- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
válasz
tomiivagyok #4 üzenetére
Köszi a tippet, de amúgy nem keresek. Van egy logitech g pro x-em, de ezt beleértve is mindegyiknek volt baja. Amikor kerestem, a hyperx-nek még nem volt normális wirelesse.
-
tomiivagyok
aktív tag
Én egy HyperX Cloud Alpha Wirelesst használok. Igazából dobozból kivétel után nagyon gagyi volt a hang, viszont kis EQ beállítás után 10/10 lett - van basszus, van magas, és van középtartomány is. Ezek mellé pedig konkrétan 6-8 óra használattal / nap, 2-3, de inkább két HAVONTA kell töltenem, mivel 5-600 órát bír ki az akksija.
Jó cucc, ha úgy van, szerintem egy próbát simán megér.
Legalábbis, ha PC-hez keresel fülest. Ha Bluetoothos kell, akkor vedd tárgytalannak a kommentem.
-
Yany
addikt
A szék nagyon szimpi. A fejes sem hangzik rosszul, de már fázom a vezetékmentesektől. A reviewk mindig egekbe magasztalják őket, aztán jön a hidegzuhany vagy kapsából kibontás után, vagy legalább be kell kapcsolni hozzá. Nem mondok példákat, szinte mindegyik ismertebbel becummantottam már...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OTP Bank topic
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest