- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Steven #144900 üzenetére
Nekem is volt elso szerias Ryzeneim 1800X, 1300X, 1200. Most a lanyom gepeben egy 1600 van X370-es lapban. Az elso szerias Ryzenek kb a haswell koruli szinten vannak c/c-ban, szoval ott nem artana a 4 GHz koruli orajel.
Emlekszem az en 1800X-em 3.9 GHz-et tudott, azon felett nagyon elszalt a fesz.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Steven
addikt
válasz MiklosSaS #144901 üzenetére
azt hiszem az 1700 all core valami 3200-t tud ahhoz képest 3950 jóval jobb
cs go alatt gyárilag alig volt fps-e , most jó.
Na majd kíváncsi vagyok nálad EDC 1 mit mutat.
Nem mindenkinek a lapjával megy állítólag ... legalábbis fórumba ezt írják a srácok.Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
-
Steven
addikt
válasz MiklosSaS #144903 üzenetére
Nekem a gyerek befoglalta az XBOX-t , switch mellé még nem vettem egy ps4 et
Full time ha szó szerint jelenti akkor az szopás
Nekem annyi változás történt a korona vírus miatt ,hogy eddig HO ból bejárhattam az irodába, hogy ne hülyüljek meg. Most viszont kötelező otthon maradnom.
Juhéj.... kicsit sok a családból....Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Whysperer
addikt
válasz Steven #144904 üzenetére
Ne is mond 3 hete itthon. És amikor munkadidoben mondom akkor lövök 1 2 t Coddal kikapcsolódás vegedt. Persze, hogy akkor kell valamit csinálni. .
Ráadasul most megy a egész kért öntöző rendszer építés. Szóval szét van turva a kert 😊😊 van még van még másik 3 része a kertnek ott is. Röpködnek a 100.000 ftok. mintha szotyibol lennének.ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
snecy20
nagyúr
válasz MiklosSaS #144907 üzenetére
Igen, eltervezni lehetett a könnyebb.
Meglesz az 5700XT, csak még nagyban gondolkodom hogy a G-Synces Predatorral mi legyen. Mondjuk az időm 99%-ában már ígyis a 4K TV-re van kirakva minden, ott meg ha nagyon kellene valamihez a magas képfrissítés akkor szintén használható a 120Hz 1440p-n.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz snecy20 #144910 üzenetére
Most miért akkarod elverni szegény 2070S-t? Vagy ha igen akkor mikor ?! Két kék halál vagy fekete képernyõ között ?!
Komolyra forditva, minden nagyobb cégnél itt pre-orderben vannak. Ha valamiben tudok segiteni nagyon szivesen. Visszont a posta kicsit para, @Fincsibének (Norbert) kb több mint két hét volt a posta amikor az RX 470-et küldtem. Bíztosaitva, nyomkövetõvel olyan 5500-6500 HUF ha 2 kg alatt van.
-
snecy20
nagyúr
-40 dollár is volt az olaj ára
Ilyen még sosem volt a történelemben, hogy az amerikai WTI olajjal negatív áron kereskedjenek, ami az északi-tengeri Brent után a második legjelentősebb olajfajta a világon. Gyakorlatilag azt jelentik a negatív árak, hogy az eladó fizet a vevőnek, hogy átvegye tőle a kőolajat.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
MiklosSaS
nagyúr
Igen, van itt baj elég. Megyünk tankolni, teli tankot kapunk ingyen meg egy tízest ajándékba.
-
mackosajt
addikt
Uff
Kinek hogy telnek a napjai a köcsög korona miatt?
Én az októberi lefokozas (muszakvezetobol vissza operatornak, mert állítólag nem volt jó az üzleti szemlélet), majd athelyezes kisfonoktol messze, majd kimondta, hogy nem is vár vissza, mert nagy a szám, március végén hirtelen, külön értesítés nélkül vissza lettem helyezve a 7 évvel korábban általam atepitett üzembe, mert 2 kolléga (egyikük szivbeteg, másik maholnap nyugdíjas) azonnal elment tappenzre.
A ló nincs, szamár is jó effekt okan kerültem oda. Azóta meg ki van nyalva a seggem.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Steven
addikt
válasz Whysperer #144906 üzenetére
Nah legalább plusz progi ,ha a két gyerek nem lenne elég ,
Sas:
Nem kell agyon tesztelni cb- előtte utána és látod hogy javult e.. vagy csak megnézed hány mhz en megy játékok alatt előtte utána.2 részea dolognak miután engedélyezted megnézed hogy stabil e .... valakinél instant kifagy.
Amúgy Alpi felrakott erről egy youtube videot érdemes megnézni.
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Aljasvip
senior tag
válasz Whysperer #144914 üzenetére
Látom, hogy van ott hely, de a radiátor a ventilátor furat mentén folytatódik még kb 30-40mm-el. Na ez nálad telibe üti az ODD tartó lemez szörnyeteget.
Valahogy így:
A gépházad háta felé lenne hely még a csonkoknak, de nem lesz elég az sem, a furatok túl közel vannak a hátsó falhoz.Egy 240-es radiátor pont annyival rövidebb, ami oda fér majd gond nélkül a 2x140-es venti helyére.
Egy max 150W-os procira szerintem tökéletesen elég egy 240x30-as radiátor.
Saját tapasztalatból írom, mert anno a Vega 64-el is próbálkoztam, ami 300W, és tűrhetően hűtötte egyetlen szegény 240x28mm-es radiátor.[ Szerkesztve ]
-
Alpi.
addikt
válasz Steven #144878 üzenetére
Jaja, sokat változott a kép az elmúlt időszakban, mióta az első tesztek kijöttek ! Rettentő sokat !
Elég, ha csak a kezdeti, "egy mag sem éri el a dobozon feltüntetett boost órajelet" nézzük, de még annál is sokkal több kis reszelhető felület látott napvilágot. Megnéztem, futtattam-e geekbench 4-et és csodák csodája, igen !
Nálam így alakultak a pontok : [Pbo-s setup], [Fix 4.4].https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
Steven
addikt
Jó , szép mondjuk nálam egy tele rakott winen ment a dolog én nálam plexer szerver miatt akár hetekig megy a gép háttérbe persze utorrent meg a többi móka, de így is gyorsabb mint gurun feltüntetett 3800x es eredmény.
No meg a te ramod beteg
Mivel a vidibe össze foglaltad , így kár koptatni a számat
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
(nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikjaebbol a kettobol melyik lenne a jobb szerintetek? (mar hogy megtalaljatok a kavezotokat)
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz proci985 #144927 üzenetére
MiklósSaS a király, MiklósSaS-nak két méteres a farka, MiklósSaSnak mindig igaza van......pár példa
Viccet félre téve, a második jobb lene mivel itt már nem csak az AMD processzorokról szól a topic. És ha csak FX/Ryzen OFF topic lenne a neve, akkor csalóka volna mivel pár felhasználó lehet elkerülné ha mondjuk Intele lenne.
De ez csak magán vélemény. Tulajdonképpen ez a topic már rég nem a processzorokról szól, de kellene valami egyszerübb név. Én azért mondtam a "virtuális kávézó" nevet. Jobban "reprezentálná" azt amirõl a topic szól. De ti döntsétek el hogy mi lenne a jobb.
-
mackosajt
addikt
válasz MiklosSaS #144919 üzenetére
Ne sajnáld. Én se teszem. Nevetséges összeget buktam, stressz nincs. Kisujjbol nyomom a melót. Seggem kinyalva. Kell ennél több?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #144932 üzenetére
Na az egy kitünõ ötlet, benne vagyok. Szóval kezdheted fízetni a havi €300-at. Hogy szeretnéd fízetni? Ha évente akkor kap 0.1 % kedvezményt, ha havonta akkor 12% kamatott.
@MackóSajt: mindig is utáltam a tudatlan kisfõnököket. De ez a lefokozás és aztán meg munkahelyváltás seggnyalással karöltve..igazán egy elég mocsok dolog.
@InstvánAkaSteven: megcsináltam. Cine20-ba dobott egy kis plusszt, idle-ben +5-8 fokot dobott, visszont pár dolgot még piszkálni kell mert melóba 5 perc alatt csontra fagyott. Ami érdekes mert ugye szimulálok a gépen ami elég rendesen kínoztatja a processzort. Visszont az elsõ percben a nem stabilan tuningolt CPU csontra fagyaszt mindent, ez meg bírta kb ,5-6 percet. Szóval csak kicsit piszkálgatni/tesztelgetni kellene 'oszt jó is volna.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #144934 üzenetére
Nem. Aranyban, £-ban, €-ban és $-ban és ha nagyon musszály akkor ¥-ben még megoldható. Ha nincs valutád akkor pár nagyseggü qrva is jöhet foglalónak...aztán meglátjuk.
-
Steven
addikt
válasz MiklosSaS #144933 üzenetére
Egy pár jó tanács EDC 1- hez hátha segít.
Mindent hagyj auton .... mindent .. nálam ez vált be.
Példa:
hónapokig használtam EDC1 nélkül gépet úgy ,hogy
-SOC fesz 1v
-ram 3666mhzNálam is instant fagyás volt EDC 1 -el ,szvl át raktam mindent autora biosba ,miután stabil lett kezdtem a ram állítást.
Nekem tanulság valamiért EDC 1 el nálam csak 3600 on mennek a ramok és a SOC feszt is auton kell hagyni.Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz snecy20 #144875 üzenetére
Hát nem tudom.. A villogó 4K-s felbontás után nem nagyon gondolkodom azon, hogy váltani kéne.. ami ugye radeon betegség.. Itt elvileg már nincs, de elég véletlenszerű..
Még pénzem is maradna, ahogy mondtam is, ha váltanék mac-re, de kb. felesleges... 1440p 120hz-n megy a tv, fps-ben több minden kevesebb ennél.. így, kb. felesleges lenne.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
Steven
addikt
válasz snecy20 #144944 üzenetére
Azért egy 8700k 5,1ghz en nem szar főleg egy egy 9900k .
(csak a tisztán látás kedvéért 8700k 2017 es vas és még mindig tuningolva gyorsabb mint a 3600x szvl én azért annyira nem vagyok elájulva az AMD-től)
Talán a 4 es széria tényleg gurit is valamit amire azt mondom ejha.Én sose voltam egy cég pártján sem ,szeretem cserélgetni a hw reket... érdekes mind kettő.
Most épp az AMD szimpibb ,utoljára FX be volt amd -m ami szerintem eléggé gyenge lett és akkor finoman fogalmaztam
Én csak attól félek hogy nehogy az legyen mint régen ki dobnak egy fasza dolgot aztán megint egy szart és úgy járunk mint az FX el.
[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
válasz Steven #144947 üzenetére
VIA-CPU-d már volt? Aszondják' ha egyszer kipróbálsz egy VIA-CPU-t, akkor rá sem nézel többé az AMD és az Intel CPU-ira...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
nagyúr
válasz MiklosSaS #144945 üzenetére
Nálam a C2D T9300 a favorit, igaz ez már overkill, mert 2C/2T.
Nyár elejére talán megjön az utódja, C2D Extreme X9000, ezzel már szántani is lehet majd.
(#144948) Mahrenburg: VIA-Cyrix ?
Legyen inkább Z80. (oké, ez csalás, csak 8 bit).RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- További aktív témák...
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest