- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mate
nagyúr
Ismerősöm betankolt huntsmanból. Kérdeztem, hogy hogy? Mondta, hát azért, mert lehetett tudni, hogy új skinek lesznek benne... Ismerőse mondta neki is és be is jött... Ennyit arról, hogy titokban csinálták.
-
marcusa
addikt
-
törölt tag
válasz Coccolino_O #14768 üzenetére
Sokan fordítva mondták hogy Huntsman már nem esik, pedig ép hogy abból esik több, mint Phoenix-ból.
Úgy legyen egyre kevesebbszer szórja a Phoenixet. -
törölt tag
válasz Coccolino_O #14770 üzenetére
Mindenki abból indult ki, csak Bravonál nem volt ez a bejelentés, hogy mindenki kapja tovább a ládákat, csak hogy milyen sűrűn, az majd kiderül.
-
csurenzoo
aktív tag
Körülbelül 10 alkalommal nyitottam ládát, de még nem jött vissza 1 kulcs ára se
-
bager13
aktív tag
válasz #97716736 #14754 üzenetére
Most egyetértek veled. Nem értem a logikát, minél nagyobb a láda ára annál több sarcot szednek be. Már itt nem értem ,hogy miért jó nekik ez. Másrészt minél többet keresek a ládával, annál többet költök steam-en, ergo több hasznot hozok nekik. Na ,de így egy nagy büdös ló..szt sem tudok majd venni belőle.
Remélem ez a sűrű drop csak egy-két hétig fog tartani, aztán beáll úgy, mint a bravonál. Mert ,ha nem akkor nem lesz 40-50 euróért(játékonként) vásárlás karácsonykor.
De ,ha nekik ez jó...[ Szerkesztve ]
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
törölt tag
-
bager13
aktív tag
válasz #97716736 #14776 üzenetére
Akkor sem értem ,hogy miért jó ez nekik üzleti szempontból...
Más: Nem nagyon promózzák ezt a Dreamhack Summer 2014-et. Most akkor ládák meg matricák sem lesznek? Kicsit kárpótolna ,ha legalább abból befolyna pár nyamvadt garas.
-
Mate
nagyúr
válasz bager13 #14777 üzenetére
Nem feltétlen azzal keresnek sokat, ha sokba kerül egy láda és nagy a jutalékuk. Egy idő után, ha tehetősebbek megvették az adott tárgyat és csökken az érdeklődés, akkor többet keresnek, ha csökken a láda, ezáltal nő az eladás.
Dreamhack. Ez engem is érdekelne. Vártam a hírt, de semmi. Előzőeknél ilyenkor már rég kint volt a felhívás, most kussolnak.
-
bager13
aktív tag
Csak magamból kiindulva:
1. eset: Ha nem lesz jó ára, akkor nem adom el, így nem jön be nekik semmi lóvé. És mivel nem tudtam eladni ,ezért pénzem sem lesz játékot venni 20-30-40 eurós darabáron. Így ebből sem látnak pénzt.
2. eset: Eladom, de nagyon rossz áron(pár cent), így alig jön be nekik valami. És mivel a befektetett pénzem egy tizedét látom csak viszont, ezért megint csak nem fogok tudni játékot venni 20-30-40 eurós darabáron. Maximum összesen ,ha el tudok költeni 5 eurót. Így ebből sem látnak sok lét.
Nem hiszem ,hogy csak én lennék így ezzel.
Persze értem én ,ha jobban pörög ,akkor több pénz is folyik be. Sok kicsi sokra meg alapon. De szerintem ezek nem számoltak a fentebb vázolt eshetőséggel.(#14779) wjbhbdux: Remek...
-
lemusz
addikt
Kb mikor jön új pass és mennyi lesz az ára? Nem emlékszem, nem jegyzem meg a korábbiakat sose. :S
-
-
őstag
válasz Slystyle #14787 üzenetére
Ritka az ilyen igényesen kidolgozott pálya, minden a helyén, apró kidolgozott részletekkel van tele (szonrok, mozaikok, egyedi modellek, texturák).
Bár nem tudom átlag CS-s Pisitkéknek mennyire fekszi meg a gyomrát, hogy kellően sok útvonal van, aránylag nehezen tanulható be pár kör alatt mi merre van.
Tartanék tőle, hogyha operationbe kerül, lebutítják valamennyire.Meg nem bánnám ha a Deák téri metrós pályát is portolná r.man, egy pályát hoztam át sourceból, ami annak a tizede méretbe, kihullott pár hajszálam, így nem merném megpróbálni a metrobudapestet
[ Szerkesztve ]
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
BigBlue69
őstag
Mikor kezdődik az első meccs? Dreamhacken? Gondolom megint lesz Emléktárgy drop.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Slystyle
őstag
válasz addamka #14788 üzenetére
Igen, meglepően nagyon igényes lett, remélem majd belekerül, bár erre csekély az esély.
Frissítettem a Logout cikket a skin/matrica változtatásokról (képpel illusztrálva), a Phoenix dátuma helyettesítve és a Phoenix ládával kapcsolatos infó is belekerült.
Tegnap amúgy előfizettem egy hónap (egyelőre) ESEA-ra. Akinek estefele (8-9pm) lenne kedve egy kicsit játszogatni és rendelkezik ESEA Premium-al, az keressen majd meg előtte 1-2 órával.
Faceit-et tegnap untam meg, de úgy teljesen. Vagy nem fogadják el a meccset, vagy lejár az idő a szavazásnál, ha megkapjuk a meccset, akkor sokszor az van, hogy már warmup alatt le van fújva a meccs, mert nem jön 1-2 ember fel a szerverre. A meccs feladásokról meg rage quit-ekről meg már ne is beszéljünk... Egyszóval játszhatatlan platformmá vált számomra a dolog. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amatőr csillagászat
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Dell notebook topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.