-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
Néztem az excel táblázatot. Nagyon jó ötletnek találom. Kár, hogy nem mindenki tölt ki minden rublikát, amit sokszor a szöveges kifejtés sem pótol, így nem lehet őket összehasonlítani...
Más.
Asszem lejjebb kell adnom az igényeimet és nem 150-200 $, hanem max. 20 ezer Ft értékben keresnék normális telót, ami stabilan jól működik, megüti a vodafone smart mini (15 ezer+3000 feltöltésért adják) szintjét, esetleg jobb is annál... kijelző-felbontás, rom-ram tekintetében. Fontos volna a normális akku, (legalább 2 nap), valamint a minimum 4-es értékelésű gps /1-5 skálán/ "5 colosról asszem lemondhatok, de az, az ebook miatt lett volna jó, meg a normális netezés miatt, fotózás szempontjából is lejjebb adtam, de jó volna legalább 5 Mp...Láttam vannak 5-6 colos telók 256 mb memóriával, de az szerintem a vicc kategória... nem?
-
GIJoe
addikt
válasz andatti #38351 üzenetére
A Lenovo A800 nem férne még bele? 23K kb.
-
gipsztigris
addikt
Lenovo A660....szerintem. Egy picit több, mint 20 de megéri a többlet.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
DJGABI
addikt
Jiayu G2? [link]
Többiekhez: ennél lejjebb gondolom nem érdemes adni kétmagosba (nem is nagyon van). Nem nekem lenne, hasonló speckóval, méretbe van még valami ami szóba jöhet 100$ körül? szerk... van itt választék
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Zeki
nagyúr
válasz CoolBoy323 #38357 üzenetére
Ja, oké.
-
Rawulf
őstag
Segítene valaki, aki vágja a ThL típusokat?
Kínai haveromtól kaptam árat az alábbi gyönyörűségre (mától rendelhető), de csak a kínai modell nevét tudta megmondani, ami MEIHOUWANG. Az a tippem, hogy a ThL W11 (Monkey King) telefonról van szó, de nem vagyok benne biztos. Hardveresen megegyezik az UMI X2 32GB modellel, csak a kamerája már 13mp:"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rawulf
őstag
válasz CoolBoy323 #38361 üzenetére
Nem tudod esetleg, hogy ez is gorillás-e, mint az UMI X2?
Úgy látom, hogy Gorilla üveg helyett inkább jobb kamerát tettek bele. Ötletes választás.
[ Szerkesztve ]
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
b0bcat
addikt
Láttam vannak 5-6 colos telók 256 mb memóriával, de az szerintem a vicc kategória... nem?
Azok SC6820 SoC-cal szerelt készülékek, átalakított külsejű 2.3-as Androiddal (ami azt hazudja magáról, hogy ő 4.X-es rendszer). Az XDA fórumon olvasottak alapján alap dolgokra alkalmasak (még ennyi memóriával is), de sok velük a minőségi probléma. Ja, és se 3G-t nem tudnak, se GPS nincs bennük.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
gipsztigris
addikt
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
veterán
Esetleg elgondolkozhatsz ezen a telefonon. Kuponnal (CSAFF8) kapsz rá 8% kedvezményt, azaz kb 23k-ért megkapod. Nem azt mondom, hogy ez a világ legjobb telefonja, de 5" (a méretét elírták), az általad elmondottaknak megfelel.
Persze, csak 512MB RAM van benne, de a többiben sincs több. 4.1-gyel pedig nem is fog problémás lenni az alap funkciók esetén."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Víz Elek
senior tag
Ma rendeltem ezt a készüléket, szerintetek jó választás volt ennyiért ?
Ha esetleg nem jönne be nekem, akkor itthon mennyiért passzolhatnám el ?Samsung S9
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Víz Elek #38372 üzenetére
itthon mennyiért passzolhatnám el ?
amennyiért megveszik
én biztos nem vettem volna meg, 5,5" QHD-val már necces... meg nuku infó az akksiról
de Te úgy látom elég mazochista vagy
szerk: nem tudom, attól függ találsz-e egy balekot, aki ezt 50k-ért megveszi
[ Szerkesztve ]
-
Víz Elek
senior tag
válasz CoolBoy323 #38373 üzenetére
és vajon mi lehet azaz ár ?
Most így kijött durván 40k-ból, 50-ért ellehetne adni ?Samsung S9
-
Víz Elek
senior tag
válasz KurtCobain #38377 üzenetére
értem, először egy w100-at rendeltem, de itthon visszafordították még egy jó hónapja.
Most megy úgy gondoltam, hogy akkor annyiért amennyiért vettem akkoriban a w100-at, akkor nézek valamit
Samsung S9
-
Víz Elek
senior tag
válasz KurtCobain #38379 üzenetére
Na mindegy, majd ha legfeljebb nem tetszik, akkor eladom itthon valakinek.
Samsung S9
-
nagyúr
válasz Víz Elek #38372 üzenetére
Nem kioktatásképpen, hanem javaslat szinten:
sokszor volt már a fórumon : ha nem feltétlenül babrálni szeretnéd, akkor olyan készüléket kell választani, aminek legalább fóruma van a PH!-n, így egyszerűbb lesz az életed.
Fontos egy kínai telefon háttere, támogatottsága.Ebből a szempontból a w100 jobb lett volna, mégha másonnan rendeled is. Még ha ugyanolyat rendelsz is, mint amit a királyi posta visszaküldött.
De nézzük az előnyét: rengeteget lehet belőle tanulni, hogy mit és hogyan kell menteni, magyarítani (ha nincs magyar nyelv, stb...)
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
andatti
senior tag
válasz Víz Elek #38374 üzenetére
Eszerint 2100 az aksija és 2-t adnak ezért az árért...
Illetve 199 $ kérnek érte maximum, de ez csak ebay, használt telót pedig nem vesz mindenki...
amúgy hiába 5,5-es '260 k colors" csak 200 telefonszám fér bele, stb. így szerintem nem érte meg, van ennél jobb, hasonló árban... de te tudod. Utólag véleményt kérni pedig szerintem felesleges, ettől nem nyugszik meg a lelkiismereted, látom más sem tartja jó vételnek... akkor meg csak a vérnyomásod emelte meg.
Legközelebb előre kérdezz!MINDENKINEK NAGYON KÖSZÖNÖM A TIPPEKET!!!
(elvonultam hasonlítgatni... ) XD XD XD
-
hungobungo
senior tag
válasz andatti #38382 üzenetére
260k colors ki lett vesézve hogy kis felbontásnál nincs különbség a true color és ez között, de szerintem inkább a standard hasamra csapok és irok vmit jellemzökkel állunk szemben, android 4.2-en tutira nem 200 kontakt a limit, a sim kartya is kb. ennyit tudott a mult évezredben.
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
Aksomatic
senior tag
A Basic Bear-ről vélemény? [link]
Gyanús...de nem kell előre fizetni és van PayPal. -
GIJoe
addikt
válasz kiralyroli #38385 üzenetére
MTK6577 közel 6" már karcsú kicsit...
Aksomatic: a paypallal is előre fizetsz...
[ Szerkesztve ]
-
andatti
senior tag
válasz CoolBoy323 #38383 üzenetére
Phonebook 200 - nem magamtól írtam...
38385 királyroli Ne is fájdítsd a szívemet... bár lehet, hogy a nagy tenyeremnek azért az már nagy lenne...
-
nagyúr
válasz Aksomatic #38394 üzenetére
"Frequency: 2.5G - (GSM/ GPRS/ EDGE): 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz
3G - (HSPA+ 42Mbps): 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100 MHz "
A többi rendben volt, csak ez a megfoglmazás, hogy "kétésfélGÉ", az olyan vicces.
És tényleg: "2.5G, which stands for "second and a half generation," is a cellular wireless technology developed in between its predecessor, 2G, and its successor, 3G."
Hát ma is tanultam valamit.Amúgy a frekvenciasávokat illetően használható kis hazánkban.
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Ájvé
veterán
válasz cappa72 #38395 üzenetére
Még 2,75G is van ez az Edge, azt hittem eddig hogy 2,5G az Edge, de tévedtem (mindig tanul valami újat az ember).
2,5G a GPRS.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest