- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Yettel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #66052 üzenetére
meg mercunak sem válaszoltam, meg még vagy 6 ember lóg még biztosan a levegőben
tényleg szóri vagyok mindenkitől, amúgy is rosszul managelem a levelezésem, ez hibám, de mostanában még kevesebb idő és lehetőség jut erre.
ami miatt egyre gyűlik a mondanivaló, és így egyre nehezebben állok neki, lásd még "elefánt feladat"
de hívása fontos számunkra kérem tartsa a vonalat, küzdök ezerrel, és vígasztaljon mindenkit az a tudat, hogy naponta szarul érzem magam az elmaradt üzenetek miatt, egyszer bepótolom.
mondjuk fogadok egy kócsot vagy mittudomain.
-
lorcsi
veterán
airbnb-zik valaki pesten?
vagy ismerősötök..?eladó: vadi új soundcore motion+
-
Mercutio_
félisten
Pezsegtek skacok.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
7
addikt
Reggő't!
-
MurdR
veterán
Reggelteket. Az egyik fülemre már hallok
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
tomcsi23
veterán
Reggelt!
Péntek....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
CoolBoy323
nagyúr
Vegre paintek
-
macilaci78
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
Talán a szobába besütő nap, talán csak a betegség miatt legyengült szervezet reakciója, de beugrott egy gyermekkori emlékek arról a srácról akinek az anyja minden hó végén végig lejmolta a haztömböt, annyira nem volt pénzük, miközben a srác hol azt adta elő, hogy most vett az apja egy mercit (a helyi menő zöldséges véletlenül pont akkor vett épp egyet), hol meg azt, hogy nem tetszett neki, ezért elcserélte egy BMW-re (hogy-hogynem akkoriban vett a közeli kertesházas részen lakó sebész egy bömöst, ami sokáig álmaim autója volt, és ha nem tudnám, hogy alapvetően egy tulhaladott penztemeto és potenciális rozsdahalom még ma is megremegnék)
Persze amikor megjegyeztük, hogy nem igazán áll egyik se a ház előtt, akkor mindig jött az ultimate válasz: "kint tartjuk a telken, mert innen ellopnák "
Mivel mindez '80 körül történt ez a magyarázat elég átlátszó mint tudjuk
Ja és persze a srác faterja ismerte Bujtor Istvánt, együtt vitorláztak és a filmjeiben is kaszkadőrködött, amit kizárólag azért vontunk kétségbe, mert Bujtort nem látták Debrecenben, a srác faterja viszont a helyi kocsmánál messzebb nem igazán jutott annak a neve pedig nem Balaton voltEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #66052 üzenetére
ja, seo hamburger, burger, olcsó hamburger, vargaviktor. losóbudas
ugyanekkor ide el akarok menni most
seo hal halétek 13 harcsa halászlé hekk haltepertő
@Mercu: ki ne találd már hogy te is debreceni vagy... 'szom hogy kétmillió pestiből hárommillió onnan származó első generációs átvándorló.
[ Szerkesztve ]
-
-
Dell XPS
veterán
Sziasztok!
Jár valaki Bp. - Kisvárda útvonalon gépkocsival ?
Üdv, Dell XPS
-
DeFranco
nagyúr
mire elég ma egy 4-es szifon amúgy? ha van benne elég akksi idő, lehet érdekelne, mert talán előrelépés lenne a mostanihoz képest, váltani meg nem most fogok új telefonra, mert 5"-t nem veszek, de nem ismerem az alma rendszerét, hogy mennyire akarnám vele felvágni az ereimet...nevermind, megint fantáziálok... nem lennék vele előrébb...
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #66079 üzenetére
Működik rendben az, csak nem a legújabb verziókkal az appokból, csak hogy a teoretikus kérdésedre válaszoljak.
Az akkuidő szerintem egy nap, este azért töltőre kell tenni. Van hozzá tartalék utángyártott akku. Ha a hátlapot le tudnám szedni (ugye, itt van elbarmolva a csavarfej), akkor már akku is, home gomb is cserélve lenne.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
bandus
veterán
válasz DeFranco #66079 üzenetére
megváltás az android után annyira szeretnék iphonet, hogy el nem tudom mondani (ipad minim van, onnan tudom, hogy tetszik), de amíg adnak valami céges telefont amivel tudok telefonálni, addig biztos nem adok ki egy ilyenért pénzt. mondjuk ez az samsung a3 brutál jó, pont mire megszoktam a batár 5" lg-t jön megint egy 4,5" kijelző, de nagyon szép, nagyon vékony, nagyon minőségi cucc (fémházas), jóban leszünk azt hiszem
a mai munkaidő meg eddig tartott, van egy gyors elintéznivalóm a pesti irodában, aztán már nem fogok ide visszajönni, hehe
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
MrSealRD
veterán
válasz tboy93 #66086 üzenetére
Nem csoda. Az egy elég jó telefon lett. A többihez képest kevés betegséggel.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Magnum_
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
válasz bandus #66085 üzenetére
én nem estem hasra az ios-től. jó rendszer, biztosan szívesen használnám, de a droiddal is elégedett vagyok, még a 2.2-vel is, annyira mint az ios ez is kiszolgál. számomra ebből a szempontból egyenrangúak a rendszerek, az app-kínálat és az ökoszisztéma dönt a triviális ár és készüléktulajdonságok mellett.
-
Magnum_
nagyúr
gyerekek, eszem megáll.
Az egyik pizzástól szoktam néha rendelni ezt-azt, itt volt már róla szó, de a goodwill-je miatt most nem nevezem meg :-)
mindig úgy adok a futárnak (borravalóval), hogy ne kelljen visszaadnia. Mivel ma itthon fekszem és tényleg csak 10.000-es címletem van, direkt jeleztem a rendelésnél megjegyzésként. Egy új futár jött ki (késve, mindegy), megkérdezte, hogy tényleg csak tizesem van? igen, bocs, jeleztem direkt. Ő nem tud visszaadni. Pech. Azt mondja, menjek le valahova, váltsam fel. Mondom, köszi, hagyjuk is. Erre leköcsögözött, lephazozott, erre közöltem, hogy engedje el az ajtómat, befejeztük a beszélgetést. Ő nem engedi. Mondom, akkor rendőrt hívjak? Erre elkezdett durvaanyázni kiabálva, de az ajtót elengedte. visszamentem, hívtam az operátort, aki átadta az üzletvezetőt, akivel közöltem, hogy egyszeri vendégként se esne jól a köcsögözés, de így, hogy visszatérő vagyok, pláne nem. Persze, elnézést, mai napon eltávolítják. ok, csá.
Hívnak újra + csengetnek.. Hogy fogadjam már el ingyen a kaját. Értékelem, de mondtam, hogy nem kívánok újra találkozni az új futárral.remélem, azért nem fog a haverjaival kempelni a ház körül, ha kirúgják ma :-)))
I humbly and respectfully decline™
-
bandus
veterán
válasz DeFranco #66091 üzenetére
egy nagy előnye van a ios-nek az pedig a gyorsaság. nekem ez számít kb, a használatot úgyis megszokom, az appok nagyjából mindenhol elérhetők, de a tabletem másfél év után sem lassult be kismillió apptól sem, ellenben egy androidos telefonnal ez két hét után megtörténik legalábbis nálam. de inkább együtt élek ezzel, mint, hogy 200k-t elköltsek telefonra.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nintendo Switch
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest