- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Nem veszélyes összeg, ha nem kell reklámokat nézni.
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Megvettem a GRID-et, de rögtön a legelején a betöltő képernyőn megakadt. A FERAL feliratnál alul megy a töltő karika körbe körbe, volt hogy vártam kb fél órát is, de onnan nem megy tovább...
A készülékem szerepel a támogatott listán, POCOPHONE F1, global stabil MIUI 11, android 9, nincs root, se mókolás a telefonon.
Előre is köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
D1L1ZS
őstag
válasz #33253120 #35153 üzenetére
Szia!
Alkalmazás engedély csak egy van: tárhely.
Természetesen engedélyezve van.Wi-Fi bekapcsolva, energia takarékos mód Off természetesen...
Letöröltem, újra felraktam, de ugyan az a hiba.
Írtam a fejlesztőknek emailt, de az ünnepek alatt nem hiszem hogy válaszolnak, ha válaszolnak egyáltalán...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz D1L1ZS #35155 üzenetére
Én is Pocophone-on játszottam vele, igaz akkor még csak a beta-jával, de azzal nem volt betöltés bajom.
A teljeset még nem vettem meg, szóval az nem tudom ugyanúgy viselkedne-e, mint nálad. Nálam global beta ROM van a telefonon, szintén mókolás mentes.A beta-t próbáltad? Azzal nem volt betöltés gondod?
Amúgy én is az előttem írókkal értek egyet, mindenképp írni kell a fejlesztőknek, prémium játékról van szó.
-
-
addikt
Közben megvettem a 600ezres Nissan GT-R-t és ezzel még stock állapotában is meglett a 220 km/h acsi.
Ezzel már csak a maradék 3 db, közeli előzéses 200 km/h feletti acsik kellenek, amik majd meglesznek valamikor, egyelőre ritka sokat bénázok ezzel a hirtelen erős géppel, szokni kell még.
Meg az ünnepek miatt is kevesebbet tudok rá figyelni. 🙂-------------------------
@D1L1ZS: Kívánom a legjobbakat!
Az persze csak egy automata rendszer e-mail amit kaptál, reméljük mielőbb fog válaszolni egy húsvér ember is. 🙂[ Szerkesztve ]
-
D1L1ZS
őstag
válasz Narxis #35160 üzenetére
Szia!
Igen, Adguard Premium van a telefonomon. De eddig még egy alkalmazásnál sem volt probléma...de akkor megpróbálom úgy, hogy addig kikapcsolom.
SZERK: Nagyon szépen köszönöm, kikapcsoltam az adguard védelmet és így már tovább engedett! !
[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
válasz fery02 #35159 üzenetére
Szuper, én is visszaraktam, beállítottam a felhőmentést, ugyan a mentéseknél csak egyet hoz, de a google minden belépésnél kiírja hogy mentette az állást, gondolom innentől ahhoz köti.
Én egyenlőre az újrakezdés miatt egy astra utánzattal tolom, farmolok az éjszakai pályára és a nissanra, nekem 4 acsi hiányzik. De már fel is raktam a traffic ridert, hogy ha van időm ránézzek ott milyen acsik maradtak ki.(gyanítom ott is maradt pár vadabb)Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
addikt
Az a szöveg belépésnél, hogy "A Play Játékok mentette a játékállást" amúgy valamiért egy ordas nagy kamu a Google részéről, ugyanis itt csak is manuális felhőmentés van továbbra is!
Plusz ugyanezt tapasztaltam tegnap este a Vertigo Racing-nél is, mikor telepítettem egy másod eszközömre is megnézni, hogy miként viszi át a játékállásomat és egy darabig szórakoztam vele, de valamiért a legutolsó megnyert kupámat is tartalmazó mentésemet sehogysem akarta menteni, pedig minden egyes játékbelépésnél nyomta elém a fenti szöveget...
-
Amur
addikt
válasz fery02 #35165 üzenetére
az jó... akkor a valóság hogy egy mentett állás van, amit a beállításokban látok, és az piszok régi.. akkor csak manuális van még mindig. Viszont azt nem hozza fel sehol, csak a mentett állást látom, de nem tudok új mentést csinálni.
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Saccco
nagyúr
Játékajánló:
Kalandjainkhoz a helyi kocsmában kell hősöket toborozni, akik nem mindig tudják, hogy mire is vállalkoznak. A felbérelt harcosokkal egy halom szörnyet kell legyőzni a barlangokban. Maximum 5 fős csapatot állíthatunk össze. Meghatározhatjuk, hogy milyen hősöket választunk, milyen felszereléssel látjuk el őket. Minden körben új embereket kell vinnünk, mert elbukásukkor/győztes hadjáratuk után szétszélednek. 100 szintenként jön a főellenség. Legyőzése után új dimenzióba lehet átlépni (prestige), a szokásos módi, minden tárgy elveszik és nulláról kezdjük, cserébe kapunk fix bónuszt adó sodá-t. Nem tartalmaz nagyon tolakodó reklámokat, bár én azokat is kiváltottam (339ft). Illetve vettem egy játékgyorsító módot (690ft), nem szükséges igazából. A játékot lehet kézzel és automatán is irányítani. Sok múlik a csapat összeállításán, illetve a tárgyak különböző kasztokhoz rendelésén. A kocsmát lehet fejleszteni, ezzel csalogatva a jobb harcosokat. Helyenként nagyon elvont ellenségek (pl.: fürdőző démon) és tárgyak (pl.: törött üveg, hópehely formájú pajzs), páncélok (pl.: Mikulásruha) kerülnek elő. Akár a kocsmárost is felbérelhetjük...
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Trk.Adam87
aktív tag
Ezt próbálta valaki?: [link]
Van értelme megvenni? Ha igen mik a játék pozitívumai, negatívumai? -
WhiteWalker
nagyúr
válasz Trk.Adam87 #35171 üzenetére
Vedd meg , próbáld ki , aztán ha nem tetszik vissza kéred az árát. Asszem erre 2 órád van vásárlás után.
-
WhiteWalker
nagyúr
Tennis Clash játszik vele valaki?
Én letöltöttem , de a szokásos egyet nyersz kettőt veszitesz IAP éhes game. Hiába a ranked , ha sokkal jobb skillesebb játékossal sorsol össze a gép a saját osztályodba.
Pedig tök jó lenne az egész , csak komoly célja ne legyen vele az embernek.
-
Amur
addikt
válasz WhiteWalker #35173 üzenetére
Én próbáltam, feladtam hamar. ugyanazt láttam amit leírtál..iszonyat szenvedős, lassú haladás ha nem fizetsz. szándékosan jobb játékosokkal sorsol össze hogy vásárolj ha haladni akarsz.. amúgy tiszta clash royale csak tenisz köntösben.
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
Survivalcraft2:
osztom a rajongók véleményét: a fejlesztő jobb mobil verziót csinált a minecraftnak mint az eredeti. Nagyon jól optimalizált, és nem kell lemondani szinte semmiről azért mert mobilon tolod.
A hátránya pedig a régi MC játékosoknak előny, mégpedig az hogy a leggyengébb fokozaton is nagyon nehéz! A friss update óta, mikor is már a réz szerszámok is szinthez közöttek, még nehezebb. Azért fa és kő szerszámokkal túlélni nem egyszerű. Itt nem zombik és endermanok hanem valódi állatok lesznek a veszted! Farkasfalka, medve, párduc, orrszarvú, vagy éppen egy tehéncsorda bikája kap szét ha nem vigyázol. A bika leölése után a tehenek is néha neked jönnek, de én egy három bikás tehéncsordát 10 perc hadakozás után otthagytam, mert egyet sem sikerült annyi idő alatt kinyírnom.. Aludni bárhol lehet ha földre vagy fa burkolatra fekszel, nem kell ágy. Ha ruha nélkül mész a hegyekbe, akkor megfagysz, ha sokat sétálsz az esőben megfázol. Ha romlott ételt eszel beteg leszel(okádsz és legyengülsz), szóval egy realista minecraft ami könnyű fokozaton is hardcore!
Ha a spawn pontod közelében nyirnak ki, akkor lehet 10x meghalsz mire csak el tudsz onnan menekülni, tehát van benne rage faktor is bőven..
Tehát aki csendesen építkezni akar az itt is a kreatívot válassza, mert a challenge mode itt nekem gyakorlott minecraftosnak is elég nehéz! De minden percét élvezem! Az első rézszerszámnak is kifejezetten tudtam örülni, és hol van még a gyémánt!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
jonnyjoker01
veterán
Örülök hogy tetszik Osztom a véleményed.
Kipróbáltam az új update-et én is és így éves kihagyás után elég hardcore
Nem találtam a spawnon kavicsot (merthogy már ez kell a kőcucchoz) és egy kis fa és tök gyűjtés után elkezdtem keresgélni. Egy hegy oldalában láttam, hogy van közvetlenül egy tó mellett ezért egy nagyon nem biztonságos kis sávot építettem hogy összeszedhessem. Persze hogy beleestem a vízbe. Jól elkezdtem fagyoskodni, közben le is ment a nap, így gyorsan a hegyoldalban csináltam egy lyukat, egy tábortüzet és biztonságosan elzártam magam a külvilág elől. Gondoltam alszok egyet, de reggel megfázva keltem fel mert kialudt a tűz alvás közben
Fagyoskodva kitántorogtam a lyukamból és megpróbáltam átmenni a vékony kis hídon amit építettem a víz felett. Elfordultam balra, hogy lássam a napfelkeltét, erre a karakterem tüsszentet egyet, hátratántorgott és beleesett a vízbe. Előttem volt a híd, de szemben velem piranhák támadtak meg és a lökésük miatt nem tudtam visszamászni a hídra Elkezdtem az ellenkező irányba úszni, hátha el tudok menekülni a piranhák elől, de mivel a megfázás miatt le voltam gyengülve ezért elmerültem a vízben. Utána letettem a telefont, feladtam, engedtem hogy a piranhák szétcincáljanak
És ez csak az első 10-15 perc volt. Lehet rá fogok megint függeni
Üdv. Johnny
-
Kasya
nagyúr
Mondhatni Archero klon. Ha ettol eltekintunk, inkabb azt mondanam, hogy Archero 2.
A jatek tobb funkciot is kinal a fejlodeshez, melyek csokkentik valamelyest a monotonitas erzeset. A legfontosabb, hogy IAP nem szukseges, sot nem is erzi az ember, hogy kellene.- Klánok - A jatekban tobb, "NP" klán is találhato, melyekhez csatlakozni kell. Egy klanban a csatlakozas utan el kell erni a legmagasabb rangot, mely rangok alapjan kepessegeket vehetunk a klánban. Miutan minden rangot elertunk es a spelleket is megtanultuk, erdemes kilepni es tovabballni masik klanhoz. Tobb klán is van, melyek kulonbozo kepessegeket adnak, ezert kell minden klanon vegigmenni. Effektiv elo jatekossal nincs kapcsolat.
- Mount, pet - jatek alatt szerezheto "droppok". Segitik a jatekot, melletted vannak vegig. A petekre kulon lehet fokuszalni is.. Akar erosebb is lehet, mint a karakterunk.
- Ruha - skin, melyek inkabb kulcsint adnak, de nemi bonuszt is ha event rucit szerunk.
- Ládák - két részre oszthatók. A jatekpenzbol nyithatokra es a "valodi penzes currancy-ból" nyithatokra.
--A jatekpenzes egyertelmu, melyre egy szint felett mar minden penzt csak erre kolt az ember. Ez a resz ugymond egy "karakter gyujtos" jatek. A ladakban karakterek bujnak meg, amiket kesobb kombokban lehet aktivalni. Ezek passzivan novelik az erossegunket egy-egy világban.
--A valodi penzes valtoeszkoz (leaf) amennyire kell, jol szerezheto a jatekban. Ez a lada egy cuccot dob csak, ami a fejlesztest segiti. Nem ajanlom, nem eri meg, mert ezeket konnyen meg is lehet szerezni.Valamint a tobbfele hasznos spell, amit a palyak elorehaladtaval, szintlepesenkent valaszthatunk. Osszesegeben mind hasznos tud lenni, attol fuggoen, hogy multizunk, petezunk, vagy egyenileg taktikazunk. Lehet kozelharci, aoe, vagy ranged kozpontu a karakter.
Az elso 3 világ nagyon konnyu. A 4. mar nehezebb, de inkabb gyakorlas kerdese. A jatekos itt tanulja meg igazan, hogy a sebzes nem eleg. Az 5. világ hasonlo, de itt minden pálya egy-egy foellenseg. Itt mar a sebzes inkabb a fontos es a taktika, sebzesek kivedese. A 6. vilagban tartok most.
Minden teljesitett vilag Elite módban farmolhato, akar multiban is, +1 emberrel. Szerencsere jol megoldottak, konnyen talalhato 10-15 sec alatt ember.[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
.
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Amur
addikt
válasz jonnyjoker01 #35178 üzenetére
Redditen azt írta a fejlesztő hogy benne hagyta a régi recepteket is a kő cuccoknak, hogy aki nem olvas patch note-ot,az se érezze elveszve magát, tehát sima kővel is működnek még a receptek.
Horgász cuccokat nem találtam, tényleg dárdával kell benne halat fogni?
A tök termesztés nekem nem megy, 5ből 4 megrohad, túl sok víz van mellette azért?
egy sor víz, egy sor növény farmot csináltam. madarakat gugolva közelítve elég jól le lehet vadászni viszont dárdával. Az kicsit zavar hogy minden reggel farkascsodra van a házam előtt, pedig körbekerítettem,és kivilágítottam egy közepes nagyságú területet. ilyenkor lemegyek bányászni, mire visszajövök eltünnek.
A kajákat keveslem. hús, tök,búza, kenyér és ennyi, remélem ezt bővíti majd.(készül a 2.3 azt írta karácsonyi patch note-ban),valamint a hosszú alvás nem tetszett sok embernek, azon majd rövidít a következő update-ben.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
mefi91
csendes tag
Survivalcraft2: mit tegyek hogy ne fagyjak meg első éjjel? Tábortüzet lehet rakni?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz mefi91 #35185 üzenetére
Négy botot kell 2x2-ben lekraftolni és utána ha lerakod a földre, éghető anyaggal lehet életben tartani a tüzet.
@Amur:
Amikor fa cuccokat próbáltam kraftolni akkor írta hogy kő kalapács vagy mi kell, azt nem tudtam hogy kézzel is lehet követ bányászni csákány nélkül, így kerestem a kis kavicsokat.
A halászathoz: igen, itt nincs horgászbot ami mágikusan halat spawnol akár egy 1x1-es pocsolyába Kicsit nehezebb ez így is, főleg mivel simán meg lehet fázni a hideg vízben
Szerintem a kaja és ültetvény rendszer is kicsit egyszerű ahhoz képest mennyire kidolgozott a túlélési rendszer. Nem kéne szerintem túlbonyolítani, annak nincs értelme hogy 600 féle kaja van, de jól jönne több kaja forrás lehetőség.
Üdv. Johnny
-
Amur
addikt
válasz mefi91 #35185 üzenetére
tábortűz ahogy a kolléga mondta, illetve az elején amíg nincs ruhád, kerüld a hegyeket, keress tengerpartot, vagy olyan biome-ot ahol a középen lévő kis testhőmérsékletjelző nem kék hanem legalább sárga.
-
mefi91
csendes tag
Illetve bátorkodtam létrehozni egy SC2 topicot
-
Imre9211
tag
Üdv! Kis segítségre volna szükségem. Elakadtam a Space Marshals-ban
A problémám annyi hogy az egyik küldetés óta amit nem tudtam teljesíteni nem is tudok tovább menni mert nem kínálja fel h újra kezdjem azt a missziót.
Helyette a már teljesített missziókat tudom újra játszani Az megvan hogy találnom kéne még clue-t, de most honnan tudom melyik pályán keressem meg a hiányzókat? Random járjam végig clue-ért az összes eddig megcsinált missziót?Asus TUF Gaming FX707VI i7-13620H RTX 4070 16GB DDR5-5600 Crucial 1TB PCIe® 4.0 NVMe™ M.2 SSD
-
Imre9211
tag
válasz Narxis #35191 üzenetére
Megvan sikerült. Csak kicsit jobban szemügyre kellett venni a map-on melyik küldibe hagytam benn clue-t és ott össze kellett szedni amennyi hiányzott.
Mostmár mehetek majd az új missönreMinden forintot megért ez a játék. Nagyon hangulatos P30 Pro-n pedig nyúzok pár címet de ez a kis felülnézetes lövölde veri magasan az összeset hangulatban. Jó játékai vannak nagyon a pixelbite-nak. Ajánlom Második részét is megveszem majd ha ezzel végeztem Mondjuk az ingyenes de gondolom pénzért lehet reklámmentessé tenni majd.
Asus TUF Gaming FX707VI i7-13620H RTX 4070 16GB DDR5-5600 Crucial 1TB PCIe® 4.0 NVMe™ M.2 SSD
-
Trk.Adam87
aktív tag
A The Elder Scrolls: Morrowind-et más is próbálta már androidon? Már teljesen szépen, bug mentesen fut, egyedüli hibának azt lehet felróni, ha magyarítással játszanál, akkor 1-2 ékezetes karakter helyett mást jelenít meg, de egyébként szép olvasható méretű a szöveg is, 6" feletti telefonokon teljesen élvezhető.
Aki még nem tesztelte, az ezen alkalmazás által teheti android-on futtathatóvá a PC-re telepített, majd telefonra felmásolt Morrowind-jét:
[link] -
addikt
Vannak olyan játékok, amiknél olyan acsik tudnak lenni, amiknek a leírása csak ennyi, hogy "Titkos - Játssz tovább, és megtudod".
Most pl legutóbb a #DRIVE játék kapott egy ilyet (pedig frissítése előtt már minden korábbi acsi megvolt).
Mi az általános tapasztalatotok az ilyen acsikkal? Valamiért nem hiszek benne, hogy csak szimplán játszanom kellene tovább és megkapnám. 🙃
Sajnos Google keresés sem eredményezne konkrét leírást erről a titokzatos acsiról, ahhoz túl jelentéktelen a játék.
-
-
Saccco
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Játszik valaki aktívan a Gears POP! játékkal?!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.