:4, ami bár nem egyezik, de hasonlít valamennyire a 16:10-hez. Most azt próbáltam ki, hogy 16:10-et húzok szét 16:9-be. Lehet furán hangzik, mert akkor már miért ne használjak 16:9-et, nem? De úgy tűnik most így egy óra után, hogy egész jó. Horizontális szenzi csak egy picit változik, modellek csak egy picit lettek kövérebbek...
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz lemusz #31072 üzenetére
Engem a hordó testek nem zavarnak. Valójában olyan, mintha mindig be lennék scopeolva.
Viszont valahogy az agyam megszokta, hogy nem kell akkorát mozdítanom horizontálisan. Pár hónapja próbálgattam is botokon a flickshotokat 4:3-ban és 16:9-en. Egyszerűen nem húztam el rendesen ez utóbbin, és nem is tudtam annyira pozícionálni.Na nem mintha 4:3-on KennyS lennék, de azért na.
Blackbars-al viszont egyáltalán nem tudok játszani. Nem tudom miért, de az nem fekszik.
A 16:10 16:9 meg simán perverzió.
[ Szerkesztve ]
-
Cthulhu Dawn
őstag
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Vanir
veterán
Eszméleten, hogy mennyire nevetségesen gyenge emberek játszanak ezzel a játékkal időközönként. Sima meccset throwoltunk el az illető miatt, aki egy szót nem beszélt, nem tudta a helyek elnevezéseit, nem kért és nem is droppolt fegyvert, ránkgyújtotta a T kezdőt "véletlenül", és még sorolhatnám.
Hogy is működik ez a rang rendszer? MGE szinten van a srác. Én meg DMG-n, úgy, hogy 10-ből 8 meccsen topfragger vagyok és meccsenként átlag 2-3 1vX szituációt megoldok. Ő pedig az elnevezéseket sem tudja, nem beszél egy szót sem, nem tud lőni, belenéz minden fejesbe.
Volvó pliz, valami igényességet tegyetek már a rangrendszerbe...[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
válasz Cthulhu Dawn #31074 üzenetére
-
törölt tag
-
Franklin
addikt
Release Notes for 2/26/2015
[TOURNAMENTS]
– Added the Katowice 2015 Pick’Em Challenge. Visit http://www.counter-strike.net/pickem/kat2015 for details.
– Added Team and Event Stickers for Katowice 2015.
– Added ability to browse and download old Tournament Matches.
– Added ability to browse old Pick’Em Challenges.[LINUX]
– Fixed some audio-related crashes some users were experiencing.[MISC]
– Added flavor text to Operation Vanguard Weapons and fixed other typos.
– Fixed a potential security issue where up to 32 bytes of gameserver memory could be unintentionally disclosed.
– Significantly increased client-side demo recording buffers.
– When attempting to stop recording POV demos in round-based game modes, the demo will stop recording at the nearest end of round. -
htc07
addikt
-
törölt tag
-
csurenzoo
aktív tag
válasz _-ORANGE-_ #31065 üzenetére
Csapattársak kiröhögtek, mert 400 dpin játszom 1.6-os senssel és próbáltam 180-ban megfordulni
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest