- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Matthewsz
aktív tag
Igen ezt keresem, de ennek semmi köze a soundmaxhoz, ez egy realtek vezérlő.
Tehát nekem Analog Devices AD1984A @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller [A-3]-em van, amihez ilyen szerencsétlen soundmax jár, amin nem lehet beállítani úgy, mint a realteken. -
Tendd
tag
Valaki világosítson már fel mit keres az MSI 620/720 i3 procival szerelt gépeiben az integrált GMA 3150? Tudtommal ezt csak netbookokba teszik. Baromi gyenge ezekehez a gépekhez. Egyes helyeken Intel HD Graphics van feltüntetve, ami ok. De olyat is láttam ahol mindkettő. Ezt most hogy kell értelmeznem?
-
válasz Matthewsz #19053 üzenetére
Az nem lehet, hogy a Realtek 1 kalap alá veszi a "noise reduction"-al? Merthogy a chip leírásában ez szerepel:
Microphone noise reduction, beam forming, and echo canceller offer improved VOIP and speech recognition experienceFreeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Tendd
tag
Ha jól értem minden i3 proci tartalmaz intel HD graphics grafikus chipet, amely ezen a listán a 156.-nak felel meg (?). Akkor mit keres mondjuk ennek az msi-nek a leírásában a GMA 3150? Alaplapra integrált? Viszont nincs minden msi leírásában a GMA 3150, de a chipkészlet azonos mindegyiknél. Fel lehet világosítani
-
Bolt árlistábal nem szabad tech.spec-et bogarászni. Írtak oda vmit, mert ki kellett tölteni Igen, az a HD graphics, bár ha szűkíted a listát Intel VGA-kra, akkor az 1. helyen szerepel.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
csuki00
tag
Sziasztok!
Egy dell vostro 1015-ös gépre tettem win7-et. Naagyon jól működik minden csak a touchpad görgője nem működik? azt hol tudnám beállítani?
köszi
-
mAG1K
csendes tag
Helosztok.Nekem olyan problémám lenne hogy vettem egy acer aspire 5530G t
4gb ram
dual core proci amd
250hdd
hd3650 512 vgafeltettem a cod2 őt 250 nagyából megvan,de én több fps re számitottam ezzel a géppel. Játszok fél órát és olyan mintha túlmelegedne és leáll.Aztmondták lehet kikéne takaritani,vagy hűtőt venni. Ha valaki tudja mi lehet a baj vele irjon
előre is köszönöm
-
AnTomySm
tag
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem amit csak gyanítok, hogy hiba, de hátha találkoztatok már hasonlóval, és tudtok valamit mondani nekem.
Megpróbálom körül írni: Adott egy Fujitsu Siemens esprimo mobile v5555 típusú gép. 2GHz-es duel-core proci van benne, 2 Gb rammal, és Windows 7 prof. O.S. Mivel nem játékra használom, ezért nem nagyon foglalkoztat, hogy mit tud grafikailag, de attól függetlenül gyanús lett, hogy 1-1 kisebb, régebbi játék, vagy újabb, de röhejesen kis teljesítmény igényű játék is meg-megakasztja. Ez alatt értem, hogy szaggatottá válik a kép, belassul a játék. A processor pörög veszettül, és nem értem, hogy miért. Aztán a mai napon egy ismerősöm hozta a Fuji. amilo 1717-es gépét 1.8 celeron processorral, és ugyan azok a programok röhögve mennek rajta. Mind a játék, mind más. Eddig csak arra gyanakodtam, hogy neki xp-je van, és biztos a win7 és az xp közötti különbségek okozták a gondot, de kíváncsiságból feltettem 1 xp-t, telepítettem a kérdéses programot, és ugyan úgy akadt. (A kérdéses program a HipHop Ejay 5 volt amivel el akartunk ökörködni, de jött a meglepetés)
Van-e bármi ötletetek, hogy mi lehet ez? Lehet, hogy a biosban van valami elállítva ami a gubancot okozza? Nem vagyok analfabéta a gépekhez, de ötletem sincs mi lehet ez. A válaszokat előre köszönöm!Egyébként ha csak egy sima processor műveletről van szó, tömörítés, másolás egyéb, ebben az esetben nem vettem észre, hogy lassabb lenne.
-
Roxy27
tag
válasz AnTomySm #19074 üzenetére
Hali!
Első körben nézd meg a BIOS-ban, hogy mennyi memória van megosztva a VGA-nak.
Ha jól tudom, ebben ez van: SIS Mirage 3+ (64-256MB) Lehet alap 64MB-on van.
Bár kicsit érdekes mert ilyen kis játék, még azon is eldöcögne...de állíts be neki 256MB-ot!
Remélem segít!
ZsoltHogy egyszerűbb legyen...Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=roxy27
-
Roxy27
tag
Sziasztok!
Akinek van otthon+bontott, rossz notis cucca!!! :
Alkatrész miatt keresek rossz videókártyát, noti alaplapot, amin ez a Hynix márkájú GDDR SDRAM chip van: (256Mb -8X32M)
HY5DU573222A - ez a lényeg!
FM-33
425A
W7CD7939KQHa valakinek van ilyen vga karija, vagy noti alaplapja, noti memóriája amin ilyen van (2db kell) akkor megegyezünk egy árban és megveszem. (persze attól függ, mi volt a baja...)
Köszi,
ZsoltHogy egyszerűbb legyen...Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=roxy27
-
zsotesz81
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám. Egy Dell laptopról van szó, az a gond, hogy valamiért a windows betöltésekor kék halált dob. De nem lehet megnézni mert csak épphogy felvillan aztán újraindul. Próbáltam újratelepíteni, de akkor is kék halál, mégpedig a következő:
pci,sys-address f76130bf base at f760c000, datestamp 3b7d855c.
Valami ötlet? -
Rival
aktív tag
válasz tomcsi23 #14408 üzenetére
"... Lehet ilyen, hogy elszáll a hűtő? A gép: MSI MS-163B, s a hűtő: E32-1700040-TA9. Lehet ilyet venni hozzá, vagy mással helyettesíteni? Jövő héten jön haza, akkor majd többet tudok, csak addig kéne tájékozódni. "
Régi téma, de most én is belefutottam egy ilyen gépbe. Csomó helyet felhívtam, szanaszét kerestem a netet, de sehol nincs alkatrész. Volt egy bontott darab az eBay-en, de lekéstem róla. Úgyhogy majd fogok pár hozzávalót (WD-40, hővezető paszta, izopropil alkohol, papírtörlő), és sufnituning, mást nem tudok tenni...
-
Rival
aktív tag
Azért az előző hozzászólásomhoz fűzve: akinek vannak esetleg bontott MSI notebook cuccai, keresek MSI VR610X (MS-163B) CPU coolert (part no.: E32-1700040-TA9). Mennyiség és minőség nem számít, csak sok legyen és olcsó...
-
swacsa
csendes tag
Inkább win7-es kérdés, de laptophoz is tartozik:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__801986-hogyan-lehet-windows-7-alatt-az-akkumlator-kijelzot-kiterjeszteni-egy-nagyobb-ve[ Szerkesztve ]
-
bleró
tag
szisztok.vettem egy acer aspire 5741g notit.ati mobility radeon hd 5470 videó kari van benne.de vin64bit ujra rakása után,sehol nemtalálok hozzá megfelelö drivert.igy most csak az i3-ba integrált video magot használja.tudna valaki segiteni.elore is köszi
-
zoo8800
veterán
Üdv!
Tegnap vettem egy ASUS K70 notit. Minden szép és jó, csak azt nem tudom, hogy lehet belépni a BIOSba?
rip and tear, until it is done
-
Konfigos
őstag
Hello
Nem tudja véletlen valaki hogy milyen wifi kártya való az acer travelmate 2310-be?Foglalat érdekelne.Neten 2 fajtát is találtam nem tudom melyik a pontos.
-
Vikt0r
aktív tag
Üdv
Nem tudtam hova írjak ezért írok ide. Az érdekelne, hogy notebook kijelzőre lehet-e venni (ha igen hol és mennyiért) olyan fóliát a kijelzőre amitől nem tükrözödik?
-
adam3
aktív tag
Helló!
Egy olyan problémám lenne, hogy van egy 2 hónapos gépem teljesen új. Az elején az akkut formáztam is 3-szor, minden okés volt. De tegnap a gép akksiról ment és lehibernált 13%-nál, és azóta az akku elhasználódsága 11%. Mi lehet ez? A programok rontanak el vmit, vagy az akksim haldoklik?
-
senior tag
válasz csiktor #19092 üzenetére
Tobb fenyes kijelzos gep van, mint matt. Es nem veletlen: otthoni felhasznalasra jobb a fenyes, hiszen szebb kepet ad. A mattnak akkor van jeletosege, ha pl rossz fenyviszonyok kozott hasznalod a gepet pl.: mozgo hatter, tukrozodo fenyforras...
Szoval nem csak mattot szabad venni -
Kbali
nagyúr
válasz Vikt0r #19089 üzenetére
3M-nél nézd meg, betekintésvédő fóliájuk biztosan van, de nem olcsó. Bankokban szokták használni, hogy csak szemből lehessen látni a kijelzőt és nem is tükröződik. Lehet, hogy van sima mattító fóliájuk is. Telefonra, PDA-ra lehet venni matt kijelzővédő fóliát, lehet, hogy notira is van - vagy vágatni kell méretpontosat egy fóliázóval.
-
legenda
ha li-xx akkumulátor van a notiban (gondolom az), akkor nem kell(ett volna) formázgatni, csak feltölteni, és használni! az elhasználódás mértéke új akkumulátor esetében is lehet 11% - pláne, ha sokat állt raktáron - de akár az első feltöltések utáni merítgetéssel is betehetted neki a kiskaput egy kicsit...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
akom
őstag
Sziasztok !
Adott egy FS Amilo PA 1510 es noti.
Sajna a kijelzője elromlott, ezért egy monitorral szeretném használni.Amit meg szeretnék oldani hogy a gép indításakor ne kelljen mindig kinyitnom ,és úgy bekapcsolnom.
Néztem a biost hátha van lehetőség wake on keyboard -ra , de sajnos nincs.
Esetleg van valakinek ötlete hogy lehetne megoldani a problémámat ?
Előre is köszönöm
-
Aktív témák
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- MacBook Air 2015 CTO(2017) 13" i7 8/256GB magyar bill.
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- Dell DW5811e Sierra Wireless Airprime EM7455 4G LTE WWAN kártya Ingyen posta
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
- Gyári Lenov 90w laptop hálózati töltő sárga, téglalap alakú csatlakozóval!
- HSPA 4G Modemek HP,Dell, Lenovo Ingyen Posta
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest