- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz lkksioskdl3 #35573 üzenetére
Azért ott van Play-en, hogy Hirdetéseket tartalmaz... Egy fizetős játék, amiben nem csak IAP van, de reklám is.
Mondjuk ettől függetlenül kipróbálom, mert az AdGuard azért megoldja a problémát.
-
kicsako
őstag
válasz Rigormortiis #35600 üzenetére
Telefonomat nem szívesen hagyom pörögni éjszak 8-10órán át. Kímélem az akksiját. PC-nek meg nem árt
Világvége, pánikoló zombinyuggerek, hóme offísz, úgyis a gép előtt ülök otthon mindenféle okokból kifolyólag. Egyszerűbb így.
-
robcsekwow
tag
Hali. Vannak olyan játékok amik bluetooth-on dualshock 4-el játszhatók?
-
Rigormortiis
veterán
válasz robcsekwow #35604 üzenetére
A CoD Mobile biztos működik vele, én is azzal játszottam.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
DrBubo77
veterán
Mini Metro
409,00 Fthelyett 5 napig 0,00 FtÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Rigormortiis
veterán
Hogyan tud az Era of Legends úgy felhőmentést csinálni, hogy nem kér engedélyt a gplayhez való hozzáféréshez? Kíváncsiságból feltettem egy másik telefonra is és gond nélkül behozta a mentett karaktereimet, noha játékon belül nyomát sem találni gplay integrációnak, és nem is kérdezett rá?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #35607 üzenetére
Vagy saját szervert használ, vagy esetleg nem az app, hanem a gyártó kér engedélyt, és azt régebben egy másik alkalmazásnál már megadtad neki.
Jobb ötletem nincs. -
Amur
addikt
Temple Run2-ben javították a store bugot végre(hónapok óta lefagyott ha próbáltad megnyitni), és ezzel egyidőben usain bolt is újra elérhető mint karakter.
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
addikt
Igen-igen, milyen kár, hogy napokon belül megszerzek benne minden acsit, így fizetni már nem fizetek semmiért sem, utólag sem.
Elég csúnya dolog volt, hogy minimum december óta váratott ez a javítás, most meg mire már jó és vehetnék valamit, már leült a lendület és amúgy is mindjárt végzek ugye vele.
Usain Bolt nálam is működik. 🙂
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok. Earn to die 3 már sosem lesz elérhető globálisan? Valahol biztos kiadták, csak nem tudom melyik országban, így a vpn sem megoldás...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Gwent hivatalos, Witcher kártyajáték Android-ra.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Amur
addikt
válasz WhiteWalker #35615 üzenetére
Ja és szenvedett rendesen a wifi mire lejött..szerverek paffon annyian húzzák. Karantén effekt tolja rendesen ilyenkor. Sokan vannak otthon, jött az értesítés szedik is.
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
Viszont azt kell mondjam várhattak volna a megjelenéssel..már bejelentkezéskor is(GOG-os account vagy fb account kell hozzá) voltak érdekességek. Szétesett a kép, átváltott fekvőből állóba, de a betűk szélesek maradtak, és nem tudtad elolvasni a végét. A videók és a képek elnyújtva.. Jelenleg nekem játszhatatlan(xiaomi redmi 5 plus)
-
-
válasz WhiteWalker #35619 üzenetére
Az engem is zavar.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Amur
addikt
akkor az én telefonomban lehet a hiba. Speciális képaránnyal rendelkezik.(mondjuk pont a játékok miatt.. 18:9)
#35611 Fery02 : kitalálom: a fuss 10 millió métert az egyik ami még hátravan!
Azzal még én is küzdök, valamint hiányzik még kb. 80ezer a 2 milla lifetime coins-hoz.[ Szerkesztve ]
-
fabokf
tag
válasz icemad #35618 üzenetére
Apk-t találtam délután...simán beírtam gugliba és az egyik találat egy apkfab nevű oldalra vitt, ahonnét le tudtam szedni... de telepítés után közölte velem, h nem a Play áruházból tettem fel és nem volt hajlandó futni semmilyen módon... megnéztem QuoApp alatt is de csak a második része lelhető fel a listájukban...lövésem sincs, melyik régióba jöhetett ki
-
Túl kell esni a gyakorló játékokon/ki kell hagyni őket és utána a főmenüben jobb alsó sarokban lesz egy fogaskerék ikon ami a beállításokat nyitja meg.
-
-
Beniii06
addikt
Originally built for Minecraft: Education Edition - Microsoft's version of the game designed for schools - the content makes up a series of educational worlds.
You can visit the International Space Station or burrow into the innards of the human eye, learn about renewable energy, Greek history and marine biology, and more.
Each world features lesson plans, building challenges and puzzles.
Simply visit the Minecraft store in any Bedrock version of the game (so, on Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Windows, plus VR, Android and iOS). All content is free to download until 30th June.
Ezek szerint van pár ingyenes dlc minecrafthoz, most nem tudom leellenőrizni, de hátha jól jön valakinek.
Forrás:[link]"Got any other secret weapons?"
-
válasz WhiteWalker #35626 üzenetére
Engem még 1 valami zavar. Note 10-em van és a b*zi edge kijelző tök zavaró, alig látom miatta a kártyáimat. Arra még nem jöttem rá, hogy tudom megoldani. Este 1 winem már volt paklicsere után, az ajánlott kezdő szörnypaklival mindig megjártam olyanokat húztak ki ellenem.
-
Rigormortiis
veterán
Megjelent a Final Fantasy: War of the Visions. Akinek mond valamit a Final Fantasy Tatics név, az tudja, nagyjából mire számítson játékmenetileg. Mivel számomra ez a világ egyik legjobb videojátéka, ezért nagy várakozással ültem le elé.
Sok mindent nem tudok egyenlőre mondani róla, audiovizuálisan rendben van. A gplay összekapcsolás egyenlőre nem akar működni valamiért, és sajna nem támogatja az s10e kijelzőarányát (ezért mondjuk morcos vagyok). Egyenlőre a Seven Deadly Sins: Grand Crossal játszom a legtöbbet, ami toronymagasan az év játéka nálam a tavalyi felhozatalt is beleértve.
-
válasz WhiteWalker #35629 üzenetére
Amennyire meg tudom ítélni ugyanolyan mint anno a PS4-es verzióban volt. Az alap full ingyenes és játékkal kapsz random hordókat, de van benne durva IAP.
-
Rigormortiis
veterán
válasz kicsako #35572 üzenetére
Van valami tipped a Hendrickson végső alakjához? Elég komoly csapatot összehoztam, de közel sem kerülök közel ahhoz, hogy le tudjam nyomni. Nem lehet cczni (azaz lehet, de kijön belőle), folyamatosan lifestealel, és szinte folyamatosan gátolja a saját recoverymet.
-
-
Amur
addikt
válasz fery02 #35633 üzenetére
Globetrotter nekem már megvan.
De nekem is három van, annyi hogy a harmadik nekem a 2 milla coin.
Valószínű azzal futunk ki level15-re.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Rigormortiis
veterán
válasz kicsako #35566 üzenetére
Jelentkeztem, de nem tudok még csatlakozni, mert ki kellett hozzá lépnem a korábbi klánomból, és várnom kell 24 órát, így viszont a sztoriban sem tudok tovább haladni (találtam egy kiskaput, hogy a sztori vége előtt csatlakozzak klánhoz).
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Mivel nincs külön topikja így itt kérdezem hátha vki tudja a választ.
A blade bound játékban hogyan lehet unique tárgyból legendary-t csinálni? -
kicsako
őstag
válasz Rigormortiis #35634 üzenetére
Megmondom őszintén már nem emlékszem mivel győztem le
Mivel a jelenlegi content már sokkal előrébb tart, próbálj meg egy baráti hőst kölcsönkérni(fightok előtt alsó sor) aki elég erős ahhoz, hogy egyedül lenyomja. -
fabokf
tag
kb. azóta telepítgetek külső forrásból/oldalról játék appokat, amióta a 3310-esemet lecseréltem az első korai érintőképernyős Nokiára...és annak már asszem 16 éve... na, ez idő alatt egyszer se sikerült összehoznom, hogy bármelyik aktuális telefonomat bármilyen reklámmal teleszemeteljék ... se telefonon át letöltve, se gépre letöltve, majd onnét átrakva mondjuk erre kb. 3 vagy 4 bejáratott oldalam volt csak, amik nem dobáltak fel 10-12 reklámoldalt, amikor a Download now gombra kattintottam...sajna időközben szépen gazdát cseréltek, és már ezomarhaságok, meg nem mobilos témák kerültek a letöltések helyére... na de manapság már ott a QuoApp (meg ha az becsődölne, az APKPure ) az ilyesmire
-
kicsako
őstag
válasz jonnyjoker01 #35641 üzenetére
Vidd végig a sztorit, utána válik elérhetővé
-
Amur
addikt
válasz fery02 #35643 üzenetére
Igen, Bolttal futok. Ma a 2 millás meg is lett. Így már csak kettő maradt.
Annyi hogy nekem nem pár nap lesz, mert a 10 millió futott méternél én még jóval messzebb vagyok a céltól mint te!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
DrDobos
őstag
Hali!
Azt ki lehet valahol deríteni, hogy az androidos valtozatban mik az egyes frakció vezetőknek a skilljei? Nagyban meghatarozna merre menjek a fejlesztesi fan :D
Elore is kosziSamsung Galaxy A55 5G
-
Sziasztok. Monument Valley 2 és a Lara Croft Go most ingyenes. Akinek esetleg még nincs meg, érdemes ezeket beszerezni. Mindkettő remek játék.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
fabokf
tag
válasz Rigormortiis #35630 üzenetére
Délelőtt megnéztem...elsőre azt hittem, megint a The Alchemist Code-ot indítottam el legalább is a taktikai rész grafikailag és játékmenetileg is egy az egyben arra hasonlít majd hétvégén jobban belemerülök, most éppen csak a tutorial szakasz végéig sikerült eljutnom.
-
Rigormortiis
veterán
válasz fabokf #35648 üzenetére
Én már le is töröltem. Az alchemist code-val is az volt a legnagyobb bajom, hogy kb minden lépés előtt szinkronizálgatott, és bármit tettél a játékban, mindig várni kellett, amíg homokórázik. Itt ugyanez volt a helyzet.
A SDSGC elég magasra tette most nálam a lécet, mással nem is nagyon foglalkozom.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest