-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janakbacsi
őstag
zopo zp 980+ (1G/32G, 8 mag) -ra nem tudom feltenni a cwm-et. sp flash tools nem csinálja meg. valami driver hiba lehet? hogyan lehet kideríteni a hiba okát?
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
janaman01
addikt
válasz janakbacsi #82601 üzenetére
miért nem rakod MUT ból pl a twrp t ?
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
KTU
addikt
válasz janakbacsi #82601 üzenetére
Rootolt?
Vagy van benne root kapcsoló mint a ZP700 JB-ben.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
janakbacsi
őstag
válasz janaman01 #82602 üzenetére
próbáltam azt is, de az sem működik. nagy nehezen sikerült rootolni, de a recovery nem akar felmenni.
mut elindít - recovery update - utána megkérdezi hogy akarom-e flashelni a recoveryt vagy valami ilyesmi - mondom neki hogy igen - utána nyomok egy reboot to recoveryt és nem történik semmi."You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
silver10
aktív tag
válasz gipsztigris #82597 üzenetére
Jó, akkor legyen úgy, hogy úgyonolyan megoldásút. Hiszen, lehet, hogy nem is 1 ugyanazon gyártmányról van szó. Néha nekem is sikerül pontosan középen ketté vágnom a szörszálat a roppant éles fejszémmel.
-
KurtCobain
őstag
válasz Rodzser Mór #82593 üzenetére
Kihangosítva telefonáltál? Hívásnál az előlapi hangszóróból jön a hang, a figyelmeztető hang meg a hátsó 'csengő' hangszóróból. Szvsz nincs köze hozzá.
Mmm'kay?
-
mdk01
addikt
Szeretnék venni majd nem sokára egy telefont és olyat vennék ami elfogadja a dupla SIM kártyát. Az érdekelne első körben hogy megbízhatóan működnek-e, mert gyakorlatilag csak ezért vennék új telót úgy nézki. Ami érdekel még hogy úgy tudom ezeknél a telőknál már nem kell SIM-et váltani hanem egyszerre tudja fogadni a hívásokat mindkét SIM-ről. Ez igaz?
Esetleg jöhet ajánlás is 50k környékén.
Első körben: zopo zp780 és lenovo P780Meggyőzhető vagyok mert tök hülye vagyok az E52 után
Esetleg jöhet ajánlás hogy hol vegyem meg, de fontos a gari.Köszönöm előre is.
-
mdk01
addikt
válasz WOT-H-A-C #82608 üzenetére
Aham...megtettem.
Szóval nekem csak az lenne a lényeg hogy ha bármelyik SIMről hívnak kicsörögjön a telefon anélkül hogy át kelljen váltanom arra a SIM-re. Ha jól értelmezem ez a DUAL STANDBY. Ha én akarok hívni vmelyik SIM-ről akkor akár át is válthatnék ez nem érdekel a lényeg hogy átváltás nélkül kicsörögjön.
Szóval ezek alapján milyen lehetőségeim vannak?
Köszi -
mdk01
addikt
válasz b0bcat #82609 üzenetére
Hát nem tudom....
Olvasok itt 100-120k-ról telefon ügyeileg, aztán látom hogy 40-60k környékén is vannak. Aztán olvasok olyat hogy vki Kínából veszi, de oda szól a gari.
Ezeken túl meg találok egy ilyet ami Magyar oldalnak tűnik, magyar menüs telefonnal normális áron, de nem találom hol írják a garit.
5éve nem vettem telefont és nagyon lemaradtam azért nem értem ezeket.Köszi Neked is.
-
aytukabozs
addikt
Kicsöng bármelyiken is hivnak, de 1 időben csak 1 hívást kezel, ha az egyiken beszélsz a masikon nem vagy kapcsolható (dual standby) ezt gyakorlatilag minden 2 simes okos tudja.
A drágábbak (dual active) kicsengnek akkor is ha a másikon beszélsz.[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
WOT-H-A-C
veterán
ami a lényeg...dual standbynal ha az egyik számon bejövőd van és beszéltek addig a másik szám inaktív és nem érnek el rajta!! max kapsz 1smst hogy kerestek.
dual aktívnál mind 2 sim aktív és válthatsz a hívások közt!
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
426os
őstag
Csak egy tipp: Bemész az Edigital-ba és vásárolsz egy Redmi 1s-t (55k). Minőség, teljesítmény, magyar gari. Egyedül akkor lehet problémás, ha a második SIM slotban Telenor-os kártyát szeretnél használni. Még nem tudni, hogy az Edigital által forgalmazott példányokban van-e javítva ez a hiba.
Természetesen sok már lehetőség is van, ez csak egy tipp
A lényeg, hogy a műszakibazárt és hasonló "magyar" oldalakat (dropshipper) messziről kerüld el..
-
csordas78
csendes tag
Helló mindenkinek.
Olyan problémám van, hogy van egy DOOGEE DG2014 telóm, és ha rá dugom a számítógépre USB kábellel, nem látja a gép! Nem értem, mert eddig minden alkalommal mikor összedugtam, a telefonon felugrott egy ablak, ahol ki lehetett választani, hogy milyen módban akarom csatlakoztatni a számítógéphez, de ez most csak tölt. Valaki segítsen ebben!!! Köszi a válaszokat.
-
Zeki
nagyúr
A műszakibazár kínából rendeli NEKED, és te fizeted a 27% Áfát!
Van a dual standby, ami egyszerre van 2 hálózaton, de ha az egyikkel beszélsz, a másik nem lesz a hálózaton.
A dual active meg ha egyikkel beszélsz, akkor a másikon is tudnak közben hvíni, és te válthatsz hogy melyiket veszed fel.Jó dual standby telefon, és már hazai rendes garanciával van az edigital.hu -nál a Xiaomi Hongmi 1S.
-
Remiel
őstag
Ezt a magyar garit bátran felejtsd el a kínából behozott telefonoknál, akik árulják azok is kiküldik ha baja van, ha esetleg csak valami kisebb gond van akkor meg belenyúlnak és jó esetben helyrehozzák... na ennyit a gariról.
Vagy vegyél itt is forgalmazott készülékekből dualt , de azok meg szarok a jobb kínaiakhoz képest, viszont cserébe legalább drágábbak."Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
b0bcat
addikt
Na, pont az ilyen oldalakat kerüld el nagy ívben! Plusz pénzért rendelnek a nevedben, magyar gari pedig nincs. Ha fontos a magyar gari, akkor itthon nézelődj: Auchan, Tesco, Edigital, emag.hu, stb. Jó áron igazán csak kintről tudsz új kínai készüléket rendelni.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
7Sony7
addikt
válasz Blizzardking #82599 üzenetére
Ezek mind "nagyágyúk", és nem olcsók, ezért kevés a tapasztalat.
Keress gazdákat, vagy saját topicot.
Annyit tudnék hozzátenni, hogy a thl 4400 at mintha jobban ajánlanák, mint az 5000 et, és mintha a gps is jobb lenne benne.
Snapi fogyasztás: nekem snapi s4 van 2*1500Mhz krait maggal, szerintem eléggé kajál, viszont nagyon gyors. ( két maggal 16xxx antutu)Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
aytukabozs
addikt
To2c szünetelteti néhány telefon forgalmazását, mert ellepték a piacot a refurbished telók.
Mondjuk ez néhányunknak nem ujdonság, igaz kedves Antelife?
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Laza...
addikt
-
Zeki
nagyúr
válasz aytukabozs #82623 üzenetére
Bannolják a Lenovo-t? Na mintha más márkánál nem lettek volna gondok.
Lehet csak kitalálták ezt a dolgot. -
mdk01
addikt
Köszönöm mindenkinek a sok segítséget!
Ezek alapján nézelődöm tovább és majd kérdezek ha tudok értelmeset. -
GoldhandRent
őstag
Hali
Ezzel a tabival szemezek egy ideje, anyumnak venném.. Mi a vélemény a gyártóról (soha nem hallottam róla...), és úgy apaból a készülékről ? Mit tud ez a SoC ?
Esetleg van-e valakinek ilyen (vagy ilyen márkájú) tabija ?Kérdés ami a nézegetés közben felmerült: kicsit hajaz az iPad-okra, és ugye a vámon "keresik" a kopikat... Vannak olyan buták a vámon, hogy ráfogják, hogy iPad kopi ? ((mert amúgy tabiból annyiféle van...egyik se hasonlít a másikra -irónia off- kapásból fel tudnék sorolni 12 db-ot, ami ugyan úgy néz ki, mégse kopi ))
[mert ugye nem kérdeznek rá, hogy kopi vagy nemkopi, bezúzzák és buktad a lédet][ Szerkesztve ]
-
-
Zeki
nagyúr
válasz GoldhandRent #82628 üzenetére
Ha iPAD lenne ráírva, akkor koboznák el a vámon.
-
b0bcat
addikt
válasz aytukabozs #82623 üzenetére
Sőt, azt is írják, hogy az ilyen "refurbished" telefonoknak az az egyik ismertető jegyük, hogy fülhallgató nélkül csomagolják őket.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
Blizzardking
őstag
válasz 7Sony7 #82622 üzenetére
Jelenleg egy Lenovo S750-est hajtok, és nagyon szeretem. Csak az aksi miatt nem váltanék 4400-ra, se egyéb másik 4 magosra. A fogyasztás és az eddigi rutin - ha szabad ezt mondani - miatt szívesen választanék MTK-s telefont. Ha megjön Roland78 Honor6-ja, remélem okosabb leszek.
Amit eddig találtam a Hisilicon-ról úgy általában, az az volt, hogy ADB parancsokkal tettek rá pl recoveryt, nem találtam olyat hogy valami flashtool-szerű grafikus programmal macerálták volna. Ami önmagában nem baj, csak gondoltam hátha valaki már cserélt pl recoveryt Hisiliconos telefonon.Köszönöm a válaszod.
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
GoldhandRent
őstag
oké, nyílván... de a butaságot arra értem, hogy ami kicsit is hasonlít vmire, arra rákenik, hogy kopi.. holott tényleg sok egyforma tabi van, mert ...mert
-
-
Freiherr
őstag
válasz GoldhandRent #82636 üzenetére
Nem a kinézet számít,hanem a márkajelzés.Ha az nincs rajta,akkor nincs gond szerintem.
XXX
-
tototos
őstag
Sziasztok.
Valaki rendelkezik már Newman K1S készülékkel? Vagy van valamilyen tapasztalat már vele? Eközött és a ZTE v5 között vacilálok.
-
WOT-H-A-C
veterán
Pálinkás jóregglt az uraknak!!!
-
zzzzorgi
csendes tag
válasz WOT-H-A-C #82640 üzenetére
Üdv mindenkinek.
A segítségeteket szeretném kérni.
Vettem egy dual simes mobilt kínából samsung galaxy win pro a tipusa.
Természetesen nincs rajta semmilyen értelmes program és kezdésnek google play-t szeretnék rá telepíteni, ha lehet rootolás nélkül.
Töltöttem le google playt (.apk) telepítő csomagot egy helyről amit fel is telepítettem, de nem működik. El sem indul, meg sem nyitja.
Mi lehet a megoldás? Van olyan telepítő ami jó lehet remélhetőleg csak azért nem működött mert nem a megfelelőt szedtem le és telepítettem.köszi a segítséget előre is.
Zsolt
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz zzzzorgi #82643 üzenetére
tudni kéne hogy eredeti e a telefonod....ha eredeti akkor nincs nagy gond ha snapdragon van benne akkor mi a menet? Tenni kell rá egy cwm-et mondjuk fast bootal utána jöhet gapps ami fontos hogy az android verziòddal megfelelőt tegyél fel...vagy lehet hogy azzal az odinnal is meglehet csinálni nem tudom sosem volt samsungom. van valami reco a telefonon, gyári,cwm twrp vagy valami??Higyan akartad telepiteni az elozot?? milyen gapps csomagot tettel fel??
megj. lehet hogy az odin az exynossal szerelt samsungokhoz van?
-
csordas78
csendes tag
Helló mindenkinek.
Olyan problémám van, hogy van egy DOOGEE DG2014 telóm, és ha rá dugom a számítógépre USB kábellel, nem látja a gép! Nem értem, mert eddig minden alkalommal mikor összedugtam, a telefonon felugrott egy ablak, ahol ki lehetett választani, hogy milyen módban akarom csatlakoztatni a számítógéphez, de ez most csak tölt. Valaki segítsen ebben!!! Köszi a válaszokat.
-
zzzzorgi
csendes tag
válasz WOT-H-A-C #82647 üzenetére
Ami biztos azaz, hogy a telefon eredeti samsung. Samsung márka boltban vettem.
Minden más amit írtál Kínai...alapvetően apple cuccokat használtam eddig, de szükségem van egy 2 kártyás telefonra ezért vettem ezt és mivel most munkaügyben knt vagyok így itt vettem meg, nyilván jobb áron mint otthon. Persze ha nem tudom rendesen használni akkor kár azért a pár 10e forintért... Bár remélem nem így lesz...
Egy sima apk file-t letöltöttem, átmásoltam a telefonra és telepítés. Fel is ment, de nem műkszik. Aztán uninstall most nincs rajta. Az imént tettem file skype-ot, ugyanígy letöltöttem, de abből is a második letöltött verzió működött csak az első nem lépett be a fiókba.
Nagyon nem tudok itt vele szórakozni mert a net nagyon lassú és minden értelmes oldal blokkolva van a kínai nagy tesó álltal és vpn-es buherával tudok csak keresgélni, de nem túl stabilan. Viszont ez a google play dolog fontos lenne mert e-nélkül azért nehézkes bármit is feltenni.
Ezzel még szórakoznék egy kicsit csak a magam megnyugtatása végett. Főleg mert két telefont vettem ebből a tipusból, a másikat a feleségemnek. Így a haszon is nagyobb, de ugyanakkor a veszteség is, ha nem lesz teljes értékű a kütyü...Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest