- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Gabesz-
senior tag
válasz norbert1998 #144697 üzenetére
Ha 2015-ben errefelé kutakodtak, egy ilyen vírus megalkotásában, az mindenképpen gyanús, még ha ez a mostani nem is 100%-ban az amit kreáltak. Mutálódhatott is pl.
Azt írják nincs rá bizonyíték hogy ez az lenne, de a cáfolatára van bizonyíték? -
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #144697 üzenetére
Elszabadult...#mindmeghalunk....kire marad a törlesztési "rátáim" ?!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
snecy20
nagyúr
240e- ért nulla garos 2080S aprón...embereknek elment az a maradék kis esze is.
Aki kiad VGA-ra negyed millát, feltételezem rászánja még azt a +20-25K-t arra, hogy 3 évig nyugi legyen garanciaügyileg...[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
snecy20
nagyúr
válasz norbert1998 #144705 üzenetére
Nagyon nem jelenik meg az árakban a garancia hiánya.
Ha 1 hónap múlva megkotlik a cucc, akkor konkrétan buktál 240K-t.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
norbert1998
nagyúr
Az előbb épp végighallgattuk, hogy az online gyakorlat keretein belül kollégánk bekapcsolva hagyta a mikrofont és fizetett a lidl-ben. Mindezt 10 órakor. Mondanom se kell, majdnem leborultunk a székről. Viszont nem tudom, hogy 10-kor hogy került be a lidl-be....
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MiklosSaS #144710 üzenetére
Elvileg nagyon silány ez a hűtő ami rajta van, és tényleg mondhatni kicsi is.. De tényleg nagyon sokat hoz neki az alulfesz..
Múltkor elagyaltam rajta, hogy szőrében lehetne váltani.. De őszintén szólva, tetszik az RTX, és főként annyiért amennyiért lett, az eléggé sweet spot.
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hackeeeee #144711 üzenetére
Ja. Ezert en inkabb a Gaming X-et vagy Nitro/Pulse -ot preferalnek, vagy ref-et. 5557 volt egy Nitro rekord (ha jol emlekszem) pontjai a SuperPositionban, nekem meg ref-el az alabbi foton. Igaz hangja is van, de nem annyira veszes mint a Vega ref, kb mint egy 980Ti/1080Ti ref-ek voltak.
-
-
-
snecy20
nagyúr
válasz Gyuri27 #144723 üzenetére
Hát, függ azért ez attól is hogy úgymond a gyári TDP keret mennyire limitál egy kártyát. Még tavaly volt nálam egy olyan MSI 2060 ( Ventus), aminek a gyári TDP-jét annyira szűkösre szabták, hogy eleve 0.100mV undervolttal kellett kezdeni ha nem akart az ember erősen bezuhanó órajeleket látni. Meg azért függ a hűtéstől is, a mostani Palit Jetstream 2070-em vígan elszaladgál 70-72 fok körül +25%-kkal emelt TDP mellett is. Az az MSI Ventus meg még undervolt mellett is nyalta alulról a 80 fokot, ritka elcseszett és zajos hűtésű kártya.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz -Gabesz- #144725 üzenetére
Aaaaaa, liquid Vega....igy már érthetõ. Az én Sapphire Nitro 64-em szétfeszelve, alulfeszelve sõt még keresztbefeszelve sem érte el az 5000 pontot. De jó volt, az egyetlen Radeonom az elmúlt 2-3 évben amivel nulla problémám volt.
Visszont a te Vegád annyit megy mint egy 5700 XT. Ez igen jó eredmény.
-
-Gabesz-
senior tag
válasz MiklosSaS #144726 üzenetére
Teljesen jó kártya Ultra wide FHD-re, csak kicsit sokat eszik gyári turbó beállítással de alulfeszelve már elmegy.
A hot spot-ot nem nagyon engedem 80C fölé, inkább pörgetem jobban a ventit.
Kicsit tartok tőle hogy a vizes rendszere bedobja az unalmast. Szóval a bajt megelőzendő vennem kéne rá egy blokkot és bekötnöm a körbe, vagy nézni valami más kártyát. Egyenlőre ülök a dolgon....Elvileg 5-6-7 évig bírják ezek a liquidek, pontosan nem tudni meddig, de szépen lassan el fog fogyni a víz a kiegyenlítő tartályból és akkor valamit lépni kell. Sajna nincs rajta szint jelzés
-
Aljasvip
senior tag
válasz -Gabesz- #144728 üzenetére
Ha levegős lesz a rendszer, azt szerintem észre fogod venni a hőfok emelkedéséből és a bugyborékoló hangról.
Nálam a vizezett Strix Vega 64 (ami a nevével ellentétben kb a legalja kategóriás GPU-kat kapta) csak 4770 pont körül teljesít 1632MHz GPU (gyári freki) és 1100MHz HBM mellett. Ehhez meg is eszik ~290W-ot. De csak egy kis 1600X van mellette, gyanítom az is visszahúzza kicsit.
FullHD 144Hz-es monitorral használom, arra szerintem most még tökéletesen elég. De az AC Odyssey pl megáll 90FPS körül, így Max mégegy ever adok neki - utána szereti majd más a kis áramzabálót, vagy elrakom a bika nagy hűtésével emlékbe. -
-Gabesz-
senior tag
válasz Aljasvip #144729 üzenetére
Ha levizezted, próbálj rá rakni vizes 64 biost, akkor úgy megy majd mint ez.
A fogyasztás az tényleg gáz, tegnap mikor turbó módban futott a SuperP. rápillantottam a fali fogyi mérőre és 650w körül mozgott. Ebből nem sokat kapott a cpu, mert csak malmozott 10% kihasználtsággal. Szóval a kártya volt valahol 400-450w között.
Ez a gyári víz azért rendesen felforrósodik. olyan forró tud lenni a kis 120-as radi, hogy alig lehet érinteni.
Az én kártyám original AMD
-
-Gabesz-
senior tag
Jó hogy mondjátok.
Tehát a 20-as sorozat már tudja?
Akkor majd ennek fényében fogok váltani -
-
Whysperer
addikt
Na a nagyobb gyermek odajott ma reggel, hogy Ő mineside meg minecraftozni szokott és, hogy szeretné felvenni magának. Kérdésem, hogy ezek elmennek szinte minden. Kérdés, hogy videó rögzíteni elég lenne neki egy 2200g 2400g 3400g? Vagy inkább egy 1600as meg valami olcsó VGA? Mondjuk rx 570. Szóval valami budget gépet majd össze nézek neki.....
Amúgy SAS a AOC monitor valami brutal jó. Warzone-i szoktam mostanság és nagyon jó. Már megszoktam teljesen,de vissza nem mennék kisebbre már. Gtx 1080 bőven jó. 1440pben 90 - 100 fps ultran. WoW ban kevesebb de ott is jó vagyok nagyon.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Aljasvip
senior tag
válasz -Gabesz- #144731 üzenetére
Te valami hibás darabot foghattál ki, ha ilyen jól megy.
Nálam léghűtéssel VRM hőfok miatti trotty, majd HBM és/vagy hotspot miatt throttling is volt, ahogy öregedett a gyári gitt rajta.
Az Asus pedig volt kedves nekem egy olyan GPU-t válogatni, ami 1120mV (1,2V a gyári) alatt eldobja magát a gyári 1632 MHz-en.
Cserébe a HBM-em 1100-ig beton stabil, ami kiváló eredmény, ahogy a netes dolgokat néztem.Nálam szerintem nem is menne a vizes BIOS. Valahol 1670 körülre tudtam csak húzni a GPU-t 1,2V-on, de az a +50W ennyire semmiért nem éri meg szerintem. Lehet itt már az amperrel volt a gond, ha le van fojtva a VRM a hőfokok miatt.
A te eredményedet nézve, az a +10% teljesítmény itt már nem ér meg +50% áramot. Majd egyszer nézek valami jobb GPU-t, de az 5700XT-t nem érzem még magaménak, és drága is. (vizes blokkot is hozzá dobva)A Freesync-es témában én ugyan nem tudok nyilatkozni, de a G-Sync is működhet: LG 24MP59G-P (75Hz, Freesync) DP kábelen keresztül megy G-sync kompatibilis üzemmódban egy kis 1050Ti-al.
Keress rá a monitorodra, hátha az is kompatibilis...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest