- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
válasz
tomiivagyok #4 üzenetére
Köszi a tippet, de amúgy nem keresek. Van egy logitech g pro x-em, de ezt beleértve is mindegyiknek volt baja. Amikor kerestem, a hyperx-nek még nem volt normális wirelesse.
-
tomiivagyok
aktív tag
Én egy HyperX Cloud Alpha Wirelesst használok. Igazából dobozból kivétel után nagyon gagyi volt a hang, viszont kis EQ beállítás után 10/10 lett - van basszus, van magas, és van középtartomány is. Ezek mellé pedig konkrétan 6-8 óra használattal / nap, 2-3, de inkább két HAVONTA kell töltenem, mivel 5-600 órát bír ki az akksija.
Jó cucc, ha úgy van, szerintem egy próbát simán megér.
Legalábbis, ha PC-hez keresel fülest. Ha Bluetoothos kell, akkor vedd tárgytalannak a kommentem.
-
Yany
addikt
A szék nagyon szimpi. A fejes sem hangzik rosszul, de már fázom a vezetékmentesektől. A reviewk mindig egekbe magasztalják őket, aztán jön a hidegzuhany vagy kapsából kibontás után, vagy legalább be kell kapcsolni hozzá. Nem mondok példákat, szinte mindegyik ismertebbel becummantottam már...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest