Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz H.Ezredes #44349 üzenetére

    Akkor uldogeljetek csak a fosh 4 hengeres csettegokben. Azert a Volvo fele 5 hengeres diesel es benzin motorok minden teren jobbak, meg a szethullo sor 6 benzineseknel is. :)
    A kenyelemrol nem is beszelve, amit azok az ulesek adnak. Ki is van emelve, mar az akkori Volvokban is a legjobb uleseket raktak. A BMW meg alapbol a ket deszka, oldalan meg a 2-2 hurka. Kenyelmetlen fos.
    Csorgesrol zorgesrol nyoszorgesrol beszelsz? E92 -om volt. Na, az recseg, ropog, otvar olcso muanyag az egesz, pedig az enyem fullos volt. Idegemben mar szetvertem benne mindent, ahol nyoszorgott, mert nem birtam hallgatni, es neha mukodott. A Volvo csondes, nem muanyag szemet, es jo vezetni. Nem sport auto, de utazni jo. A E9x egy ipari szemet mellette, csak a motor ert valamit az egesz autoban(a 35D, nem ez a szornyuseg), meg a futomu.
    20D -vel vezetesi elmeny? Ez most valami vicc?

    chess001: Azert a diesellel miert ne lenne vezetesi elmeny? 35D -vel olyat autoztam meg a Hungaroringen is, hogy ihajjj. Pedig ott csak eros autoval lehet ervenyesulni, mert tul hosszuak az egyenesek.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák