- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
válasz nyisziati #125088 üzenetére
Pont a dual active SIM a lényeg egy kétSIM-es telefonnál szvsz, a dual standby amolyan öszvér megoldásnak tűnik. Ezért is keresek dual activeosat. (Bár fontos megjegyeznem, hogy nem volt még dual SIMes telefonom, a célom az, hogy ne legyen mindig 2 telefon nálam, hanem a cégest és a magánt egy telefon tudja.)
KamuMazsola
Ez a Vernee Apollo Lite a specifikációk alapján elég durva hardverileg és tud B20-at.
Deee.... hol a hiba? Kínai telefonoknál mindig van valahol egy hiba Rossz minőségű a kamera pl?www.vakbelmutet.hu
-
nyisziati
veterán
válasz paulkaresz #125102 üzenetére
Ehhez képest egy adatlapon szerepelnek, ugyanolyan speccel.
Másik példa: az én telómnak is van 3 "alias"-a:
1) Redmi
2) Hongmi
3) Red Rice.De ugyanaz a telefon, ugyanazzal a speccel mindenhol.
-
nyisziati
veterán
válasz paulkaresz #125102 üzenetére
Itt a GSMArena egyszerűen Vibe Shot névvel illeti a telót, és szerinte van benne B20.
[link][ki/L] -
nyisziati
veterán
válasz paulkaresz #125106 üzenetére
Pedig most lenyitottam a frekitáblát a GSMArena-n, és a 800 MHz-es sor végén ott vigyorgott a Z90-7.
[ Szerkesztve ]
-
Roli5
tag
Ez a ma este a "B" brandről szól, úgy néz ki.
Na hol a kakukktojás?
Ha ezzel az oprendszerrel jönne, nem biztos, hogy átütő sikereket érne el...
-
paulkaresz
aktív tag
válasz nyisziati #125107 üzenetére
Gondolod a "kici" kínai nem tudja mit árul?A GSM arena-n kívül is van élet. Ha tudná a B20-at néhány százzal többet eladhatna belőle,biztosan nem hagyná ki ezt a ziccert.De részemről ennyi volt,lehet hogy nincs is igazam.
Tinydeal Cellphone · Works at TinyDeal.com
Network Support:
FDD-LTE1/3/7(1800/2100/2600) ;
TD-LTE:B38/B39/B40/B41(100MHz)(1800/2300/2600);
WCDMA1/2/5/8(2100/1900/900/850) ;
TD-SCDMA: B34/39(1800/2000);
CDMA2000/EVDOC0(800);
GSM2/3/5/8(1900/1800/900/850);
CDMA 1XC0(800);
HSPDPA+ 42Mbps
LTE:150/50Mbps;[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint egy tekercs WC-papír ... Minnél közelebb van a vége annál gyorsabban fogy!
-
nyisziati
veterán
válasz paulkaresz #125109 üzenetére
Gondolom. Nem először fordulna elő. Persze ez sem 100%. Az XDA-n valószínűleg jobban tudnák. De ennek a kiderítését már nem vállalom.
[ Szerkesztve ]
-
GIJoe
addikt
360 telefonok, paranoidoknak
-
svgyula
addikt
válasz Roli5 #125099 üzenetére
Szia! Írd már le, hogy mi nem passzol a leírásban? Én nem találtam különbséget a fénykép és az itteni leírás között.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Cheesy
őstag
válasz doongoo #125113 üzenetére
Jogos a kérdés, ezen én is vetyengtem, hogy a dual active valóban szükséges-e.
Üzletkötő vagyok, sokat telefonálok és sokat vagyok úton.
Egy adatkapcsolat nem árt ha van, teljesen mindegy, hogy a magán vagy a céges, mert az előfizukban van belefoglalt adatcsomag. Ámde!Jelenleg a magántelefonomat kb. csak hordozgatom egy válltatyóban, e-mailek érkeznek rá és néhány magán dolgot telefonálok vele, de a messenger és a viber is már csak a cégesen fut, mert az van mindig elérhető közelemben.
Tehát mi lenne ha fognám és egy dual standby-os telefonban a magán számomra érkező hívásokat egyszerűen átirányítanám a céges számomra? Gondolom ez lehetséges. A magán SIM-ről kimenő hívásokat továbbra is lehet kezdeményeznem.
Ritka, hogy egyszerre hívjanak a magán és a céges számomon, az elmúlt 5 évben kb. 2x fordult elő.Nekem inkább az a lényeg, hogy erős telefon legyen, egy Waze + bejövő hívás ne fektesse meg, valamint jól és pontosan lehessen vele navigálni, illetve az sem árt ha telefonálni is lehet vele.
Az autóban van bluetoothos kihangosító szerencsére.Nagyon fontos, de ez inkább gyakorlati probléma:
céges telefon (Samsung Galaxy Core Prime) 4,5" TFT LCD
magán telefon (Nokia Lumia 930) 5" AMOLED
Polarizált napszemüvegben a cégest álló helyzetben gyakorlatilag nem látni és ez főleg útközben telefonszámot keresve életveszélyes. Csak fekvő helyzetben látszik rendesen. A Lumia AMOLED kijelzőjével nincs ilyen probléma. Szerintem ez nem volt szempont a központunkban a telefonflotta beszerzőnek Tehát az új telefonnak is olyan kijelzője kell, hogy legyen, ami jól látszik polarizált napszemüvegben.www.vakbelmutet.hu
-
nyisziati
veterán
válasz KamuMazsola #125112 üzenetére
"ezek az oldalak írhatnak bármit."
Azért ha egybehangzóan állítják, hogy van, az szerintem jelent valamit.
A webshopok információi meg hát khmmm.
Gyakran tévednek, finoman szólva.De nem akarok ebből vitát gerjeszteni, legyen igazad, föltenném én is a kérdést nyilvánosan:
HAHÓ! Van valakinek Lenovo Vibe Shot Z90?
-
svgyula
addikt
válasz Cheesy #125117 üzenetére
Szia! Valami ott akkor nem jó! Nekem is polarizált a napszemüvegem de csak akkor sötétül el, ha a telót elfektetem. Simán szemből minden polarizált kijelzőüvegen átengedi a fényt. Ez lenne (szerintem) a normális nem az, hogy normál helyzetben sötét és amikor elfektetve nézed akkor jó!
Ja a GPS kijelzője is csak akkor lesz sötét ha elfordítom a fejem vizszintesre de ugye az megint nem életszerű helyzet mert nem alszunk a volán mellett fekve[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
-
svgyula
addikt
válasz #79335424 #125127 üzenetére
Csak vicc volt! De pont úgy írtad mintha ez neked jelentene gondot! Olvasd vissza mit írtál:
"Hordjak két eszközt, töltsek két akkut?" szerintem ez egyes szám első személyben van[ Szerkesztve ]
-
doongoo
addikt
válasz #79335424 #125115 üzenetére
(#125116) Bodrik
Emiatt kérdeztem rá, mert csak ezt írta:
Pont a dual active SIM a lényeg egy kétSIM-es telefonnál szvsz, a dual standby amolyan öszvér megoldásnak tűnik. Ezért is keresek dual activeosat. (Bár fontos megjegyeznem, hogy nem volt még dual SIMes telefonom, a célom az, hogy ne legyen mindig 2 telefon nálam, hanem a cégest és a magánt egy telefon tudja.)#125117) Cheesy erre az igényre elég lesz a dual standby is
[ Szerkesztve ]
-
-
kmarci25
veterán
Na, ezt nevezem én tesztnek. Igen, vakuljatok teszterek, és tanuljatok, hogy így is lehet. Kit érdekelnek a műszaki adatok? Kit érdekel processzor, RAM? Ez az igazi.
Margóra: manapság bárki lehet "újságíró". A logout-on klasszisokkal jobb, nívósabb írások születnek.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Zeki
nagyúr
válasz kmarci25 #125133 üzenetére
Állat jó! Az a tizenéves srác írhatta, aki szelfizett az anyjával a verdában.
A dívány olvasóit nem érdeklik a száraz műszaki adatok, ellenben elrontotta a srác, mert nyomulnia kellett volna a bjúti móddal, jól kipróbálva azt, mert az biztos érdekli a nőket, akik azt a vackot olvassák.[ Szerkesztve ]
-
b0bcat
addikt
válasz kmarci25 #125133 üzenetére
Ha jobban belegondolsz, az almás gyártó pontosan így, konkrét műszaki adatok nélkül veszi meg kilóra a (sokszor fanatikus) júzereit. Kit érdekel, mennyi a RAM meg mekkora az akku kapacitása, ha egyszerűen csak 23%-kal erősebb az új készülék a tavalyinál, valamint 49%-kal gyorsabb a konkurenciánál?
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
Cheesy
őstag
válasz viktorhu #125131 üzenetére
Köszi a választ skacok.
Ámdeha: épp nincs hívás. Dual standby telefon esetében. Mi van akkor, ha e-mail érkezik SIM2-re (privát)? Vagy egyáltalán hogy megy végbe az adatforgalmazás?
Úgy értem, ha a cégesen beszélek, nincs adatforgalom a SIM2-n. Ez idáig OK. Leteszem a telefont, SIM1-en megszűnik a hanghívás. Ezek után ha mindkét kártyán van mobilnet, akkor pl. az emaileket hogy fogadja SIM1 és SIM2?
Adatkapcsolat lehet egyszerre SIM1 és SIM2 esetén? Vagy felváltva csinálják?www.vakbelmutet.hu
-
NORBl
aktív tag
Szeretnék egy Dual Sim-es telót, ami tudja az itthoni frekiket. Xiaomi-nek egyáltalán nincs olyan telója, amivel nem lenne baj ? Vagy esetleg más küldöldi márka ? OnePlus 3 van kinézve, de ha találnék olcsóbban, valami gyengébb, de még elegendő tudással rendelkező telót, akkor nem adnék ki 125 pénzt OP3-ra.
-
b0bcat
addikt
válasz Cheesy #125137 üzenetére
A levél nem a SIM-re jön, hanem a készülékre, e-mail fiókba. És wifi-n keresztül is tud lenni netkapcsolatod.
Adatkapcsolat egyszerre csak az egyik kártyán tud lenni szerintem. Meg aztán minek is lenne kettőn egyszerre? A wifi is úgy van, hogy ha az aktív, akkor lekapcsolja a mobilnetet, mert az utóbbi felesleges.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
Cheesy
őstag
válasz Hoorus #125140 üzenetére
& b0bcat
Tényleg nem szeretném, ha kötözködésnek vagy értetlenkedésnek vennétek, szerintem lényeges kérdés, mert ha úton vagyok, akkor nincs wifi, illetve erre van a mobilnet.
SIM1-et és SIM2-t azért írok, mert a SIM kártya azonosítja az adott előfizetőt a hálózaton, ami a mobilnetet szolgáltatja.
Ez viszont nem gyere be, hogy csak az egyiken lehet mobilnet, a másikon GSM, mert azért az érthető élethelyzet, amikor nem csak a SIM1 esetében kaphatok e-mailt.www.vakbelmutet.hu
-
ghiottone
nagyúr
válasz NORBl #125138 üzenetére
Nemsokára elérhetőek lesznek a spemalon B20-as Xiaomik.
Amúgy én is így voltam az OP3 megjelenésekor - játszani nem játszok vele, így a 2gb ram bőven elég most számomra + stock android kell dual simmel, gyors frissítéssel, megbízható minőségben, jó aksival és 100 ezer a határ - így lett Moto G4 Plus belőle. Szóval Moto G4, vagy az ujjnyomat olvasós, jobb kamerás Plus verzió expansysról (hardveraprón van egy kolléga rajta keresztül olcsóbban is lehet). az már csak magánvélemény, hogy az Oneplus-t kerülném a "megbízható gyári szoftverei" miatt.
Még elvileg az eustockon van Vernee Apollo Lite -bár most lehet nincs belőle készlet - de a Vernee-ben nem bízok- van pár szoftveres bug, minőségi gond, stb. csak bele kell olvasni a Thor fórumábaEladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
b0bcat
addikt
válasz Cheesy #125141 üzenetére
Még egyszer mondom: nincs olyan, hogy a SIM-re jön e-mail. Mindegy, melyik SIM-en van a mobilneted, amin keresztül bejönnek a leveleid. Akárhány e-mail fiókba tudsz levelet fogadni egyetlen SIM-ről működő mobilnettel.
-
goop
őstag
válasz Cheesy #125141 üzenetére
Mindegy honnan jön a net, a lényeg, hogy az email megjön. Dual standby a legtöbb két kártyás telefon, azaz beteszed a 2 kártyát, az egyiket beállítod, hogy az lesz a netes kártya, akkor azon jön majd a net, ill. persze beszélhetsz is rajta. A másik nem fog felmenni a netre, az csak gsm módban lesz, azaz azon csak hívás mehet majd. Ha hívás jön bármely kártyára akkor addig a másik elérhetetlen lesz, a hívott fél nem elérhető címmel. Ha a netes kártyára jön a hívás, akkor ha nem 3G s helyen vagy, levált edgere vagy gprs re, szóval addig a net is szakad amíg beszélsz, ha a nem netesre jön hívás, akkor mindenképpen szakad a net addig amíg trécselsz.
Dual aktív jóval drágább, gondolom a dupla antenna miatt, na, ott akkor ha jön hívás az egyikre, és éppen beszélsz a másikon akkor bejelez, hogy hívásod van, magyarul sose leszel elérhetetlen állapotban.[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
válasz Cheesy #125137 üzenetére
Adatkapcsolat csak az egyiken van. Nekem mindkét előfizetéshez tartozik net, én úgy csinálom, hogy amikor elfogy az egyik, átváltok a másikra. Még egyszerűbb, ha csak a cégesen használsz netet, így céges hívás soha nem fog netbontást okozni (kivéve ha 2G/EDGE kapcsolaton vagy éppen, de az nem a dual sim miatt van, hanem a 2G korlátai miatt).
Az emaileknek mindegy, hogy melyik simen van az adatkapcsolatod, a mail programnak net kell, mindegy, hogy honnan. Az SMS-t mindkét sim külön kezeli.
-
viktorhu
veterán
A dual aktív azért is drágább, mert abban két teljes értékű modem van, gondolom az SOC-be integrált modem mellett belepakolnak még egy teljes LTE modemet (szóval kb. két telefon van benne). Emiatt a dual simes energiafelhasználás is több lesz, mint a dual active esetén.
-
nyisziati
veterán
válasz tibcsi0407 #125134 üzenetére
Szerintem ne húzd fel magad rajta.
Valahol ez egy jó teszt, mert a RÁCIÓ helyett az EMÓCIÓT ragadja meg.
Ha egy párszázezres látogatottságú FB oldal hirdetné így azokat a telókat, amiket mi itt ajánlani szoktunk, akkor a többszöröse kelne el belőlük.És mindjárt nem kéne egyéni szürkeimporttal, Spemall-trükközéssel stb. behozatni a dolgokat, hanem a dolog anyagi vonzereje, profitabilitása miatt vállalkozások állnának rá, és nekünk is egyszerűbb dolgunk lenne.
Nagyobb merítés, több tapasztalat, pörgősebb topik, hazai gari mindenre, sok magyar rom, minden sarki boltban pótaksi, alkatrészhegyek, stb. -
tibcsi0407
félisten
válasz nyisziati #125149 üzenetére
Utópia.
Én már csak azért is kintről rendelném, hogy megmaradjon a dolog varázsa.
Bár most, hogy jönnek a B20 Xiaomi-k (az SPEmall hamarosan megy Hong Kong-ba tárgyalni a beszerzésről), biztosan több helyen fogunk velük találkozni itthon is.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- DIGI internet
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest