- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
cocatamas
csendes tag
Sziasztok,
lehet, hogy nem jó helyen járok, de nézzétek el, ritkán szoktam írni.
Asus laptopom kb. 20 perccel ezelőtt egy csattanás és nem kevés kormos füst kíséretében megadta magát. A gari április 16-án lejárt, így önerőből lehet megcsinálni.Tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a baja, ill. honnan lehet alkatrészt beszerezni és hol érdemes javíttatni?
Köszönettel
cocatamas -
dany27
őstag
hali
egy olyan kérdésem lenne hogy adott egy netbook(Lenovo S10-2). Van benne HSDPA modem de sajnos T-mobile függő, így szeretném függetleníteni. Kérdés hogy ha beírom neki az unlock kódot akkor elveszik-e a garanciája??
Előre is kössz!
-
-
hool
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok javasolni egy progit kijelző tesztelésére, ami segít egyértelműen megállapítani, hogy van-e pixelhiba vagy nincs?
Előre is köszi! -
cefreügynök
csendes tag
Sziasztok! Hozzártő segítségét szeretném kérni! Gyanitottam, hogy gond van a hőmérséklettel.Most töltöttem le a speedfan progit, GPU:66 C , HD0:40 C ,Temp1:61 C ,Core 0: 61 C ,Core 1: 62 C, Core: 65 C, Ambient : 0 C. Azt kérdezném, hogy ezek mit jelentenek, és a 60 C feletti egységek mellett kis láng jelek vannak. Ez mit jelent? Túl meleg a gép? Ha igen mi a gond és mit lehet tenni? Amugy egy asus F3sv notim van. Segítségetek köszönöm!sziasztok
-
cefreügynök
csendes tag
Ja és cpu atlag 30-35 %on pörög.
-
kapitany.b
csendes tag
Hellósztok,
Szeretném tudni hogy a netbookomat (Asus 1000HD) tudnám-e valahogyan bővíteni DDR-rammal! Előre is köszi!
huhaa...kérhetem, hogy gondolkodjatok?
-
polip
addikt
válasz dany27 #19252 üzenetére
ezeket a hsdpa modemeket nem lehet hálózatfüggővé tenni
szoftveresen csinálja a lenovo is, meg midenki..
az én X200-as thinkpad-emben is elvileg vodafone függő a cucc (a lenovo gyári driverével) de leszedtem hozzá a gyári ericsson drivert és láss csodát: független...
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
rebugra
aktív tag
Sziasztok. A problémám a következő: Van egy Lenovo N500-am, éa egyik pillanatról a másikra megadta magát a billentyűzet, meg a tapipad
Windows alatt nem működik. Ha újra indítom, BIOS be be tudok menni, akkor jó, ha Win7 indítása előtt F8-at nyomok, és bejön a menü ott tudok lépkedni hogy csökkentett mód, meg ilyesmi, de ahogy Windowsba belép nem működik, csak USB külső egérrel/billentyűzettel.
Próbáltam újra telepíteni a rendszert, de már a telepítőben se működik csak a külső USB
Mi lehet a gond? Valami megoldás?? Sürgős lenne, mert nagyon idegesítő
═════════════ --==[ FinestMedia Werbetechniker ]==-- ═══════════
-
-
-v-
addikt
Ha leesett az asztalról a noti (nem az enyém), és - vszínű - megszakadt a tápnak a kábele (mert nem tölt), akkor azzal mit lehet csinálni? Azon kívül hogy új táp Csak annak semmi baja, csak a kábel vége adta meg magát, azt nem lehet külön cserélni?
Még garis amúgy, ezt el lehet vajon sütni gariba? (HP) -
-
Gerisz
addikt
Hogyan kell a notebookot használni? (jöhet a vicces válasz is mert unatkozom)
Toshiba Satelite akármi i3.
Ha "asztaliként" használjuk otthon huzamosabb ideig, akkor ki kell venni az aksit és úgy rákötni hálózatra vagy csatlakoztatom, majd ha feltöltött leválasztom és használom tovább az aksit vagy maradhat benne az aksi és csatlakoztatva is.
Ez azért merült fel, mert beszéltem egy embörrel akinek régóta vannak laptopjai, (nekünk ez az 1. (a mac book nem számít az okos gép)) és azt mondta, hogy mindig mikor otthon használjuk akkor vegyük ki az aksit és úgy menjen a gép. (meg most melóba is megy egész nap az asztalon, mert beszart az iradai gép) -
FehérHolló
veterán
válasz Gerisz #19274 üzenetére
Teljesen mindegy. Akár végig töltőn maradhat használat közben úgy, hogy közben benne van az akksi. Párszor már le lett írva. (Például: [link]). Nem mintha gond lenne, hogy te is megkérdezted.
Én személy szerint ~27 hónapig használtam a legutóbbi notim, az esetek 80%-ában hálózatról (akksi közben benn). Még az vége felé is körül-belül annyi ideig bírta akksiról, mint az elején. Végül a VGA halt meg.
Skynet is real. It's called Google.
-
sch_a
addikt
válasz FehérHolló #19275 üzenetére
Sziasztok!
Erről akartam én is kérdezni. Tehát akkor nem kell ilyenekkel foglalkozni, hogy először tudom is én hány órát töltöm, ugye? -
Gyomman
aktív tag
Sziasztok!
Megkaptam életem első notebookját (Lenovo G550l) és amíg nem lesz hozzá Win7 addig Xp-vel huszárkodom rajta. Egy baj van: Lenovo oldaláról amit letöltök XP-hez hangkártya-drivert ahhoz azt íjra ki telepítésnél, hogy az illesztőprogramhoz nem található eszköz. Megnéztem pedig, a gyártó legalábbis ugyanaz, amit a driverhez infónak ír a lenovo honlapja. Annyira nem fontos, csak gdoltam hátha valaki tud hozzászólni. Volt valakinek még hasonló drivertelepítése problémája?
Másik kérdés, hogy az 50 fokos CPU 2,5 órás üzemelés után normális?Cogito ergo sum
-
Gerisz
addikt
válasz FehérHolló #19275 üzenetére
Kö-szö-nöm!
-
bleró
tag
sziasztok.segitséget szeretnék kérni van egy acer aspire 5741G notim,és többkérdésem is lenne. 1. win 7 64bit telepitése után,az eszközkezelőben, az egyszerű pci komunikációs vezérlőnél.kis sárga 3szög.nincs telepitve.letöltöttem az acer honlapjáról is az összes drivert és felpakoltam,még sincs meg.internetről sem tudja felrakni.fontos lenne ez,eggyáltalán mire való,és hogyan tudnám megoldani a problémát? 2. 4Gb Ddr3 ram van a notiban.de az evrest azt mutatja hogy a késleltetésük nem egyforma az elsö 533 MHz 7-7-7-20 (CL-RCD-RP-RAS) / 27-59-4-8-4-4 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP) a második pedig 457 MHz 6-6-6-18 (CL-RCD-RP-RAS) / 24-51-4-7-4-4 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP) tehát igy az MHz számok sem azonos.lehet a késleltetést állitani biosban?Sokat számit ez? 3. a proci i3,a video kari ati mobiliti radeon 5470.van e mód rá,hogy a biosban kikapcsoljam néha az ati kártyát,és csak az i3 ba integrált menjen,energia maegtakaritás céljábol.eköre is köszönöm mindenkinek,és bocs ha túl töményre sikiredett
-
bleró
tag
az acertől mind leszedtem de nincs benne a pci.de megpróbálom az inteltől.egyébként elöször awin 7 csak a i3 vga-t rakta fel.úgy is ment a noti.utána felraktam az ati kártya driverét is.ezért gondoltam hogy hátha bios ba lehet állitani.a memó időzitésről esetleg valaki segitene?
-
jami08
csendes tag
helo
nem tudja vki h honnan lehetne letölteni msi gt 628x hez 64bites windows7-hez illesztőprogramot?
valaki említette már h neki nehezen de sikerült összehozni...
a gyár oldalán csak32bites vistához és win7hez van cucc.köszi a segítséget előre is!
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok!
A kezem ügyébe akadt egy Samsung r528as laptop. Raktam rá egy WinXP-t SP3 (jogtiszta).
A probléma a következő: nem működik pár funkciógomb. Nemtudom szabályozni a fényerőt, nemtudom előhozni az akksi kezelő progit stb. Keresgéltem gugliba, hasonló esetet csak Linuxosoknál találtam. Itt van róla a logjuk: [link]
Válaszotokat köszi.A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy Toshiba laptopom, aminek tönkrement az USB portja (az egyetlen), nem kontakthiba, hanem a vezérlő chip szállt el.
A kérdésem az lenne, hogy ha veszek egy port replicatort (speciális dokkoló csatlakozással), akkor az azon található usb port működni fog, vagy esetleg az is az alaplapi vezérlőt használja? (Tudom, hogy létezik PCMCIA usb kártya is, de engem most ez a megoldás érdekelne.) -
Rambovits
senior tag
válasz Rambovits #19288 üzenetére
Még több keresgélés és próbálgatás után sikerült meogldani a problémát, a samsun oldalán található egy display manager, amelyet én grafikus beállítás kezelőnek véltem, közben ez a hotkey manager.
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
senior tag
válasz jami08 #19287 üzenetére
Nem nagyon ertek az msi-khez, de altalanos bevalt modszer:
Win7-et tedd fel, a legtobb drivert felteszi. Utana nyomj egy frissitest rajta, ha van net, akkor lehuzza az uj drivereket.
Aztan ami fentmaradt az eszkozkezeloben: menj ra a tulajdonsagaira, nezd meg a Hardware ID-t (hardverazonosito) es azt masold meg a google-be, meg ird utana, hogy +driver +download es ki fogja dobni a hozzavalo drivereket. -
törölt tag
Üdv!
van egy Msi ex laptopom és ha beteszek egy cd nagyon rászkódik a meghajtó és olyan hangot ad hogy mingyjárt felrobban :S
mi a teendő? -
gyapika
csendes tag
Sziasztok!
Asus K50IJ laptopom van, eddig XP volt rajta műküdött minden megfelelően.
Most lecseréltük Win7-re, és nem találom sehol a webkamerát?
Segítsetek légyszíves.
Fel telepítettem a drivert, ill. csak próbáltam, mert nem hagyja.
Vmi olyasmit ír, ki, hiba, USB2 ....... webcam. ennyit tudtam megjegyezni belőle.
Míg XP volt a gépen addig tökéletesen múködött.Ha tudtok segítsetek már nekem.
-
Dzsanyi
csendes tag
Üdv!
Van egy ASUS x51r tipusú laptopom és szeretnék bele valami izmosabb videókártyát.
Kérdésem az lenne hogy milyen fajta videókártyát tudok beletenni?
1-2 linket is szivesen fogadok példaként.Előre is köszönöm!
-
Vikt0r
aktív tag
üdv!
Az lenne a gondom, hogy ma délután öcsém CS-zett és leállt a laptop azota nem indul. A laptop egy FSC Amilo Pro v3515. Már próbáltam csak akksival inditani nélkül, de sehogy se indul
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- MacBook Air 2015 CTO(2017) 13" i7 8/256GB magyar bill.
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- Dell DW5811e Sierra Wireless Airprime EM7455 4G LTE WWAN kártya Ingyen posta
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
- Gyári Lenov 90w laptop hálózati töltő sárga, téglalap alakú csatlakozóval!
- HSPA 4G Modemek HP,Dell, Lenovo Ingyen Posta
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs