Aktív témák
-
Male
nagyúr
Hát XP alatt csak szívni fogsz vele. Rakd fel az XP mellé a Win98-at, vagy a Me-t. Ha felrakod a driverét a kártyának, meg az ASUS Live-ot, akkor menni fog. Érdemesebb ezután a VirtualDub-al felvenni, mert az már 2 giga helyett 4 gigás darabokat tud csinálni. Ja a codecnél válaszd ki az ASV2-őt, amit a kártyához adnak (a driverben van benne, magától felrakja, ugyhogy nem kell vele vacakolni), mert az jó minőségű és viszonylag kis méretű fileokat csinál (704x576-ban a 4 gigába 35-60 perc fér, filmtől függően).
A win NT vonal nem igazán alkalmas digitalizálásra, az XP-nél már javult a helyzet, van amivel megy, az ASUS videobemenettel nem igazán (van ugyan az ASUS DVCR, de az nagyon fagyogat, nincsen hozzá jó AVI codec, és láthatólag nem is igazán fejlesztik). -
SeeLee
csendes tag
Valaki segítsen mert bevégzem !
ASUS v7700 Deluxe + Win XP
Nem tudok kepcsörölni vakker...
adjatok drivert vagy tanácsot vagy valami vagy bármi ... -
Den
veterán
Először is kell egy nagyobb vinyó. Ugyanis kapásból jóminőségben, nagy tömörítéssel nem fog menni a capture. Először szedd le mondjuk mpegben úgy hogy csak i framek legyenek. Igy is irdatlan méretet kapsz, nekem 15 perc kb 2 giga lett. Aztán ezt megnyitod vdub-bal, beálítod tömörítéshez a divx4, vagy 5-öt és ott van egy gomb amivel lehet a codec beállításait állítani.
Ezt állítsd be az álltalad kívánt minőségre/tömörségre.
Még nincs kész, az audió tömörítést is válaszd ki, legyen az mp3, a megfelelő paraméterekkel.
ha ez megvan mentsd el a file-t, és elkezdődik a tömörítés.
Nekem ezzel egy közel 2 gigás file-t sikerült 150 megára tömöríteni, észrevehető minőségromlás nélkül. -
guest
veterán
Nem a vinyóra írással van a gond, hanem azzal hogy a minőséghez képest túl nagy a fájl. A vinyó egyébként 4.3GB Quantum ATA66, defrag hetente megy.
-
guest
veterán
Nekem is problémám van a Capture-rel. Nem tudok JÓ minőségben felvenni, csak full aviba, akkor viszont nem fér el a vinyómon. Ha Codec-et használok (DivX fast, DivX V3.2, DivX 4.02, MJpeg) azok elmossák a képet, ha pedig nagyobb adatsűrűséget (150KB+) nagy lesz film. A gép nincs kihasználva (abit kg7, 800 duron, 128 ddr) 320*240 25fps-nél a proci 30%. Próbáltam VirtualDub-bal, Ulead MS 6.5-tel. Segítsetek, hogy mit lehet ezzel csinálni.
-
guest
veterán
Az alábbi gonról van szó:
Bármilyen felbontásban és formátumban próbálom a fent említett műveletet, egy bizonyos idő elteltével, mely teljesen rabszódikus (5 perc-1 óra) a következő történik: VINYÓ LÁMPA FOLYAMATOSAN ÉG (A VINYÓ NEM PÖRÖG), GÉP HÓT MEREVRE FAGY (CSAK RESET). Természetesen restart után file méret NULLA.
A következő alkatrészekkel próbáltam az összes lehetséges kombinációban:
ASUS A7V és MSI K7T PRO lap, AMD TB 750 és 1400 proci, IBM 30 GB (ATA 100) és MAXTOR 40 GB (ATA 100) vinyó, ATI RADEON 64 MB DDR VIVO ÉS ABIT SILURO GF3 VIVO VGA, 2 db 256-os és 1 db 512-es PC133 SD RAM. Felraktam a legújabb VIA 4in1-et TURBO és NORMAL módban is. BIOS-t frisítettem, legújabb vga drivereket felraktam.
SEGÍTSETEK MERT KIHULLIK AZ ÖSSZES HAJAM! Előre is köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 34 34WQ75X-B UltraWide WQHD Ívelt Monitor Több, mint kijelző! AMD FreeSync / HDR /IPS Panel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- új LG UltraGear OLED 45GS95QE 45 240Hz WQHD+
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- LG 45GS95QX-B 45" ÍVELT OLED MLA WQHD 240HZ 0.03 MS GAMING MONITOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged