Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    Ma hazafele jovet nem a palyan jottem, hanem az Nemzeti Parkon Manchester fele... Valamiert a BMW-s tarsadalomnak fajhat a 35D jel az auto hatuljan, vagy csak nem hiszik el, mert hihetetlen modon vonzom oket. 330D sedan meg csak-csak, ertem en hogy bekostol, 330i(alig latni 1-2-ot...) szinten, bar az latasra nem ment ugy, mint a 30D.(az fustolt eleg szepen, biztosan DPF out +ilyenkor kotelezo chip :o ) Na de amikor egy 320D coupe kezdi jatszani a tailgatinget, akkor mar csak nevetek. Mikor meglattam, egybol raktam is vissza D-be, megvolt a napi orome. :)
    Meg talalkoztam egy E92 M3-al is, mar a palyan. Vele kivetelesen en kotekedtem, eleg gyorsan jott mogottem... O gondolom ugyan azt gondolta, mint en a 20D-s kollegarol. Azert remenykedtem, hatha van benne limiter, es bekoszonok neki, de amikor meg 280-nal is tavolodott a messzesegbe, akkor ugy gondoltam, nem bohockodok tovabb.
    Egyebkent 30 perces araszolassal az ut vegen 7l lett az atlagom, visszafele a hev belevitt a rosszba(na meg a dugo, araszolva sokat zabal az automata miatt is), es ez lett az addigi 6.2-bol .

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák