Új hozzászólás Aktív témák
-
choco01
addikt
Hali.
A héten a sygic androidon be akart vinni egy egyirányú utcába, szerencsére észre vettem, szerintetek ez mekkora probléma?Korábban 1-2x volt ilyen.. Érdemes emiatt váltani, vagy előfordul a legtöbbnél? Egyáltalán mire lehet váltani androidon, playben nagyon nincs más offline típusú..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
BaLee
addikt
válasz choco01 #7402 üzenetére
Ez az offline navik átka. Lehet, hogy az az út pár hete lett egyirányú. Ahogy nézem a playen azért megy a háborgás, mert a fizetős IGO utolsó térkép frissítése 2015Q4 talán. A fizetős sygicben nincsenek benne a sebességmérő kapuk pedig már a több mint 1 éve nyiltvános az adatbázis, szóval elég lassan frissítenek.
A Here maps az még ingyenes és online, azt ki lehet próbálni.
-
choco01
addikt
Ha már online akkor Waze-t szoktunk néha használni, Sygicban sem volt túlzottan friss a térkép.. régebben ment hogy a TopMap térkép alapú navigációk a jók Magyarországon, ez még mindig igaz?
Ahogy láttam a Here saját térképeket használ, azok pontosak itthon?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
BaLee
addikt
válasz choco01 #7404 üzenetére
Igen, ilyen szempontból az online mapok a legjobbak. Csak külföldön gáz a mobilnet miatt (bár előfizetéseseknek EU-n belül már az sem gáz) meg a Waze azért tud egész fura dolgokat csinálni. Illetve nálam még nem nagyon csillogtatta meg az egyik legtöbbet dicsért tulajdonságát sem, ha baleset van vagy beáll a forgalom akkor elvisz máshova.
-
veterán
-
RumiTT
tag
TomTom 7100-as keszuleket szeretnek hasznalni LINKel egyutt. Kerdes, hogy a LINKhez szukseges-e kulon GPS antenna, mivel lattam ilyen opciot is.
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Nem találtam beárazós topic-ot, ezért itt teszem fel a kérdésemet.
Mennyit érhet ma egy hibátlan, alig használt, karcmentes Navon N480 2011-es készülék?Előre is köszi.
üdv.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
draco31
veterán
Hello!
Barátom MIO Moov M400-asa megzakkant. Furcsán érzékel a kijelző, nem talál műholdat. Reset volt már, még egy PC-vel történő javítással megpróbálkozunk, hátha csak valami szoftver hiba.
Ha nem, akkor új készülék kell. Erről a Navon-ról mi a véleményetek? Minden képen olyan kellene, amit kivesz a dobozból, és már használja is.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
GEPESZ66
veterán
Meglévő Wayteq navigációra lehet valahol jó áron venni Sygic navigációt, élettartam frissítéssel?
-
keszo
őstag
Sziasztok
MIO C720-at tud valaki javítani?
R02+3+9913+1018 ezt írja bekapcsolás után, majd a narancssárga kezdő kép fogad.
JTAG-olni kell. Budapesti mesterember kellene.Attila
-
wihar123
aktív tag
Szia!
Ha még nem csináltál rajta HR (hardreset), akkor szerintem végezd el, kárt nem teszel benne, sőt, akár meg is javulhat...Ha nem segít, akkor érdemes a gyári R2-es firmware csomaggal próbálkozni (Mio_C720_EEUT_MapUpdate - térképpel együtt kb. 1.5GB.)
"Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
Djuree
félisten
hali.
van egy garmin nüvi 55-öm. le akarom törölni teljesen a memóriáját. 4 giga. ami rajta van csak 350mb körül van, a többit nem is látom. hogy tudom teljesen törölni? ill. a nem látható részről hogy tudok biztonsági mentést csinálni?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
gabor_01
senior tag
Miért akarod törölni?
Itt van az EU 22 ország térképe a megfelelő licenc (jogosultság) adatokkal.
Ha törlöd, megszűnik az élettartamra szóló ingyenes frissítési lehetőség.
Nekem is van ilyenem, de nem mernék rá vállalkozni, hogy letörlöm.
Menteni sem tudom.Ha lesz rá megoldásod, kíváncsi leszek rá.
-
Djuree
félisten
válasz gabor_01 #7423 üzenetére
nagyon nem jön be ez a navi ami gyárilag van rajta. már sokadjára csinál írtó nagy blődséget. már nem egyszer volt a kezemben hogy kib@szom az ablakon. nem sokon múlt.
igo-t rakok rá inkább, az régen is jó volt nekem.
az a baj csak nyugat eu van nekem (arra pont nem megyek, nekem drága, keletre orientálódok mindig), egész eu kéne, de az meg nagyon drága, megvenni nem fogom.
nem baj ha elvész a frissítési lehetőség, buherált igo mindig lesz, az nekem tökéletes, régen is úgy raktam fel.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
carl18
addikt
Üdv mindenki! S.O.S Bajba vagyok! Nővéremék vették a Smailo HD 5" nevezetű gépet.
Az a gondom nem tudom tudok frissiteni. Beállításokon belül egy 67 karakteres serial kódnak kéne lennie. E helyett én kapok egy 20 karakteres, F09098200-00029810-01200029-800003DC.
Térképet hol találok a géphez? Netten átbugáztam de semmi fajta információ nincs a gépről.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
wihar123
aktív tag
Sziasztok!
Én ezt nem értem, a vásárlás során mindent megkapok a készülékhez, kezdve az élettartam frissítéstől, a szerviz és a gyártó elérhetőségéig. Ha gondom van a frissítéssel, felhívom, vagy regisztrálok...
Próbáld ki ezt
Informálódj itt[ Szerkesztve ]
"Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
wihar123
aktív tag
Ahogy én ismerem, c720 hard-reset:
Tartsd addig nyomva a kikapcs. gombot míg a képernyő besötétedik, ezzel egy időben az energia ellátás megszűnik és a korábbi beállítások elvesznek, amik gondot okozhattak a készüléknek.
Indítsd újra és teszteld, ha jó nyertél, ha nem jöhet a Firmware, de sajnos ehhez linkkel nem szolgálhatok.
Amit korábban írtam a zárójelben, annak alapján keress rá, garantált a találat."Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Van egy MIO MOOW 200-as gépünk amin 2008-as a térkép. Na most ezt lehet ingyenesen valahogy újabbra cserélni?
Ha igen tudna valaki segíteni hogyan kezdjek neki?Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
wihar123
aktív tag
Így van és a bekapcsolás is hasonló, de ez a módja a HR-nek, hogy kitakarítsa a felesleges dolgokat, amelyek akaszthatják a vasat. A gyártó előrelátásából fakadóan készült így, hogy a felhasználó ne kínlódjon a takarítgatással.
Az eredményességről semmi hír??
-
galaxys80
veterán
Biztos én vagyok a balfék, de van nálam egy Navigon Canada 310-es GPS és nem bírok rájönni, hogyan kell teljesen kikapcsolni.
Akár meddig nyomom a Power gombot csak alvó módba megy. -
wihar123
aktív tag
válasz galaxys80 #7436 üzenetére
Sziasztok!
Többféle 310-es van, de ami nálam volt azt úgy tudtam kikapcsolni (áramtalanítani), hogy a RESET-et nyomtam addig, míg ki nem kapcsolt, ügyelj, ha tovább nyomod, akkor gyári visszaállítást ad..."Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
keszo
őstag
-
wihar123
aktív tag
-
-
PLaci58
addikt
A mio720-hoz kell egy programot telepíteni a pc-re. Nem jut most eszembe a neve, valami miotransfer. Csak azzal lehet rá másolni, kivéve az SD kártyát, mert azt talán látja a pc.
Szerintem itt mindent megtalálsz a miohoz.[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Adott egy wayteq x985bt gps és olyan problémám van vele, hogy amikor megjelenik a töltőképernyő bekapcsoláskor, akkor szinte azonnal sípoló hangot kezd kiadni és resetelődik (néha a kép is csíkozódik resetnél).
Mi lehet a gond? IGO navigáció van/volt rajta, esetlen annak a boot fáljla sérült vagy szerintetek is inkább hw hiba és kukának tűnik az egész ?[ Szerkesztve ]
-
wihar123
aktív tag
válasz Darth_Revan #7444 üzenetére
Szia!
Ha részleteznéd, hogy mi volt az ok, ami kiváltotta, talán találnánk rá gyógyszert..."Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
PLaci58
addikt
Töltőre dugva is ezt csinálja?
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
DM43
őstag
Én két dologra tudok gondolni:
1. Megsérült a ROM
2. Az automatikus indulás be van kapcsolva és megsérült az indított program
Mindkét esetben egy ROM frissítésére lenne szükség (az utóbbira a régebbi gépeknél volt megoldás - [Aki hurokba került az így tud kijönni belőle], de állítólag az újabbaknál ez a dolog nem működik). -
wihar123
aktív tag
válasz Darth_Revan #7447 üzenetére
Sziasztok!
A kérdésre nem válaszoltál, de ismerve az User Error technikát, szerintem is ráérzett DM43 a hiba okára. Az is igaz, hogy az x985 nem hajlandó benyelni a YFGo2CE.bld "csontot"... olvastam valahol, hogy egy script dologgal ki lehet játszani és bejuthat a polgár a WInCe területre. A legegyszerűbb módszer a ROM ráeresztése lenne, de 985-re vagy nincs, vagy olyan ritka mint fehér holló.
-
Borote
addikt
Sziasztok!
Van-e tapasztalatotok beépített navigációs rendszerekkel?
Konkrétan most néztem egy ilyet, 2013-as Lancerbe lesz.
Ismertek-e hasonlót, van-e róla információtok?Köszi,
A
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs