Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Semmi mosdatás nincs. Mellékesen jegyzem meg, hogy közel sem csináltam tökéletesen, éppen elkezdtem kitanulni, mikor kivették. Hoppá.
Mint látod, csak alapvető mentalitásbeli különbség van köztünk. A szórakoztatóbb, pörgősebb gameplaybe kapaszkodom, nem a becstelen előnyszerzésbe. Azt gyűlölöm és szélsőségesen elítélem, mert szégyent hoz a skillre (emellett teljesen céltalanná teszi a számítógépes játék előtt töltött időt, minden szinten értelmetlenné teszi a képernyő előtt gubbasztással töltött órákat, hiszen a hazugsággal elnyert "siker" a legnagyobb önámítások egyike). Ezt bárki igazolja neked, aki egy kicsit is ismer (vagy anno játszottam vele kompetitíven). De jobb híján mindenki önmagából indul ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest