- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
citkar
addikt
Sziasztok, tudtok ajánlani olyan tárgy keresős játékot, ahol kép alapján kell keresni?
-
-
nagyúr
Star Wars Pinball tényleg eltűnt Play Store-ból? Rendesek ezek a ZenStudios srácok. Aki megvette az összes táblát az gondolom most cseszheti. Már a SouthPark-ost is úgy kell kikukázni play store előzményekből de a star wars-osat még így se találom. Aztán csodáloznak, hogy hekkelget meg moddolt apk-t töltöget az androidos nép.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #35405 üzenetére
Szerencsére én csak 1 táblát vettem, Han Solo-sat az eredeti trilógiából. Egyébként benne vannak a Star Wars-os táblák a Zen Pinball app-ban tehát nem valószínű, hogy licensz probléma miatt tűnt el, lehet a Google szedte le, reménykedjünk mert így még vissza kerülhet. Hiányozna az a lehetőség, hogy lehet választani, hogy a jedikkel vagy a sithekkel vagy és akkor felül látszik, hogy éppen melyik Erő áll nyerésre.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz WhiteWalker #35407 üzenetére
Én ezért próbálok offline játékokra átállni.. Gta San Andreas, Dead effect 2 stb..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
interstate76
addikt
válasz WhiteWalker #35410 üzenetére
Valóban nem lenne rossz, ha lenne lehetőség keresésre az applikációban, de böngészőből megnyitva máris ott a "Ctrl + F"-opció. Minden, régebben telepített/vásárolt appom ott van, azok is, amiket az áruházban már nem lehet megtalálni.
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
interstate76
addikt
válasz Ferenczi Áko #35412 üzenetére
Az gáz. Nem tudom, hogy a fejlesztő vagy a Google hibája-e, de vicc, ha tényleg eltűnik egy app, amiért fizetett a user.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
válasz interstate76 #35413 üzenetére
Nem újdonság, évekkel ezelőtt is így volt. Nálam Dungeon Hunter 1-2, Backstab ment a levesbe. (meg valami űrhajós játék a gamelofttól, de nem emlékszem a nevére) Mit tudok csinálni? Semmit. Evvan.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
törölt tag
-
MikeWazowski
veterán
válasz jonnyjoker01 #35389 üzenetére
És ezzel a telefonon tudok játszani a 2016-os Doom-mal?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz MikeWazowski #35418 üzenetére
Bethesda kiszállt GeForce now-ból Activision és Blizzard mellett licenszek miatt, úgyhogy sajnos nem
Üdv. Johnny
-
válasz jonnyjoker01 #35419 üzenetére
Amúgy ez eléggé ciki... Végre elindul a szolgáltatás, működik, és sorra kerülnek ki a jó játékok... Gta 5, Doom, Dishonored, Skyrim...
Ennek így mi értelme volt?Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Rigormortiis
veterán
Ma már tölthető a kliens, holnaptól pedig mindenki számára játszható lesz a Dragon Quest of the Stars.
Nagyon várom!
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Saccco
nagyúr
válasz Rigormortiis #35421 üzenetére
Linkesítettem. Pénztemetőnek látszik.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Rigormortiis
veterán
válasz Saccco #35422 üzenetére
Akkor is Dragon Quest
Egy próbát mindenesetre megér. Anno a Kingdom Hearts Union Crossal játszottam több, mint egy évig, és ha olyan lenne a modellje, azt nagyon nem bánnám (gyakorlatilag értelmetlen volt bármit is venni benne, olyan jól lehetett haladni).
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
jonnyjoker01
veterán
válasz icemad #35420 üzenetére
Hát igen itt nagyon elcseszték, hogy nem figyeltek oda a licenszekre.
Ami fura viszont nekem, hogy egyátalán miért is kéne ezzel foglalkozni, hiszen Nvidiának nincs saját áruháza, mint a stadiának, ha a programon belül megnyitsz egy játékot, akkor Origin/Steam satöbbin indul el, tehát már meglévő platformon meg kell venni a játékot.
Én azt gyanítom, hogy ezek a stúdiók (Bethesda, Activison, Blizzard) pont a pénzéhes fajtából valók és azt akarják, hogy mégegyszer megvegye a felhasználó a játékot, vagy Nvidia adjon nekik %-ot az előfizetési díjból, ami szerintem rohadt nagy marhaság úgy nézve, hogy már kifizetted a játékot teljes áron, mint ahogy azt saját PC-n tennéd.
Ez nem olyan mint a netflix, hogy jogot vásárolsz a játékokhoz, mert a felhasználók előfizetés után a free to play játékokon kívül semmi ingyenes tartalmat nem kapnak. Olyan mintha a netflixen akkor nézhetnéd a sorozatokat havidíjért, ha megvetted őket már amazonon, itunes-on vagy google playen stb...
Volt is ebből meme a geforce now subredditben, Skyrimot megvetted már 9x mindenféle platformra, mégegyszer meg kell venni ha a felhőben is akarsz vele játszani
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
válasz jonnyjoker01 #35424 üzenetére
De pont ez lenne a lényeg, hogy a már meglevő játékaidhoz férsz hozzá. Stadia alapból azzal nyit, hogy vegyél meg mindent újra. És nem is működik úgy, mint ez.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Kasya
nagyúr
Megjelent egy Diablo képére készített hack n slash. Elsőre jónak tűnik.
Kóreai az alap nyelv. A karakter és tutorial átugrása után lehet angolra váltani a settings alatt. -
Kasya
nagyúr
válasz CactuS #35428 üzenetére
Nem veletlen nem sietnek piacra dobni. Alapvetoen mar kesz kellene lennie, tekintve, hogy a NetEase-nek minene adott hozza. Szerintem nagyon ugyelnek arra, hogy ne csak egy "tucat copy" legyen, hanem a valodi feelinget adja vissza...tehat kozel mindent elorol kezdenek.
A nagy csondbol itelve, valamint hogy csak valamikor ev kozepe fele lesz alfa teszt, szerintem biztos kaptak cegen belul is fejmosast a BlizzCon miatt. -
Trk.Adam87
aktív tag
-
Saccco
nagyúr
válasz Trk.Adam87 #35433 üzenetére
Leszedném a gyerkőcnek, de IAP pokolnak gondolom. Gameloft...
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
-
-
-
jonnyjoker01
veterán
Jézusom... Ennyire elcsúfítani a LEGO franchise-t. Szokásos gacha MMO építéssel megfűzerezve mikrotranzakció tengerben.
Power level = total awesomeness.
No comment.
Üdv. Johnny
-
Rigormortiis
veterán
Jó 8 óra játék után nekem nagyon tetszik a Dragon Quest of the Stars.
Valamennyire igényli, hogy áldozzon rá az ember, szerintem a havi bérlet megkönnyíti az ember életet, de e nélkül is bőven lehet haladni. Jó hír, hogy előfizetéses rendszerű, és az első hónapért nem kérnek pénzt, viszont ha mégsem tetszik a játék, akkor lemondás hiányában le fogja vonni a havi 3500at a google a számlánkról. Ergo egy hónapig térítésmentesen lehet élvezni a prémium tagság előnyeit, és ennyi idő alatt szerintem bőven el lehet dönteni, hogy szeretnénk-e továbbra is foglalkozni a játékkal.
Alapvetően egy csapat alapú rpg-ről van szó. Akinek mond valamit a Dragon Quest név, az szerintem szeretni fogja, mert fanservice az egész.
Mivel a játék már évek óta elérhető Japánban, a megjelenítés nem mondható kifejezetten szemkápráztatónak. Pont ezért viszont remekül optimalizált, gyakorlatilag kevesebbet harap az akksiba, mint a Samsung böngészője éjszakai módban.
Nekem egyenlőre nagyon tetszik.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #35438 üzenetére
Én sem játszanék vele napi szinten, de az oldschool 90es éveki LEGO szettek azért felidézik az ember gyermekkorát, a grafika és effektek sem rosszak, de a játékmenet valóban a szokásos egyre inkább pay to win irányba halad, minél többet játszol. Egyébként az első LEGO játék, amit telefonra telepítettem, biztos vannak értelmesebbek fizetősök közül.
-
Azt írják, tipikus pay2win, és a gameloft név is mond valamit (mármint semmi jót).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
Fall-N
veterán
válasz Rigormortiis #35444 üzenetére
Azért is kár, meg azért is, hogy rengeteg régi PC-s játékot nem adnak ki, holott már vígan elfutnának. Fél karomat adnám egy Max Payne 2 portért.
-
janeszgol
félisten
válasz MikeWazowski #35446 üzenetére
Szerencsére csak két kéz kell hozzá.
-
Fall-N
veterán
válasz MikeWazowski #35446 üzenetére
Azt azért nem írtam csak, mert elég nagy a hardver igénye. Nem hiszem hogy még el tudna futni telefonon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest