- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
Végre feltelepítettem a Kingdom Rush Vengeance-t, hááát ez brutál jó.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Kasya
nagyúr
válasz Rigormortiis #34801 üzenetére
A felszereléseken belül, a gem mellett fog megjelenni egy bizonyos színt után. Tovább tudod fejleszteni vele a cuccokat.
-
zsotesz81
senior tag
válasz Saccco #34802 üzenetére
Szerintem a legrosszabb rész lett, már a 7. pályán elakadtam, sehogy nem tudom megcsinálni. Az előző részeket mind végigvittem, ez meg szenvedés, a tower fejlesztést is leegyszerűsítették, alig jön pénz a leölt ellenfelekből, a fejlesztések viszont drágák.
Akkor már inkább ez: [link] , sokkal jobban játszható szerintem. -
-
-igu-
addikt
válasz zsotesz81 #34804 üzenetére
Ezek nekem mostanra annyira egyformák...
Az egyetlen TD, amit a mai napig szívesen előveszek, az a Last Hope.
És esténként azért imádkozom, hogy valaki portolja androidra a Gemcraft sorozatot...A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-
Saccco
nagyúr
válasz zsotesz81 #34804 üzenetére
Azt észrevettem, hogy nagyon lassan adja a pontokat. Meg nehéz is.
Meg fogom nézni azt a másik TD-t is.
Narxis:
Az majd valami akcióban beszerzem. Remélem beesik 500 alá.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Bozek
nagyúr
Létezik még olyan TD, ami egyszer fizetős és nincs benne IAP? A Defense Zone 1-2-ről tudok, a 3 már IAP-os lett idővel.
-
Peaceliker
addikt
Cursed Treasure 2
én ezt éltem anno eléggé PC-n még flashgames korszakomban. Telón mondjuk még nem próbáltam rá. Ez is egytucat kicsit, de valamiben mégis más volt, megfogott...de már nem tudom miben, csak megláttam nemrég telón és tervben van hogy rápróbálok újra"Oh my Goa'uld!"
-
-igu-
addikt
válasz Peaceliker #34810 üzenetére
Don't touch my gems!
Letoltam androidon is, meg anno PC-n böngészőből is.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
addikt
Viszont én meg ennek nem örülök, hogy végtelenszer lehet reklámokat nézni, mert így a reklám nézés számít a legjobb módszernek a pénz farmolásra. 😔
Még Double coin mellett sem lehet szerintem többet keresni 300-nál 30 másodpercenként bármilyen módon is játszunk, de majd ezt még később lemérem stopperrel, hogy átlagosan fullos Fantasma-val mennyi idő alatt teszek meg 3 benzinkútnyi távolságot. 😅
A bug-os acsik engem is tudnak zavarni, nem egyszer írtam már rá én is fejlesztőkre több játéknál is, de sajnos csak elenyésző arányban kaptam segítséget.
Van így pár játékom, amik csak azért nem fullosak acsik terén, mert valamelyik közülük bug-os.[ Szerkesztve ]
-
válasz Peaceliker #34810 üzenetére
Ezt többször is kimaxoltam androidon, nagyon jó.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
nagyúr
Na pont jókor jött ez a cikk.
15 of the best tower defense games available on Android in 2019
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Eszembe jutott pár nagyon jó TD:
Bloons Adventure TD - van IAP, de a nélkül is simán játszható és élvezhető (bármelyik IAP megszünteti a reklámokat), rengeteg tartalom van benne
Tower Madness 2 - ebben os van pár IAP, de nem kötelező megvenni azokat, játszható a nélkül is
Bloons TD 6 - van IAP, de az sem kötelező, bár a pénz duplázót érdemes megvenni, és rengeteg tartalom van benne
Nanuleu - egyszer fizetős, de nincs sok pálya benne
Plants Vs Zombies 2 - igen, tele van IAP-pal, de jól el lehet lenni nélküle, és rengeteg tartalom van ebben is
Raidant Defense - ez szenzációs játék, a legjobbak között van! Van egy kevés IAP benne, de ha mind megveszed, meglesz a teljes játék. A későbbi pályák nagyon nehezek, és többször nekik kell futni.
Fieldrunners 2- ez is nagyon jó, és el lehet lenni IAP nélkül
Prime World Defenders - van bőven IAP, de a nélkül is végig lehet játszani, nagyon jó![ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Wlac
Ármester
Sziasztok! IAP és reklám mentes városépítős/menedzselős játék van/volt Androidra? SimCity szerűre gondolok, de semmit nem találtam. Sajnos a Play Store keresője elég kuka.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Rigormortiis
veterán
Ulalában hogyan lehet megcsinálni a "poke dodo bird" küldetést?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Rigormortiis #34822 üzenetére
Nyomkodni kell a csirkét a főzőcskézésnél
Egyébként én nem nagyon értem a hypeot a játék körül. Egy pár órát elszöszmötöltem vele, de (javítsatok ki, ha tévedek) úgy látom a játék abból áll, hogy AFK->cuccok begyűjtése/fejlesztése és utána hosszú perceken keresztül nyomkodni azt a gombot, ami a bossokat előhívja. Valaki elmagyarázná ebben mi az élvezetes?
Üdv. Johnny
-
Rigormortiis
veterán
A következő szezonban lesz bármi, ami megmarad a mostaniból, vagy teljesen nulláról kell kezdenem mindent?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
sayCet
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #34823 üzenetére
Az eleje ilyen csak.
Nem kell mindent elölről kezdeni új szezonnal.[ Szerkesztve ]
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
kicsako
őstag
válasz jonnyjoker01 #34823 üzenetére
Minden bossnak meg van a maga elemental tipusa, petet ahhoz ellentetesen kell valasztani hogy kapj bonust tőle, továbbá bossonkent eltero skilleket is kell használni. Van olyan boss ami castol es meg kell szakitani, van ami debuffol stb. Persze ha napokig ülsz egy bosson akkor "erőből" is megy, de addig masok mar 100palyaval elorebb lesznek.
-
Kasya
nagyúr
válasz Rigormortiis #34824 üzenetére
Az elso 15 napra gondolsz, ami utan server merge tortenik a fo szerverre?
Ott mindent folytatsz tovabb. Az elert teljesitmenytol fuggoen kapsz "rank" besorolast, amit aztan szep lassan lehet feljebb tornaszni, termeszetesen starfish jutalomert.#34823) jonnyjoker01 :
Hat, en 2-3 naponta 3-4 orat kozel egyhuzamban siman eltoltok vele. De atlagosan napi 2 orat. Ami vices, hogy a Galaxy jatekosok atlag jatekideje 13 percEloszor is, a csapatom semmit se csinal. Warlockkent nagyon nehez csapatot talalnom, igy nem ugralok...valamint jo a csapatosszetetel is. Ha egy "falat" attorsz, utana akar 45-50 bosst is elore tudsz menni. Na, mire azt lenyomod, az ido... Egy falat (nehez bosst) 7-10x probalok meg, a kulonbozo kimenetelek miatt (spellek miatti idozitesek, petek a magam reszere, esetleg a csapatnak). Ez onmagaban is 15-25 perc.
(Azt nem tudom tudod-e, hogy a jobb felso miniterkep alatt van egy Riport opcio, ami alatt reszletesen kiirja a petek alkalmassagat, sebzeseket es idoziteseket, amit a Boss harc alatt erdemes figyelni).
Aztan ott van meg a napi 5 PvP, es az insta is (hogy tudjam feljeszteni a cuccokat).A peteket el kell kuldeni kuldikre. De kajat mindig fozok valamit, mert kell a sok pet, hogy eladhassam, amibol aztan lehet fejleszteni a kepessegeket (a research nekem jelenleg lv36).
Es meg vannak aprosagok, mint pl. a Hero Hill promotalas a csapatnak, amit folyamatosan jo figyelni (99% felett lehet elorebb jutni, de ha a csapat tobbi tagja csak napi egyszer lep be, addigra siman visszaesik a rang es oda az ajandek Starfish...).
Osszesegeben rengeteg lehetoseg van benne es meg tobbet hozhatnak be, ha forditanak ra idot. Szerintem a jatekosok ezt varjak. Anno Light Away is nagy durranassal indult, de honapokkal kesobb se volt semmi ujitas es a kozosseg is elpartolt. Remelem itt nem ez lesz.
Jelenleg van benne tartalom, sok opcio es jo balance. Nem IAP-os es csapatorientalt teljes mertekben (ami vagy jo, vagy nem).[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Ulalában a szezon után is egyben tartja a csapatot?
Ha költeni szeretnék a játékra, melyik passt érdemes megvenni a három közül?
A többiek nagyon elhúztak, 50-60 k-val, így vagyunk 97 százalékban, csodálom, hogy nem pattintottak ki.
-
sharp4
őstag
Sziasztok!
Gyári beállítások visszaállítása előtt csináltam egy Google Play-es mentést az Idle City Tycoon játékban. Sajnos nem tudom visszatölteni a mentést, mert mindig azt írja, hogy nem vagyik bejelentkezve. Holott a play játékokba is megtörtént a bejelentkezés. Tudnátok segíteni?
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
Kasya
nagyúr
válasz Rigormortiis #34828 üzenetére
Igen, minden marad, a csapat is. 1-2 ora szerver leallason kivul mast nem veszel eszre.
Pass-bol a Pet a legjobb, utana a Shell és a Spell igeny szerint. A 3 hónaposat nyilvan erdemesebb megvenmi, mert olcsobb valamivel es hosszabb tavon tervezel a jatekkal.
Azt tudd, hogy az elofizetes csak egy karakterre ervenyes! -
Cicafiúka
újonc
Ha a cod mobile-hoz kellett új topik akkor miért nem csináltok ehhez az ulala vagy mihez is egyet?
Huawei P30, Pubg mobile: CICAFIÚ, Cod mobile: Cicafiú
-
Rigormortiis
veterán
Ezek az állatok már 98 százalékra hoztak minket úgy, hogy nekem csak 110k dps-em van (warlock).
Jó, hogy lehet váltogatni a csapattársak skilljeit/állatait, így sok dolgom nincs ezekkel, igazából csak fejlesztek.
-
Rigormortiis
veterán
Light a Way-ben mikor érdemes light upolni?
-
Kasya
nagyúr
válasz Rigormortiis #34835 üzenetére
Amikor elakadsz, vagy már túl sok időnek tartod az előrejutást.
-
Amur
addikt
Mindig van egy küldi is hogy érd el az adott szintet, azt érdemes megcsinálni a plusz rewardért, és utána.
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Sinu
senior tag
A Ragnarök PC-s verzió nagy rajongója voltam, valaki játszik az új mobil verzióval?
Nálam egyelőre nem akar elindulni, szétesik a kép aztán kifagy.No Future
-
Amur
addikt
Azt írják a neten hogy letölthető, de csak holnaptól játszható, mert akkor van a hivatalos megjelenés..mondjuk kommentben vannak is felháborodások emiatt..
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
válasz Jumbozorz #34841 üzenetére
ázsiában az, egy koreai képregénysorozat alapján készült a játék. Ott nagyon felkapott.
Én most hallok róla elöször.
A Thor Ragnarök ugrott be róla, de ezek szerint semmi köze hozzá.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Sinu
senior tag
válasz Jumbozorz #34841 üzenetére
A PC-s verzió egy nagyon jól összerakott, összetett MMORPG, hatalmas klán háborúkkal. Hazájában nagyon nagy siker volt, de kis hazánkban is volt egy kicsi, de masszív rajongó tábora. Itthon a legtöbb rajongónak már nincs ideje hetekig farmolni, és reménykedünk, hogy egy kicsit vissza hozza a régi hangulatot.
No Future
-
Wesder
félisten
Akinek rootolt telòja van csinàlna egy reklàmmentes verziót Lucky Patcher-rel az Észkerélből? (Wheel of Brain) Megcsinàlnàm magam, de jelenleg nincs PC a hàznàl hogy rootoljak.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Kasya
nagyúr
2020-ban jön a LOL mobil kiadása. Eloregisztracio megindult.
-
sharp4
őstag
Sziasztok!
Gyári beállítások visszaállítása előtt csináltam egy Google Play-es mentést az Idle City Tycoon játékban. Sajnos nem tudom visszatölteni a mentést, mert mindig azt írja, hogy nem vagyik bejelentkezve. Holott a play játékokba is megtörtént a bejelentkezés. Tudnátok segíteni?Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
bobika44
csendes tag
https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.iamtagir.game.android
Most találtam rá a That Level Again játékra. Aki nem hallott róla, tudom ajánlani, nagyon szellemes, egyszerű, néhol nehéz, de mindenképp jó (rövid) időtöltés. Ha jól látom, 4 része van.
Huawei Mate 9
-
Saccco
nagyúr
Úgy nézem még nem volt a Monolisk.
Dungen raid játék, érdekesnek hat. Lehet pályát is csinálni benne. Most találkoztam vele először.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
WhiteWalker
nagyúr
Én mostanában total ráfüggtem a HILL CLIMB 2-re
Az eleje kis egyszerűnek tűnik , miután elértem a Gold 1 helyezést , utána kezdett beindulni.
Azóta alig tudom letenniAz adventure módot érdemes játszani egyáltalán? Én csak a Cup módot játszom...
Van itt PH!-n klán? Vagy csapat ahová tudnék csatlakozni?
[ Szerkesztve ]
-
Norbi.
őstag
válasz WhiteWalker #34849 üzenetére
En nyomom az adventuret, hozza a penzt az is. Foleg, ha tul tudsz jutni az elozo rekordodnal.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs