- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az nem igazi insta.
A játékban melózol, amikor vége kapsz bitcoint, nyomsz szelfit, kapsz követőket, likeolod a többi robot, és mehetsz dolgozni.
Van upgrade a bitcoinért, meg követőszám után is vannak érdekes dolgok.Nekem egyelőre szokatlan, fura, hogy ennyire kötött a játékmenet. Tehát ha túlvagy a napon, akkor mindenképpen selfi kell, és mindig, minden droidot végig kell likeolni, meg kommentelni.
-
qetantst
csendes tag
válasz #33253120 #35102 üzenetére
A kötött játékmenet főleg két dolognak köszönhető
- összesen 6 hetünk volt a teljes játékra koncepcióalkotástól a release-ig, így a scope-ot szűkíteni kellett, amennyire csak tudtuk
- alapvetően történetorientált a játék, ezért (és a scope miatt) ennyire lineáris(#35100) ollie:
az értékelések többnyire iskolatársaktól érkeztek, voltak akik kevésbé vették komolyan, de akiktől több, mint 3-4 szavas értékelést kaptunk, azok szerintem legit élményt adnak át. Mindenesetre köszi a visszajelzést -
Unciv [link]
Open source Civilization klón
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
törölt tag
válasz qetantst #35106 üzenetére
Éreztem is, hogy valamivel fiatalabb korosztálynak szól, mint az enyém. Mert így 42 évesen valahogy nem érzem magaménak a játékmenetet.
Ha azt nézzük, akkor 6 hét alatt nem rossz, ha meg azt nézzük, hogy ez a Play appjai között van, akkor a minőségen picit még lehet csiszolni, mert el fog veszni a süllyesztőben.
S9+-on használom, nálam picit laggolt az első pár animáció, illetve két-három alkalommal a forgatós tárgy beállt, és akárhogy/akárhány újjal próbáltam forgásra bírni, nem akart sikerülni. Azt a pályát buktam is. Nem sokat játszottam vele eddig, kb valami junior mechanics vagyok a halmart-nál. -
-
-
jonnyjoker01
veterán
Aki jelentkezett a Minecraft Earth Android bétára, az mától tud játszani
Első benyomásom, hogy veszélyesen be tudja szippantani az embert
Szobatársammal ebben a pocsék esős időben elmentünk egy közeli Adventure-hez és a park közepén mint két idióta gyilkoltuk a pókokat, meg szedtük össze a blokkokat
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Trk.Adam87
aktív tag
Androidra most melyek a legjobb körökre osztott stratégiai játékok? (Heroes of might and magic vagy age of wonders szerű legyen)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Na, most jutok rá erre Traffic Racer-re én is, csak még kimaxoltam közben a Beach Buggy Blitz-et.
Az idei évben rákaptam a Beach Buggy játékokra, a BB Racing-et már korábban kimaxoltam, a BB Racing 2 meg kijátszhatatlan, de marad állandó játékomnak.Szóval Traffic Racing.
Így, hogy kitapasztaltad a magad bőrén, én is a Nissan GT-R-re fogok hajtani, az akkor elvileg fog tudni menni 220-at.
Most a Ladát nyúzom még, csak pár menetet játszottam eddig a játékkal, de tetszik, el leszek ezzel is. 🙂Annyi még érdekelne, hogy a pénz duplázóra van infód arról, hogy szokott-e akció lenni?
Mert a 2500Ft kevésbé vonzó ajánlat, a hasonló más játékok olcsóbb pénz duplázóihoz viszonyítva. -
tomee007007
őstag
válasz Trk.Adam87 #35113 üzenetére
Részemről a Braveland-sorozat, Warhammer Quest I-II, ami stílusban hasonló.
Konkrét Heroes III port a VCMI for Android, de nem tudom most hogyan szuperál...
Körökre osztott, de más tematikájú, viszont mindenképp ajánlom a Ticket to Earth-öt, és a Codex of Victory-t.
Van még a King's Bounty Legions, nekem nem jött be, -
Saccco
nagyúr
válasz tomee007007 #35115 üzenetére
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
penge111
addikt
Nem tudom volt -e már, aránylag friss fantasy kártyajáték, nagyon erősen hasonlít a Hearthstone-ra. De nekem nagyon bejön, hogy nem kell oldalra fordítanom a telcsit, hogy játsszak. Kicsit több taktikát is érzek benne, meg mintha nem annyira érezné meg az ember a legendary lapok hiányát. Mighty Heroes
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Amur
addikt
válasz fery02 #35114 üzenetére
Rémlik hogy volt akcióban. Örülök hogy elvagy vele, én most meló miatt félreraktam, lehet kimarad 4 achi, mert felhőmentést nem raktak bele.
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz tomee007007 #35119 üzenetére
Köszönöm az ajánlásokat. Ez a Codex of Victory jónak tűnik.
A Heroes of Flatlandia pedig engem is érdekelne, mert ha jó megveszem. -
addikt
Már hogyne lenne benne felhőmentés, anélkül nem is teszek fel játékot már telefonra.
Itt a topikban is valaki írta valaki akkoriban, hogy 3x telepítette a játékot és mindig az utolsó állásától folytathatta, meg játékon belül is ott van konkrétan egy Cloudsave kapcsoló.
Amúgy te vettél benne pénzduplázót?
[ Szerkesztve ]
-
tomee007007
őstag
válasz Trk.Adam87 #35121 üzenetére
Lehet hogy teszek vele egy próbát a hétévégén, amióta megjelent még nem volt leárazva, szóval arra szerintem kár is várni....
-
Amur
addikt
válasz fery02 #35124 üzenetére
Basszus akkor én megint úgy töröltem hogy az nem volt bekapcsolva..
Nekem az alap jött be legjobban, régen az éjszakai pályán toltam, de nem ér annyit,mert több pályát is meg kell venni. a pénzt legjobban egy jó kocsiba érdemes tolni.
Nem vettem duplázót. ránézek erre a cloud save-re, hátha helyi fájl is maradt még és vissza tudom hozni, hogy mentsem és majd ne kezdjem megint elölről ha lesz rá időm!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
addikt
Nem valami szerencsés a helyzet nálad megint akkor.
Mondjuk fura megoldás valóban, hogy kézileg kell felhőmenteni, ugyanis ugye nem ehhez vagyunk szokva, mert ha már felhőmentés, az többnyire automatikusan szokott történni.Úgy gondolom amúgy, hogy autókat nem is érdemes tuningolni (kivéve persze majd azt, amivel teljesíthető lesz a legkomolyabb acsi), hanem megveszegetni időnként komolyabbakat és azokat alapon hagyni, de lehet rosszul gondolom.
Most próbálok arra gyűjteni, hogy megvehessem az éjszakai pályát, ami majdnem felér majd egy pénzduplázóval, ahogy nézem.
De idővel magamat ismerve úgyis megveszem a pénzduplázót, mert amúgy nem költök amúgy nagyon magamra IRL úgysem. 😁
[ Szerkesztve ]
-
tpeter77
addikt
Sziasztok, létezik androidra Fortnite? Ha igen, honnan tölthető le? Fizetős vagy ingyenes?
Lányomnak keresek játékot, az osztálytársaktól hallotta ezt a játékot. Ha lehet a tabletére telepíteném, ha nem akkor az asztali gépre kerül rá. -
Amur
addikt
válasz fery02 #35127 üzenetére
jól gondolkozol a kocsikkal, én sem maxoltam ki csak azt amivel úgy gondoltam hogy teljesíteni lehet a legtöbb acsit.
Újraraktam a játékot, de most meg a google play-el van baja, valamiért nem jelentkezik be, addig meg gondolom felhőmentés is nuku..De ezt megoldom.Most néztem 100millió letöltés felett tart már a játék..mint egy clash royale. Azért ez durva!
[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
WhiteWalker
nagyúr
Valaki játszik a Forgotten Memories játékkal?
Térképet lehet szerezni a későbbiekben?
-
addikt
Kis Traffic Racer helyzetjelentés... 🙂
Ladával kezdtem, aztán Toyota Surpa, majd az éjszakai pálya megvevése és azóta azon farmolok, mint a kis angyal.
Köszönhetően a főszezon végi lazább éjszakai műszakoknak, jelenleg 370ezer kesnél tartok, valódi pénzt nem költöttem és úgy tűnik nem is fogok, mert innentöl, ha minden igaz, elég lesz már csak a 600ezer pénzes Nissan GT-R-t megvenni és azzal elvileg meglesz a maradék acsi. 🙂
Szerencsére a reklámok is olyan szintűek csak, hogy nem zavaróak számomra, így méginkább elég az ingyen való játszás.
Most már az sem érdekelne, ha ünnepekkor leárazást kapna a pénzduplázó, mert a maradék 230ezret már türelmesen össze fogom gyűjteni.
Eléggé megedzették szerencsére korábbi játékok a türelmemet ilyen téren, egyáltalán nem hangzik vészesnek számomra ennek az összeszedése.Amúgy vannak "aranyos" dolgok a játékban. Az nem csinál semmit, ha 160-nál odacsapom a verdát a szalagkorlátnak, de ha picit is súrolom a civil visszapillantó tükrét, az már viszont instant totálkár... 😐
Ma éjszaka sikerült csinálnom egy ilyen menetet:
Ha ezt platinázom, azután ránézek igen-nagy valószínűséggel a Traffic Rider-re is, még ha kicsit sem vonzzanak a motorok. 🙂
[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
válasz fery02 #35139 üzenetére
Az szép menet!
A traffic rider egyébként jó. kicsit modernebb grafika, és ugyanez csak motorral.
Annyi hogy van valami story mode szerű, tehát kicsit szinesebb lett a játék minden téren.
Az nekem a traffic racer2!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
nagyúr
Forgotton Anne [link]
Egy igényes, puzzle-platformer. Mindenki ki tudja próbálni mert az eleje ingyenes aztán egyszeri IAP-al feloldható a teljes játék.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Saccco
nagyúr
Ingyenes a Motorsport Manager Mobile 3.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
nonee
aktív tag
Sziasztok!Hill Climb Racing 2 be keresek versenytàrsakat:)
A futballban mindenkinek van véleménye, és mindenki ért is hozzá.Ha privátot kapsz,illik válaszolni!!!!
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Leárazásokra idén karácsonykor nem kell számítani?
Megvenném, illetve mindenképp megveszem a grid-et, de hátha olcsóbban is hozzájutni. -
5381
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest