-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
Na kérem, marha sokan szívnak itt a GPS-szel, de a Lenovo A660 baba ebben is
-
gipsztigris
addikt
válasz CoolBoy323 #37948 üzenetére
Egy percig volt a kezemben egy ilyen, de nemhogy 300 dollárt, de még 100-at sem adnék érte.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
akos727
senior tag
Egy sima 6589-re készült rom vajon jó T processzoros telefonra is? Umi X2 turboval a konkrt darab. Nem szokták feltüntetni, hogy jó-e viszont láttam már ahol írták kommentben, hogy az adott rom működik T-s darabon is.
-
sasa311
veterán
155 x 75 x 25mm a mérete.
Összehasonlításképp a G3 mérete:
135 x 65 x 10.8 mm2 centivel nagyobb (meg jóval vastagabb...) De valahogy ki kell bírnia a kínai űrprogramot
Ha jól látom tegnap rendelt is egyet mr "Kovacs" hazánkfia
[ Szerkesztve ]
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
alexw801
senior tag
A jpg ügyben nem szeretnék beszélgetni, 12 éve fényképezek Canon EOS digi géppel, mindig jpg+RAW mentéssel. Komolytalan jpg-et feldolgozni. Viszont előre be lehet állítani a jpg feldolgozás paramétereit, a V987-en is. Mondjuk egy esküvői fotós csak jpg-ben lő, nem ér rá RAW-ot feldolgozni.
Nincs értelme jpg tömörítési arányt keresni itt, elég a megapixel választási lehetőség.
A Camera FV-5 app-ot mentési bizonytalansága miatt én nem használom, bár még nem szedtem le. A ZOPO ZP100 és ZTE V970 telefonjaimon gond nélkül működött.
Volt rosszabb is, ha jól emlékszem a Paper Camera úgy lefagyasztotta, hogy az akkut kellett kivenni.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
andatti
senior tag
válasz instantwater #37958 üzenetére
Azért csak óvatosan...
400 dollár az azért erősen elgondolkodtatja az embert...
Pl. itt, vagy itt is megveheted... -
7Sony7
addikt
A haier w718 ról van valakinek személyes tapasztalata? A Lenovo A660 ról elég jó infókat kaptam, kíváncsi lennék, ez milyen.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Mandarinn
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni kínai mobil nézelődéshez Nagyon új vagyok ebben még.
Amit keresnék:
-Nem kell dual sim csak úgy láttam itt foglalkoztok erősen kínai telefonokkal
-jó minőség (ház, akksi,üveg ilyesmi
-4 - 4,3" jó kijelző (IPS?) Minél nagyobb felbontás
-Jó fényképezőgép! Nem a megapixel számít ha jó akkor jó 5mp már elég lenne tiszta kép esetén.
-vékony káva
-erős wifi !!! Nagyon fontos
-erős kétmagos proci A9 1 - 1,2Ghz vagy ennél erősebb bármilyen mag
-MegbízhatóVan ilyen olcsón kínából?
Meg úgy egyáltalán mik a jó márkák amiket érdemes nézni?Nagyon köszönöm!!!!
-
andatti
senior tag
válasz Mandarinn #37969 üzenetére
Olvasd el a téma összefoglalót illetve az excel táblázatot... A boltok listája is fel van sorolva, pl. az etotalk-on elég jól lehet szűrni, az általad is felsorolt feltételekre... A tapasztalati vélemények pedig az excel táblázatban.
-
Zeki
nagyúr
-
7Sony7
addikt
Hogy tudok üzenni egy tag nak, aki most éppen nincs jelen?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Zeki
nagyúr
A Privátra kattintasz.
-
Zeki
nagyúr
Most 176 USD postával a Jiayu G3S
Ez az akció volt már?
Cubot GT99 + 8GB-os kártya+ blutooth headset 156 USD postával.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz CoolBoy323 #37984 üzenetére
Az ezüst az itt is 201 USD, szóval most ez valóban akció.
-
Zeki
nagyúr
válasz CoolBoy323 #37986 üzenetére
A Focalprice régi bolt, semmi gond velük, csak nem szoktak olyan olcsók lenni telefonban.
-
Zeki
nagyúr
Egy kis érdekesség a Focalprice-ról:
BYZ-H181 fülhallgató mikrofonnal náluk, a budgetgadgetsen és az aliexpressen. -
imicip
csendes tag
Sziasztok,
tudnátok ajánlani 5.7-5.8-as méretben olyan telót, amelyik megbízható, nem kell buherálni, ips-es hd felbontású, jó kamerája van, esetleg az OTG-t is tudja, értesítő led van rajta?
Köszi mindenkinek.Az élet lenyűgőző grafikájú 3D játék, csak sz@r a vége....
-
Helltak
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok miért lehet az, hogy a real boxing játékot valamelyik telefonra le tudom tölteni a play áruházból, másra (zte v967s) pedig nem kompatibilist ír. A többi telefon is amiről beszélel, ugyan ilyen hardverrel rendelkeznek.
Esetleg valahogy ki lehet küszöbőlni ezt a problémát?
Régebben volt amibel pl a telefon nevét változatta, így lehetett leszedni a dolgokat..[ Szerkesztve ]
Oneplus 12
-
alexw801
senior tag
válasz Helltak #37990 üzenetére
Lehet kotorászni a www.4pda.info lapon, az ott fellelt apk fájlokat lehet installálni. Puskin nyelve szükséges a megértéshez.
Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
BullZeye
veterán
Ha Minidealtől kell valami infó, vagy akármi, akkor kerüljétek meg Joyce-t, és menjetek rögtön Katherine-hez.
Joyce csak azt hajtogatta "no rom, no rom, no email, no email"
Katherine pedig 2 nap alatt elküldte a romot ami kellett. (vagy legalábbis remélem, ha letöltődik felrakom, aztán kiderül)
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
janakbacsi
őstag
márciusban vettem minideal-től 2 db jiayu g2s telefont, egyik sem akar műholdat találni. érdemes ezeket visszaküldeni? meg fogják javítani?
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz janakbacsi #37997 üzenetére
1.hszben levo "trukkot" megcsinaltad?
A-GPS-el sem? -
alexw801
senior tag
-
smkb
őstag
válasz janakbacsi #37997 üzenetére
A-GPS bekapcsol, adatforgalom engedélyez, Mobileuncletools-sal kb minden használat előtt AGPS restart, meg cold műholdkeresés. Ezek kellenek mind, akkor elvileg izzik GPS, bár csodát ne várj, nem lesz valami pontos (én 15m alá menni nem nagyon láttam). A V987 2 - 3m pontossággal működik, bekapcsolt A-GPS és adatforgalom nélkül. Vissza hiába küldöd szerintem, ezek ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mozilla Firefox
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest