Új hozzászólás Aktív témák
-
Werkly
őstag
Igo Primo full EU-nál miért van, hogy kilépek országhatáron és lemegy a kis nyíl a térképről? SYS-ben kell átírni valamit vagy beállítás kérdése az egész? Köszi!
-
wihar123
aktív tag
Szia Cimbora!
Azt ugye tudod, hogy ez a kérdés itt kint Warez, de itt is elfelejtetted a készüléket és a Primo verziószámát, pótold "bent" és kapsz választ. Ugyanis az esetek nagy százalékában nem mindegy, hogy Android, vagy WinCe a kérdéses szoftver és abban a Full csomagban is lehetnek hátulütők...[ Szerkesztve ]
"Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
addikt
Sziasztok! Milyen haszna van az alap kiszerelés helyett Sygic 3D térképpel felszerelt változatot venni 5000Ft-tal drágábban, ha tudtommal ingyenesen is lehet térképet letölteni erre az androidos rendszerre?
Ez a fizetős térkép valamivel jobb, mint otthon, manuális módon feltenni valamit?
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Okostelefonoktól teljesen elzárkózó felhasználónak keresnénk navigációs eszközt, lehetőleg minél nagyobb képernyővel. Gondolom WayteQ lesz a megoldás, viszont abból nem tudom, hogy mi.
1: A cél az, hogy a navigációs szoftverhez a lehető leggyorsabban eljusson. Erre az x995 vagy az x985 az alkalmasabb?
2: Az x995-öt nézve, az Android mellett a 8GB-ból mennyi marad a navigációs szoftvernek?
3: Van az x995 MAX-nak méltó nem androidos alternatívája? (méretben)
A navigációs szoftverről most tételezzük fel, hogy nem szükséges a gépen lennie megvételkor.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman
-
HARDVERAPRÓD
válasz CHIPman #8458 üzenetére
akkor nem sok értelme lesz, inkább akkor egy tabot vegyen, de samsungot vagy hasonlót. a wayteq x995-öt semmiképp nem javaslom. A GPS-t azért zártam ki, mert így ha ritkán használja mindig baja lesz a töltéssel vagy az akksival és csak kidobott pénz így szerintem. Tabot jobban lehet másra is. Lehet szokatni az okos eszközökhöz ezzel
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz CHIPman #8460 üzenetére
Értem, akkor meg ezt sem fogja szeretni. Félre ne értsd, nyilván nem bántásként szánom, de a GPS készülék nem arra való amire ő szeretné, akkor tényleg hasznosabb a papíralapú térkép.
De ha mindenképp választani kell én akkor azért javaslom az x985-öt, mert egyszerűbb használni, mint az x995-öt. Sok volt már nálam. és a visszajelzések alapján még a vásárlók 90%-a meg is bánta. Viszont az x985 azzal fordított helyzet. ez az én tapasztalatom, majd eldöntöd melyiket veszed neki. -
veterán
válasz CHIPman #8460 üzenetére
Ha csak térkép helyett akarja használni, akkor mutasd meg neki, hogy hogyan tudja a számítógépén használni a GoogleMaps és a GoogleEarth alkalmazásokat.
Egy fillérjébe sem fog kerülni és el lesz tőlük ragadtatva, mert térkép helyett ezeknél jobbat nem lehet találni
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
CHIPman
nagyúr
válasz Donki Hóte #8462 üzenetére
Azokat ismeri, és nyilvánvalóan egy hordozható eszköz a cél, nem fogom az asztali számítógépet monitorral bekötni neki a kisteherautóba.
-
veterán
-
CHIPman
nagyúr
válasz Donki Hóte #8464 üzenetére
Attól, hogy nem turn-by-turn navigációra kell, és térkép helyett, még feltétel, hogy ne legyen egy monitorhoz és egy konnektorhoz kötve. Teljesen jól leírtam az igényeket. A (#8461)-ben majdnem teljes mértékben megválaszolásra került a kérdés kisebb huzavona után, nem tudom ezek után hogy jött ide a számítógépes Google Maps.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz CHIPman #8465 üzenetére
Nézd, tőlem arra használja, amire akarja (pontosabban arra nem használja, amire nem akarja), de ha térképet kell helyettesíteni, akkor továbbra is csak a GoogleMaps-ot tudom javasolni, mert abból ki tudja nyomtatni a térképet (akár a javasolt eljutási útvonallal együtt), foghatja a kezébe, akár egy hagyományos térképet.
Mert azt nem pontosan értem, hogy ha az okostelefontól, tablettől tartózkodik, akkor egy (ezekkel kinézetben, kezelésben, használat elvében, korlátaiban) 95 %-ban hasonló navigációs eszközt mitől fog majd kedvelni
Na, béke veled, ez a te ügyed, neked kell ezt menedzselni
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
wihar123
aktív tag
válasz Donki Hóte #8466 üzenetére
"Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
HARDVERAPRÓD
válasz Donki Hóte #8464 üzenetére
-
attilaxxxx
tag
Sziasztok!
Mazda3 gps frissítését hogyan tudom megoldani, illetve magyarítani?
DVD lemezes.
Köszönöm előre is....Samsung Galaxi A54 5G
-
Grave_444
nagyúr
Sziasztok!
Navon GPS térképét hogy tudom frissíteni?
Wayteq-nél az IGO-t könnyű, viszont ezt nem tudom.
Esetleg valaki tud linkelni egy oldalt, ahonnan maga a program letölthető? -
HARDVERAPRÓD
válasz Grave_444 #8472 üzenetére
Nem viccnek szántam. ezek szerint csak tudod honnan kell. A Navonhoz innen kell.
Ha Olyan gps-ed van ami örökélettartamú frissítéssel rendelkezik, akkor a gyártó oldaláról tölthető le ingyen. Ha csak bizonyos ideig volt frissíthető, akkor ugyanonnan tölthető le csak pénzért. Ha warez megoldáson gondolkozol, azt itt nem lehet.[ Szerkesztve ]
-
wihar123
aktív tag
válasz Grave_444 #8470 üzenetére
Sziasztok!
Itt vannak azok a NavOn modellek, amelyekre érvényes a gyári frissítés.Ha viszont más terved van, akkor nem ez a Te fórumod..., levélben a többit, ha rám írsz...
[ Szerkesztve ]
-
slappy
csendes tag
Sziasztok
Feltennék egy naív kérdést, elnézést előre is.
Vettem egy Garmin DriveSmart 61-es navit, de létezik hogy csak az autóstöltő kábel segítségével lehet tölteni a készüléket ???? Kipróbáltam a gyárilag hozzáadott adatkábelt és másik kábelt is, de ezekre azt írja a készülék: nem lehet tölteni a kábellel..... ( laptopról akarom ).
Ez így működik rendesen ? vagy máshogyan is ? Nekem elég furcsa, pláne ha azt nézem meg hogy a következő frissítésre 3 órát ír, hogy fogja ez lefrissíteni magát hacsak az autóban lehet feltölteni ? Van erre valami speciális kábel, aminek a segítségével akár laptop-ról tudom a készüléket tölteni ? Az oké hogy ilyenkor adatkapcsolatra vált át, de azt sem bírja sokáig. Esetleg beállítás kell keresnem.
Szóval nem tudom hogy ennek így kell-e működnie...
Köszi a segítséget.
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy van egy androidos Navon A500-am, de egyik bekapcsolás után a főképernyőn levő nagy "Navigáció" gombra kattintva nem történik semmi, eddig innen indult a navi. Hogy tudnám a "főgombhoz" társítani az alkalmazást?
-
wihar123
aktív tag
válasz Bazs1981 #8482 üzenetére
Az előéletéről nem írsz semmit, ezért csak feltételezek;
Az utolsó mondatod arra enged következtetni, hogy lecserélted az eredetit, ebben az esetben nem ismeri, nem tudja elindítani. A baj csak az, hogy mostmár az eredetit sem fogadja el, hiába másolod vissza. Egyetlen módon tudod megoldani, ha beveted ezt az alkalmazást: Car Launcher Pro
Többet nem írhatok mert warez lenne."Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
alex devil
senior tag
Sziasztok!
Nyáron több ezer km fogok megtenni Európában és a Waze mellé gondoltam nem ártana egy offline navigáció is a biztonság kedvéért. Melyiket ajánlanátok amelyik a forgalmi adatokat is jól tudja? Természetesen lehet fizetős is.S23
-
HARDVERAPRÓD
válasz alex devil #8484 üzenetére
Garmin. Illetve az olcsóbb kat wayteq. Ezeket használom, frissítem.
-
alex devil
senior tag
Sziasztok, hosszabb külföldi utazásokhoz a Sygicet használnám forgalmi adatokkal. Milyen tapasztalatok vannak róla? Menet közben újratervezi az utat mint pl a Waze? Alapból elkerüli a dugókat vagy csak jelzi, hogy tud gyorsabb utat?
S23
-
tusik
tag
Sziasztok.
Volna egy ilyen kütyüm . Pillanatnyilag Primo fut rajta de azt nem szertem és szeretnék Igo8-at tenni rá . Tudnátok segiteni melyik verzió lenne rá alkalmas? -
wihar123
aktív tag
-
wihar123
aktív tag
Ne a találatokkal foglalkozz, hanem a szabályzattal!
Én féltem a popimat, a tiédet nyugodtan szétrúghatja a "vezér", ennek okán ha PM-ben megkeresel segítek megoldani a dolgodat."Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
Sperafico
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Tomtom 6250-es navit.
A kérdés hogy valóban egy magyar hang létezik hozza, Ervin néven és ennyi?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest