- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz lorcsi #65597 üzenetére
Onnan van egy jó dzsekim nekem is, de a korábbi hsz-emben linkelt stílusú is kellene munkába/tárgyalásra/színházba járni + a zakó kilóg a dekás alól.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
zsolti72837
addikt
-
Tim82
félisten
& MurdR:
zsoltisokszám: mármint akkor nem ilyened van, hanem van egy TP-Link routered, aminek 3 antennája van.
5 GHz-en jobb picivel a sebesség, de érzékenyebb falakra meg ilyesmi. Lakáson belül ez oké. Meg mint mondom, nálam a 2,4 GHz-en bekavar még úgy húsz másik hálózat a közelből, az 5 GHz meg üres.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Magnum_
nagyúr
Harry Potter és a bölcsek köve c. könyvet keresem megvételre!!! (ofc nem magamnak... )
I humbly and respectfully decline™
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Magnum_ #65604 üzenetére
Buszon azt olvasta pont egy csaj.
El kellett volna kérnem a számát neked...?!
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #65610 üzenetére
Kicsit többért már veszel egy e-könyvolvasót, a 7 pokkert meg letöltöd okosba
Qru: "The requested URL .... was not found on this server."
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Magnum_
nagyúr
Nem igy megy ez. Nem viccelek. Materialisan szeretne birtokolni bizonyos konyveket, illetve szeret birtokolni bizonyos konyveket.
Nekem amugy csak par ilyen konyvem van, amihez konyv formajaban ragaszkodom, de csak azert, mert eszmei erteke van. Pl apam Tuskevar c konyve, elso kiadas (1957), a nagyapam irasaval benne. Vagy a kedvenc konyvem (hazai elso kiadas) es ugyanaz az elso kiadas beszerezve ebayrol eredeti nyelvenI humbly and respectfully decline™
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #65617 üzenetére
Kb. 1500 könyvvel a polcaimon egyre kevésbé vagyok odáig a könyvek materiális birtoklásáért.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Magnum_
nagyúr
Ez teljesen ertheto, nalam ezen fontos konyvek szama 5-10. De mondom,en is tableten olvasnek elso sorban konyvet (bar most eleg a jegyzeteket).
Kozerdeku:
Ma lattam, hogy a Nobuval szemkozti, sokszor ajanlott Hol-Mi bordiszmu bolt bezart. Mar csak a Szt.I. krt-i bolt szolgalja ki ezt a vendegkort (dragabban, tapasztalat, pedig ugyanaz a tulaj)
Earl: mondom, engem nem izgat a konyv. En beetem tablet-verzioval :-)
[ Szerkesztve ]
-
Earl_Muttley
őstag
válasz Magnum_ #65617 üzenetére
Meg tudom érteni, a mai napig vadászok rengeteg könyvre akár magyarul, akár angolul. Valahogy más, meg bkv-n könyvet még senkinek se kaptak ki kezéből a c-osztályos polgártársak.
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #65615 üzenetére
Jut eszembe, Könyvudvar az Astoriánál (ez egy átjáróházban van, aminek a bejárata a Deák irányába közlekedő villamos megállójának végén lévő gyalogátkelővel szemben nyílik), ott évekig lehetett kapni valami 30% körüli árengedménnyel Harry Potter-könyveket. Egy próbát megér.
-
DeFranco
nagyúr
én meg könyvtárba járok ergo van hárommillió könyvem. badumtss
Elnök úr úgy döntött, hogy ennyi volt a tétlenségből, és rohamos gyorsasággal két héten belül először elkezdett ülni, majd mászni, majd a napokban fel is állt, ma pedig a ceo törökülését majd onnan karba tett kezét létrának használva (!) felmászott (!4) a meglehetősen magas fekvésű kanapéra. a bébiőrért (cell force one) ismétlem, két hét alatt tette meg ezt.
ugyanekkor mélyreható érdeklődést mutat a skeleton stílusú (ergo minden oldalról nyitott, pálcikalábú) számítógépasztal tartalmára, különös tekintettel a kábelezésre, így most sovány disznó vágtában keresek valami megoldást arra, hogy holnap is legyen még miről bömböltetni a sziamiaharamiát.
nem viccelek srácok, gyak 48 óra leforgása alatt vált a helyben forgó gyerekből taz, mi meg csak pillázunk, hogy egyik pillanatban a klotyót ölelné a másik pillanatban a papucs van a szájában, aztán tépi a dvi-t, majd fent van gyak a saját magasságán valamire felmászva. nem tudom most mi lesz, de úgy érzem eddig egyszerű volt a gyereknevelés.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
TL-t bejelolte FB-on egy fiatal ugyfeluk...
Def: cell force one, pacsi!
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #65623 üzenetére
Első mondatod alapján valahogy úgy néz ki, hogy azt hitted, ez valami farokméregetési verseny.
-
-
ph2012
senior tag
Windows 10-en, laptopon játszanék kártyajátékot, de nem enged belépni az XBox One-ba. Ezzel a hibaüzenettel: 0x80072EFE
Másnál is van most ez a probléma? -
Tim82
félisten
válasz DeFranco #65623 üzenetére
Egyébként szükségmegoldásnak valamilyen borításba becsavarni a kábeleket (egybe), és gyorskötözőkkel rögzíteni? Ha nagyon nincs más, tapéta/linóleum is megteheti.
-
DeFranco
nagyúr
nem, te nyertél nyereményed 1 internet
(#65632) Tim82: gondolkodom már ezen egy ideje, a semminél jobb lenne, de nem az igazi. egy zárt boxba kellene tenni a gépházat, és fent kivezetni a kábeleket egy lyukon, ez volna a megoldás (meg persze tönkretenné a szellőzést).
egyelőre azon gondolkodom, hogy egy kartonlapot ragasztok a gép oldalához hátulra, hogy takarja a kábeltraktust a fal felé, ez később cserélhető egy csavarozott csirkerácsra (mintha a ház meghosszabbítása lenne hátrafelé). /all hol lehet amúgy ilyen viszonylag könnyen megdolgozható de stabil fém hálót venni, amin nem tud átnyúlni de szellőzik a gép mögötte?
viszont itt a gép is egy lapon áll, a padlótól kb. 10 centire, ez a szerkezet alsó merevítése is egyben (nem ilyen, csak mutatom a logikát) már az is gond, hogy erre felmászik, mert nem erre a terhelésre van tervezve, és innen amúgy elér mindent, nem csak a pc ház kábeleit, de az elosztót is.
a rendelkezésre álló 60-65 centi szélességgel meg nem találtam zárt számítógépasztalt, pedig keresem már egy ideje, pedig szemmel látható összeget fizetnék érte.
ezek mind jók lennének de szélesek: [link] [link] [link]
fel lehet még tenni a gépet felülre, akkor méteres magasságig csak a 2 tápkábel van, ami rejthető, de annyi hely nincs az asztalon sajnos, hogy a monitorral elférjenek egymás mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #65633 üzenetére
Kartonlap helyett nem volna jobb egy farost vagy furnérlap? Kartont szerintem hamar kinyír egy gyerek.
-
Mercutio_
félisten
Jön a fizu, tessék költeni a pénzt!!!
- Asus GTX950 Strix
- MILC fotós cucc
- Wostok alkalmi óra
- AVON illatok
- IKEA-s előszobai mindenes
- MSI Gamer tok Iphone 5/5S-hezEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
DeFranco
nagyúr
azt akkor vágatni kellene, akkor meg már csirkerács. ideiglenesen lenne a karton, amíg nem tudok jobbat.
de alapvetően egy rendes asztal kellene. értsd: a gyerek nem a te szabályaid szerint játszik, neki egy becsavart csavar, meghúzott vonal, rombolható torlasz nem akadály, felnőtt fejjel felfoghatatlan hatékonysággal és találékonysággal jutnak keresztül bármin amit 18 éven felüli tervezett és nem betonból van. max. azt nem keresi egy ideig, amiről nem tud hogy van.
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #65635 üzenetére
Nekem majd lehet, valami moderált noti kell majd. Talán. Legyen mobilnet képes valamilyen módon, legyen benne működő képes wifi és nem ártana, ha járna hozzá legal M$ operációs rendszer.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Qru
MODERÁTOR
válasz föccer #65637 üzenetére
"moderált noti kell majd" -> Elhozod és 850.-ért beállítom neked.
Nehogy "véletlen" a redtube-ra tévedj.
#nincsbennetarcsi
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #65640 üzenetére
Én sem tudom, csak elvileg viszonylag macska/kutyabiztos megoldásnak írják. Talán egy gyerek sem fogja széttépni.
-
CoolBoy323
nagyúr
Super bowl
Remelem legalabb 5 percet latok belole
-
Magnum_
nagyúr
válasz CoolBoy323 #65643 üzenetére
Ja az most nagy divat.
Bar szerintem erre is igaz a 'before it was cool' szabalyI humbly and respectfully decline™
-
GabN73
addikt
válasz CoolBoy323 #65643 üzenetére
Örülök, hogy az amcsik így ünneplik a szülinapom Bár kicsit előre isznak a medve bőrére, de hát na ...
-
GabN73
addikt
válasz CoolBoy323 #65647 üzenetére
Nem, még csak Joseph Heller egyik legismertebb műve
-
MurdR
veterán
Reggelt. Megfázva, torokfájósan irány a bánya. (Bár lekopogom, most mint ha kezdene elmúlni...)
Tegnap konkrétan a nap 90%-át végigfeküdtem/aludtam
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Mercutio_
félisten
Én most kezdem, még szerencse, hogy hoztam haza melót, mert ma tippem sincs mennyire leszek produktív
Ugyanitt 'zen, és sok egyéb hasznos cucc eladó!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest