Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DummyBoy

    senior tag

    Sziasztok!

    Új klubbtag lennék, és régi fórumozó révén próbálok visszaolvasni, de most kicsit szorít az idő, ezért engedjétek meg nekem hogy kérdezzek előbb (És valószínűleg amint megkérdeztem a dolgokat, fél napon belül megtalálom a válaszokat is ...)

    Roppant boldog tulajdonosa lettem egy 2011-es E84-es X1-nek, amiben majdnem minden megvan amit szerettem volna, de sajnos nem minden.

    1: Szeretnék bele első parkolószenzorokat is (hátsó van csak jelenleg), amire rengeteg megoldást találtam a neten, de azért ennek már nem állnék neki magamtól. Tudtok ajánlani olyan helyet (Győr / Budapest környéke) ahol ezt emberi áron beszerelik nekem, vagy az a legegyszerűbb megoldás, hogy megrendelem az alkatrészeket magam, és elviszem az autószerelőmhöz a leírással együtt? (Már ha ez a leírás megfelelő: E84 PDC Retrofit

    2: A bőr belső karbantartásához jók a "autóápolós" topik ajánlottt szerei, vagy érdemes mást beszerezni? (Fekete bőr belsőhöz?)

    3: Mivel az autót magánszemélytól ("női tulajdonos"...) vásároltam, ezért amint meglesznek a szerelgetések, szeretném elvinni egy kozmetikába, ahol kívül/belül RENDESEN rendbe tudják rakni. (Karcok, ajtócsapódások, padkázott felni, stb...) Létezik ilyen hely valahol az előbb említett körzetben, vagy kénytelen leszek mindent külön-külön megoldani? Tudtok ilyen helyet, helyeket ajánalni, ahová nyugodt szívvel vihetem a kocsimat?

    Előre is köszönöm!

    Life is shor...

Új hozzászólás Aktív témák