- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
Ha véletlenül valaki nem tudná. A tegnapi 10MB-os frissítésben volt a játékban vásárolt kulcsok 7napos trade eltiltása.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
mepet
addikt
Az igaz, hogy parafaktor lenne. Az, hogy ez a parafaktor jót tenne-e egyesek játékának, vagy nem, az más kérdés. Valószínűleg a többségnél nem.
Amiről szó van, az az un. competitive (versengő) játékmód. Competitive, tehát a játéknak "tétje" van. Az a tétje, hogy milyen rank-ba sorol be. Amíg a rendszer nem transzparens, addig nem tudhatjuk biztosan, hogy igazságos-e. Én személy szerint optimista vagyok, és feltételezem, hogy a rendszer igazságos. De amíg nem látjuk át, addig teljesen megértem, mikor kifakadnak egyesek, hogy igazságtalanul bánt velük a rendszer. (Itt most csak a rank-ba sorolásra gondolok, nem a random társak/ellenfelek szintjéről.)
-
mepet
addikt
"Már miért lenne a rang a tét? Ez marhaság."
Ezt átgondoltad? Akkor szerinted mi másért versengő a versengő?"Vagy jobb volt az 1.6-os időkben, amikor egy irc mix-en"...
Hát ebben az az érdekes, hogy a bemondásos alapon zajló low-mid-high besorolás kb. ilyen minőségű matchmaking rendszer volt. -
vzsryl
nagyúr
-
mepet
addikt
Amit írsz, az megint igaz. Tényleg erre van a rank. Viszont mivel a competitive játékbeli teljesítményed mérésére van használva, így ez a competitive játék tétje. Ugyanaz más szavakkal... De nevezheted akár tétnek, akár díjazásnak, akár mérőeszköznek, akárminek. Én tétnek nevezem.
-
no more
veterán
-
freeknight
őstag
-
htc07
addikt
válasz freeknight #30621 üzenetére
Most is tanulhatsz tőlük, ha egy mg1 meg négy silver megy premade
-
MurdR
veterán
valaki tud most jönni? Silver1 és nova2 között.
4-en várunk, Silver2- Silver2- Silver3- Nova2.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
törölt tag
NiP Allu inc. Ma este ő lesz a stand-in a Faceit League-en a Titan ellen.
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
válasz #65537792 #30593 üzenetére
kala2-nél elkezdődik a társak részéről valamiféle csapatjáték, dmg-n már tudnak játszani is, sas-sas2-n pedig már elég komoly játéktudás van és kommunikáció, bár kifogtam már 1-2 fogyatékost is meg boostolt madarakat.. supreme-t még csak párszor dobott be, és nyilván ők is elég jók.
Eygébként lehet egyedül menni versengőt normálisan játszani. 1 évig stagnáltam sheriffen most meg a sas2 van nagyon közel, csak ne mindig meló után kéne mennem fáradtan.. Tegnap összefolytak a karakterek előttem..
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Vanir
veterán
Mennék egy jóféle versengőt DMG rang környékén. Itt tudtok felvenni. Vagy az MG2-es smurfömmel is szívesen jövök.
-
miazmá
tag
Vettem egy skin-t kb 20 perce, de azóta nem tudom megnézni a raktáram.
Azt irja h próbáljam később, vkinek ötlete mi történhetett?Nah azóta meg tudom nyitni a raktárat csak éppen a skinem nincs meg pedig megvolt az 1 új tárgy is, le is okéztam
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
Csak nálam nehézkes ma a meccskeresés?
-
Cthulhu Dawn
őstag
Remélem nem túl politics .
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
törölt tag
válasz Cthulhu Dawn #30638 üzenetére
Szerintem az Elite mester kicsit túlzás.
-
no more
veterán
válasz Cthulhu Dawn #30638 üzenetére
Putin most Ukrajnában smurf-öl!
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
po1son
addikt
link....
STEAMID/WOT nick: po1son_
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.